Şimdi Ara

Asus Zenfone 8 Mini ortaya çıktı; Xperia 5 III ile rekabete giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 8 Mini ortaya çıktı; Xperia 5 III ile rekabete giriyor



    Akıllı telefon dünyasında artık ekranlar 6 inçin üzerine tırmanırken yine de belirli bir ölçeğin altında tutmaya çalışanlar mevcut. Xperia 5 III modelinin 6.1 inçlik ekranından sonra Zenfone 8 Mini de 5.9 inçlik ekranla gelecek.



    Zenfone 8 Mini neler sunuyor?



    Akıllı telefon dünyasında artık ekranlar 6 inçin üzerine tırmanırken yine de belirli bir ölçeğin altında tutmaya çalışanlar mevcut. Xperia 5 III modelinin 6.1 inçlik ekranından sonra Zenfone 8 Mini de 5.9 inçlik ekranla gelecek.



    Zenfone 8 Mini neler sunuyor?



    Geekbench testlerinde de boy göstermeye başlayan Zenfone 8 Mini akıllı telefon modeli 5.9 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlük sunan ekran 120Hz tazeleme hızı ile geliyor.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty: Warzone'da temizlik devam ediyor: 15.000 kişi daha hile sebebiyle banlandı



    Snapdragon 888 yonga setinin kullanıldığı model 16GB RAM ile testlere girmiş. Tek çekirdekte 1123, çok çekirdekte ise 3681 puan alıyor. Daha önce de 12GB RAM kapasiteli bir sonuç görmüştük.



    Gelen bilgilere göre ana kamera 64MP çözünürlüğünde Sony IMX686 sensör kullanırken Sony IMX663 sensör de ilk kez bu telefonda karşımıza çıkacak. Batarya ise 30W hızlı şarj desteğine sahip.



    Kompakt bir performans canavarı olması beklenen Zenfone 8 Mini nispeten biraz daha küçük ekrana sahip telefon arayanları hedefliyor. iPhone 12 mini bilindiği üzere iPhone 12 ile benzer özelliklere sahip olduğu için pek tercih edilmemişti ancak Android tarafında farklılaşma biraz daha başarılı oluyor.



     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_8_mini_passes_by_geekebench_with_sd_888_and_16gb_ram-news-48692.php







  • 5,9 mini mi olur iyice saçmaladılar. Gezegende 4,0-4,5 -5,0 inch telefon kalmadı. Bir tek ıphone 12 mini diğerlerine göre mini gibi mini yaptı umarım devam ederler bu şekilde miniye azda olsa bir kitle var çünkü mini seven .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sickbrain -- 18 Nisan 2021; 11:16:46 >
  • Duyurulan bir sürü 888'li cihaz var ama çoğu piyasaya girmedi

  • Asus her zamanki gibi piyasa beklentilerini tam anlayamamış, mini bekleyen kitlesi çok olmasa da 5.9inc kasanın mini değil midi olduğu gayet net, Asus
    model konfigürasyon tasarımı yapan ekibi değiştirmeli temel fizik-matemetik bilen tasarımcıları almalı. diğer eksikler sonra konuşulur.

  • Neden olmasın ki sonuçta ekran boy oranları arttıkça ekran inç olarak büyüse bile aslında kapladığı alan küçülüyor. Örnek vermek gerekirse Iphone 7plus 158mm uzunluk 78mm genişliğe sahip 5.5'lik ekranı 83cm² alana sahipken Xperia 5 III 157uzunluk 68 genişlik 6.1'lik ekranı ile daha kompakt ve tek elle kullanımı daha kolay bir telefon. Hem de alt ve üst çerçevesi bir miktar geniş kalmış bir telefondan söz ediyoruz. Asus üst kısımda kameraya yer vermez ve ahizeyi ön kısımda değil de üst çerçevede tutarsa günümüz şartlarında küçük telefon arayanlar için aranan kan olur. Mi 9se kullanmış biri olarak 5.9' iyi bir ebat Asus daha küçüğünü de yapabilir

  • 5.9 inç A40 kullanıyorum. Boyutları sebebiyle çok memnunum. Daha küçük olsaydı onu alırdım. Kürek gibi telefon kullanmak istemeyen ama mecburen kullanan insanlar için iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 12 Mini'yi yakından görmüş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki boşuna büyük ve ağır telefon kullanıyoruz. Uzun süre büyük telefon kullanmak beni yoruyormuş da farketmiyormuşum.

  • Yazılımı iyi yaparlarsa piyasada satışları iyi olur.

  • Hiç güzel deyil benim telefonum 7inc bunlar hala 5te kaldılar yani yuh yani şuan neneme versem kullanmaz oğlum benim telefonum daha büyük der??

  • Türkiye pazarına girecek mi acaba girerse almayı düşünüyorum bugüne kadar keyifle kullandığım zenfone 5in yerini alır

  • Kesinlikle başarılı küçük telefon candır adi cep telefonu olup cebe sığmayan telefonlar çok sıkıcı iyi bir alternatif olmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.