Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (1005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.152
Cevap
151
Favori
679.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Şu telefonda yasadigimiz en illet sorun. Garantisi varsa gonderin ama bana kalirsa iyi bir telefoncuda yapistirtin ekrani, 15 liraya en kesin cozum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Cevap için Teșekkürler.
    Ama gps zayıf.cam ayrık. İkidebir hafıza kartı takıldı diyor arada tel.restart atıyor. Donma kasma var vs.diye garanti için başvurdum ve maceraya atılıyorum. Olaki değişim vs.çıkarda kurtulurum bi ümit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 23 Temmuz 2017; 17:16:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 2.5 yıl oldu pek sorun yok arada res atıyor. Onun dışında herşeyi çalışıyor. Orjinal şarj kafası bozuldu, var mi güzel kaliteli buna uygun şarj kafası tek kotu yani çok geç dolduruyor bataryayı orjinalinde 1.35 amper yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ve ucuz şarj cihazı isteyenlere tavsiye.. Kendim 3 adet aldım memnunum. Syrox 2 amper olanı seçin.6.45 gibi fiyatı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 24 Temmuz 2017; 20:48:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_raider

    Arkadaşlar Merhabalar,
    Zenfone 6 yı ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Sanırım 3.senesi dolmak üzere. Fakat bu sene batarya performansının zayıfladığını görüyorum. Garantiside doldu. Bataryayı değiştirmem gerekiyor. Batarya öneriniz var mı? Malum orijinal batarya fiyatları çok yüksek.

    Benim de 3 sene oluyor 2.5 saat ekran aliyorum 3G acikken siz de durum nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon dokunmatik kafayı yemişti. lolipopa geçeyim düzelir dedim fakat geçtikten sonra telefon kapandı ve açılmıyor. Hiç bir tepki yok sadece açma tuşuna bastığımda bir kaç saniye tiz bir ses geliyor sonra oda kesiliyor. Böyle bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen var mı acaba?
  • hadjibekir H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim iş gereği tüm gün 3g açık. 2 hat aktif. Oyun vs oynamıyorum. Watsapp ve konuşma neredeyse sürekli. Gereksiz tüm programları kaldırdım ve kapattım. 1 günü ancak çıkartabiliyorum. Kapaktan belli pilde sanki hafif şişme var gibi. Çok az sosyal medya apps kullanabiliyorum. Güvenilir bir pil bulabilirsem alıp kendim değiştireceğim. Yada telefonu elden çıkartıp yenileyeceğim. Fakat içi hiç açılmadı ve tamir görmediği için pilini değiştirmeyi de çok fazla istemiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Telefonu değiştirdim ama yeni telefonda da zenphone 6nın kulaklığını kullanıyordum ve çok memnundum ama birkaç gün önce maalesef sol kulaklık çızırtılar çıkararak aramızdan ayrıldı. Aynısını internette aradım ama bulamadım. Nerden temin edebileceğimi bilen varsa yardımcı olmasını rica ederim? Yada "ben kullanmıyorum" diyenler ömden ulaşırlarsa konuşuruz. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ZaiTSev -- 19 Ağustos 2017; 14:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annemde bu cihaz var devamlı bozuluyor defalarca servise yolladık ekranda degısık renkler cıkıyor yapıyorlar bir kaç ay sonra tekrar bozuluyor. Simdi bunu kendim yapmaya karar verdim söküp alt kapasitif tuşlar calışmıyor ve ekranın bi bölümünde renk var hangi parçaları almalıyım acaba ?
  • Telefon artık komple gitti. Dün ani donmalar başladı ve aşırı ısınmaya başladı. her 3 5 dakikada bir reset atıyordu. Artık telefon hiç açılmıyor. Şarja takıyorum bi pil işareti çıkıyor hemen kapanıyor durmadan şarj almaya çalışıyor ama oda olmuyor.
  • merhaba arkadaşlar ASUS_Z002 ZENFONE 6 ASUS_T00G_WW_user_2.2.40.47_20151120_29 LOLLİPOP mu KİTKAT mı bilmiyorum ASUS ekranında takılı kalıyor defalarca anlatılanları uygulamama rağmen yapamadım fotoğraftaki hatayı alıyorum çözümünü bulamıyorum atladığım bir noktamı var yoksa başka bir problem mi var bana detaylı şekilde anlatabilecek kimse varmı konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.





  • S.a arkadaşlar zenfone 6 4.4 sürümünde radyo calismiyor bilgisi olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Zenfone 6 çalışan sıfır parçalar var elimde cok ucuza vereceğim ihtiyacı olan varsa yazsın.
  • Telefonu hala kullanan var mı? Şarj süresi baya azaldı. Sim kart da sürekli problem çıkarıyor. Asus ile ilişkimi bitirsem mi artık diye düşünmeye başladım. Bunu kullanmayı bırakınca bir daha tövbe olsun Asus marka herhangi ürün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 seneyi devirdim zenfone 6 kullaniyorum sim kart ve hafiza karti surekli cikarildi takildi bildirimleri geliyor ayarsiz bi sekilde sarji 3-4 saat dayaniyor ben de bundan sonra asus kullanacagimu sanmam hatta asus benzeri gm olsun vestel olsun lenovo olsun markalardan da bi urun almam. Bu markalar 1.5 yillik telefon uretiyor. 1.5 yil sona at cope. Asus pismanliktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 liraya sattim gitti kurtuldum. Asus a burdan sesleniyorum telefon piyasasından acilen çekilin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus z6 telefonumun ana kartı arızalandı. garanti süresi dolması nedeni ile servise gönderdim sanki ana kart arızası kullanıcı hatası olarak kabul edip benden 400 tl talep ettiler
    maalesef asusu benim için bitmiştir hepsi bu kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AED07

    2,5 seneyi devirdim zenfone 6 kullaniyorum sim kart ve hafiza karti surekli cikarildi takildi bildirimleri geliyor ayarsiz bi sekilde sarji 3-4 saat dayaniyor ben de bundan sonra asus kullanacagimu sanmam hatta asus benzeri gm olsun vestel olsun lenovo olsun markalardan da bi urun almam. Bu markalar 1.5 yillik telefon uretiyor. 1.5 yil sona at cope. Asus pismanliktir.

    https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-ailesi-sim-kart-gormeme-cekmeme-sorunu-cozumu--129591251




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsilBey1

    merhaba arkadaşlar ASUS_Z002 ZENFONE 6 ASUS_T00G_WW_user_2.2.40.47_20151120_29 LOLLİPOP mu KİTKAT mı bilmiyorum ASUS ekranında takılı kalıyor defalarca anlatılanları uygulamama rağmen yapamadım fotoğraftaki hatayı alıyorum çözümünü bulamıyorum atladığım bir noktamı var yoksa başka bir problem mi var bana detaylı şekilde anlatabilecek kimse varmı konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.



    kitkat




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oskoc

    Sikca rastlanan sim karti okayamama sorunu telefonumu kullanilmaz hale getirdi, 2 yilin ardindan cop oldu resmen verilen paraya aciyorum boyle olunca en azindan 2. El olarak satabilmeliydim, asus beklentimin cok altinda kaldi. Sorunun cozumunde bir cok sey denedim rootlamak lolipopa gecmek birsey degistirir mi sorunu cozebilen var mi

    1. Sene sonunda ekran degistigi icin servisede gonderemedim

    https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-ailesi-sim-kart-gormeme-cekmeme-sorunu-cozumu--129591251




  • 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.