Şimdi Ara

Asus Rog Strix çıldırtan durum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şu notebooksuzluk öyle bir döneme denk geldi ki tam kapanma arifesinde.. Asus Rog Strix serisi bir game notebook almıştım. Arada mavi ekran veriyor. Memtest86 yaptım ramlar hatalı pek çok hata veriyor. 21.04.2021'de servise verdim 1 hafta oldu hala incelenme aşamasında diyor. Asus KVK ile anlaşmış teknik servis olarak ve resmen kendilerini bitirmişler. Servise cihazı verirken diyorum ki ram testi yaptım memtest86 sonuçlarıda burada. Siz neden test yaptınız diyor. Ulan sorunu anlamak için test yaptım. Eminim ki serviste saçma sapan tanı yapacaklar yok ana kart vs...


    1 TB nvme ssd aldım. Onu da sordum kendim takarsam garantide sıkıntı olur mu diye. Bana garanti dışı kalır dediler. Asus'u aradım ram ve ssd değişikliğini kullanıcı yapabilir bozmadığınız taktirde garanti dışı kalmaz dediler. Şimdi gel de sen bu servise nasıl güven? Perşembe gününe kadar yapacaklarını sanmıyorum hatta teşhis bile koyamazlar daha.. Şeytan diyor al laptobu geri git hepsiburadadan 8x2 16 gb ram al tak yemişim parasını ... Lanet olsun 17 gün ne yapacağız arkadaş... Kendim alıp taksam 1000 lira girecek.. Allah bilir perşembe almaya gitsem şuan veremiyoruz derler. Burası Türkiye .. Teknik servis işi bitmiş arkadaşlar. Her yer şikayet dolu. Hiç bir firma kullanıcı memnuniyetini önemsemiyor. Devletin hiç bir yaptırımı yok. Tüketici hakları hikaye ve sonuç vermesi 1 sene en az.. Yazıklar olsun böyle düzene.


    Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Sizce perşembeye kadar olmazsa (ki olmaz eminim. hatta ben kvk'nin laptobun anakartını vs. bozmasından korkuyorum.) geri alıp yasak sonrası servise tekrar mı vereyim yoksa geri alıp "lanet olsun" diyip kendim ram alıp mı takayım ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.