Şimdi Ara

Asus WT425M Sol tık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar benim mouse um da sol tık sorunu var sağ tık sorunsuz çalışıyor.Sola aşırı bastırırsanız tıklıyor ben bu sorunu nasıl çözebilirim ?



  • geçmiş olsun büyük ihtimal sol tık plastiği kırıldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de farede sol tık'ta tuhaf ses çıkması sorunu var. Fareyi 1 gün önce, internet üzerinden satın aldım. Linki burada:https://forum.donanimhaber.com/yeni-aldigim-fare-de-tuhaf-ses-cikmasi--141816999
  • Konu açılalı baya olmuş ama aynı sorun bende de var. ASUS WT425M marka/model fareden 2 kez aldım, yaklaşık 3er yıl arayla 6 senedir kullanıyorum. Bu modeli tercih etme sebebim ele çok iyi oturması, kullanımdaki rahatlığı ve en önemlisi click sesinin neredeyse hiç çıkmıyor olması, çok sessiz.


    2019 yılında n11 üzerinden 65 TL ye aldığım mouse un şuan 180 TL civarında olduğunu görünce yolum buraya düştü.


    İlk seferde de şuan da aynı sebepten sıkıntı yaşıyorum. Sol tık butonu artık teklemeye başladı. Bazen tıklamaları kaçırıyor, sert basman gerekiyor. Hatta, şunu fark eden arkadaşlarda olmuştur, web browserda gezerken herhangi bir içeriğe sol tıkladığınızda sanki 'geri' tuşuna basılmış gibi tepki verip önceki sayfayı açıyor ve ya ana sayfaya dönüyor.


    Zannediyorum uzun kullanıma bağlı, iç kısımdaki minik butonların esnekliğini kaybedip yıpranmasından kaynaklanıyor. İçini açıp sağ ve sol minik butonların yerlerini değiştirebilirsem bir süre daha kullanmaya devam edebilirim belki. Youtube da bir kaç onarım vidosu gördüm ama emin olamadım. Yukarıdaki arkadaşlar ne yaptılar, çözüm bulanlar yardımcı olursa sevinirim.





  • Bende bu mouse u aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra sol tuş basmamaya başladı. Ama ne kadar arasam arayayım Türkiye'de mouse un switchlerinden bulamadım. Aliexpressten 2 sefer sipariş etsemde bana ulaşmadı kargo kayboldu gitti. Bu mouseun tekerlekteki switch ile sol tık switchi aynı olduğu için yerlerini değiştirdim öyle kullanıyorum . Ama büyük ihtimal oda bozulacak bir süre sonra. Bu switchi nereden temin edebilirim bilen biri yazarsa çok sevinirim.

    Asus WT425M Sol tık sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 10 Ocak 2022; 21:43:12 >




  • sorun bendede basgostermeye basladı. 4 senelık mouse suanda sadece sag tusu calısıyor. Sol teklıyor ve basmıyor.

    Icını acmak ıcın vıdasıda yok nasıl acıp swıtch degıstırebılrıız acaba?

    Yada swıtchten temın edebılen oldumu?

  • arkadaslar sorunu yasayanlar ıcın soylemek ıstedım.

    Icını acıp scroll tekerlegının altındakı swıtchı lehımle soktum. Sol tusun yerıne taktım. Ilerıde gene sorun olursa sag tus altındakı swıtchı degstırırıp onuda sola gecırerek bıraz daha kullanabılırım.


    Suanda sorunsuz calısıyor tıklamaları

  • Yaklaşık 8 yıldır kullandığım mouse modeli efsane wt425. 3 er yıl arayla 2 de deda wt425 kullandım ikisinide sol tık arızasından dolayı kenara kaldırdım galiba kronik bir sorun. 2 sene önce yeni modeli mw202 yi aldım wt ye göre çok çok daha iyi. 2. Senesindeyim aynı sorun bu mousetada var malesef. Scroll kısmında arıza var aşağı yukarı kaydırırken saçmalaşıyor. Sol tıka basınca sayfada geri gitmeler başladı. Bakalım akşam içini açacağım.
    Güncel wt425 265 lira
    Mw202 600 lira olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.