Şimdi Ara

Asus Transformer serisi yeniden canlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Transformer serisi yeniden canlanıyor


    Transformer ismini, henüz emekleme aşamasındaki Android tablet dünyasına eklenen ikisi bir arada modeller ile tanımıştık. Yavaş yavaş Android tarafından Windows tarafına doğru geçiş yapan Transformer ailesi, üçüncü nesil ile tamamen Windows platformuna odaklanıyor.


     


    Asus Transformer 3 Pro


     


    Amiral gemisi sayılabilecek bu model, Surface tablet serisinin karşısına çıkıyor. 12.6 inçlik ekranında 2880x1920 piksel çözünürlük sunan cihaz, Intel Skylake tabanlı Core işlemcilerden gücünü alacak. En önemli kısmı ise Thunderbolt 3 bağlantısı üzerinden harici ekran kartlarına imkan tanıması. Bunun için opsiyonel bir GeForce GTX 1080 ekran kartı bile hazırlanmış. Yani Asus Transformer 3 Pro, en güçlüsü olmak için yola çıkmış.


     


    16GB’a kadar RAM, 1TB’a kadar PCIe SSD seçenekleri sunan cihazda 13MP çözünürlüğünde bir arka kamera da mevcut. USB 3.0, USB 3.0 Type-C ve HDMI portlarının yanında, bir dock aksesuarı ile genişleme yuvalarını artırmak mümkün.


     


    Ayrıca Bkz.Nvidia GeForce GTX 1070, hız aşırtmada 2GHz seviyesini yakalıyor

    4 sürücülü bir Bluetooth hoparlör ve 1024 noktadan baskı hassasiyetli bir ekran kalemi de aksesuarlar arasında. Ses tutkunları için harman Kardon hoparlörler unutulmamış. Entegre stand 170 dereceye kadar açılabilirken, özel kılıfındaki klavye arka aydınlatmaya ve geniş tuş aralıklarına sahip. Cihazın başlangıç fiyatı 999$ ve klavye ile ekran kalemi de paket içerisine dahil edilecek.


     


    Asus Transformer 3


     


    Biraz daha alt seviyede görünse de, Asus Transformer 3 oldukça dikkat çekici özelliklere sahip. 12.6 inçlik 2880x1920 çözünürlükte ekran, çok ince çerçevelere sahip. Bu sayede daha kompakt gövde, 6.9mm kalınlığa ve 695Gr ağırlığa erişmeyi başarmış.


     Asus Transformer serisi yeniden canlanıyor


    Verilen bilgilerdeki ilginç detay, cihazın Intel Skylake/Kaby Lake işlemciler ile gelecek olması. Henüz lanse edilmediği için işlemcinin detaylarını bilemiyoruz ancak bir yazım hatası varsa da, muhtemelen Skylake tabanlı işlemci kastedilmiştir.


     


    512GB’a kadar M.2 SATA 3 SSD ve 8GB’a kadar RAM desteği sunan cihaz, 9 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Entegre stand barındırmayan cihazın, klavyeli kılıf aksesuarında bir stand mevcut. Başlangıç fiyatı ise 799$ olarak belirlenmiş.


     


    Transformer Mini


     


    Transformer Mini, dünyanın en hafif ikisi bir arada tablet modeli olduğu iddiasında. Magnezyum-alüminyum alaşımlı kasanın toplam ağırlığı 790 gram. Klavye ayrılırsa, 530 grama düşüyor. Kalınlık ise 8.2mm civarında. Atom X5 işlemciler ile 11 saate kadar kullanım ömrü elde ediliyor.


     Asus Transformer serisi yeniden canlanıyor


    10.1 inçlik ekranın arka kısmında yine entegre bir stand görüyoruz. Ayrıca parmak izi okuyucu da mevcut. Kılıf içerisindeki klavye de arka aydınlatmalı. Bu cihazın fiyatı henüz açıklanmadı. 


     



  • Transformer mini 349 dolar olacakmış engadget'a göre. Bence fiyatını hak etmeyen bir ürün olmuş.

  • para olcak en ust modeli en yuksek konfigrasyonla alacaksin yanina da gtx 1080 il yeri geldiginde portatif tablet yeri geldiginde oyun canavari olcak.

  • Biliyorsunuz surface serisini ülkemizde garanti kapsamında güvenli yollarla elde edemiyoruz ve bence surface pro 4 günlük kullanımda ortalama işler yapanlar için biçilmiş kaftan. Stylus kalemi de cabası. Asus transformer3 pro beni heyecanlandırdı diyebilirim. Ülkemizde satışa sunulacak mı? Eğer sunulacaksa Erdi Bey'den erken bir inceleme bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: *siteci*

    Transformer mini 349 dolar olacakmış engadget'a göre. Bence fiyatını hak etmeyen bir ürün olmuş.

    Şuan piyasada 350 dolara böyle bir ürün yok umarım kalem ve standda dahildir bu fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para var huzur var

  • Ipad Pr0 12.9 inç'e çıplak hali ile 32 GB'lik olan 2999 TL'cikten satılırken Trasnformer 3 bu donanımla Harika, Trasnformer 3 Pro ise beleş olarak dahi adlandırılabilir.
    Bence alabielcek durumda olanlar; ios veya android oyuncaklarına para göemceklerine, alsınalr istedikleri gibi verimli ve üretken bir şekilde kullansınlar. Uygulama kastıracağınıza, web'den daha hızlı açarsınız bir çok toplumsal ağı. Programlar da cabası.

  • Surface ürünleri ülkemizde garantili olmadığı için çok üzülüyordum, Transformer 3 Pro ülkemize gelirse hiç beklemeden alırım. Hayallerimdeki 2 in 1 olmuş resmen, RoG Station ile de dehşet olacak.
  • Cihaz çok güzel ama rog sitation tamamen gereksiz değil mi? 12.5 inch ekranda ne tasarım yapılır ne oyun oynanır kimse kendini kandırmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndaCakan kullanıcısına yanıt
    Harici ekrana bağlanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

    Harici ekrana bağlanabilir.

    Rog station + ekran gibi bi saçmalık yapmak yerine doğru düzgün bi masaüstü toplanıp artan parayla da tablet alınabilir. Ayrıca hadi diyelim yaptık rog station+ekran muhabbetini cihazdaki u işlemci gtx1080in hakkını veremez ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım bu cihaz tüm seçenekleriyle ülkemize gelebilir
  • Tamam da , bizim ülkemize gelecekmi, ne zaman gelecek, nereden alınacak? Buralara bir şey yazılıyor, bilgiler hep eksik.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.