Şimdi Ara

ASUS VG248QE SES SORUNU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. montitörü daha önce notebooka display porttan bağlı şekilde kullanıyordum. kayıttan yürütme aygıtı olarak display port seçili olduğunda sound blaster ses efektleri kullanılmadığından normal stereo ses kablosu ile kulaklık çıkışına bağlayarak ses alıyordum.

    notebooku satıp masaüstü sistem kurdum saçma sapan bir durumla karşılaştım. nahimic ses efektleri display port üzerinden çalışmadığından yine stereo kablo ile hoparlör çıkışından ses aktarmak istedim, kayıttan yürütme aygıtlarından hoparlörü seçtim ama monitörden ses gelmedi. oysa ki kayıttan yürütme aygıtlarından dipslay port seçili olduğunda ses alabiliyorum.

    en son dipslay port kablosunu çıkarıp dvi kablosunu bağladığımda stereo kablo üzerinden monitörden ses alabiliyorum. display porttan bağlı ve ayrıca stereo ses kablosu takılıyken ve kayıttan yürütme aygıtlarında hoparlör seçiliyken monitör ses vermiyor. ama yine aynı ayarlarda monitörün stereo ses kablosunu kasadan çıkarıp aynı yere kulaklık taktığımda ses alabiliyorum.

    notebookta böyle bir sorunla karşılaşmadım. monitörün sorunu nedir? yardımcı olabilecek olan var mı?



  • emre6128 kullanıcısına yanıt
    forumda biride tam ekran yapınca 3d sorunu yaşıyor aynı monitördü yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.