Şimdi Ara

ASUS ROG STRİX 2070 OC 20 GÜNLÜK COİL WHİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar mağaza müdürü 30 gün ile ilgili bir durumdan söz etti, iade değişim raporu alırız dedi, sonra da mağazadan istediğiniz ürünü alırsınız ya da ücret iade ederiz kartınıza dedi. Bakalım nasıl sonuçlanacak, ben aynı kartı istiyorum zaten. Asus Rog strix aslında çok güzel bir seri, o yüzden dedikleri gibi olursa bir daha şansımı deneyeceğim. 20 günlük kart teslim ettim, 30 gün dolmadan getirdiğim için farklı haklarım varmış. Beklemedeyim. Konu da aynı şekilde sorun yaşayan arkadaşlara örnek olsun diye açtım. Sonucu da paylaşacağım. Daha bu gün görüştüm kart kendilerine ulaşmamış dediler Vatandan. Beklemedeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Aynen bende WiFi pcıe kartta aynısı oldu iade almıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Kendi deneyimlerim üzerine 1050ti üstü tüm kartla coil whine sorunu gördüm. Asusundan tutun zotacına kadar her kartta coil whine sesi mevcut. Özellikle ETS2 oyununa girerken 1000-2000 FPS aldığı yerlerde haliyle kartı zorladığından coil whine daha fazla duyuluyor. Buna yapıcak birşey yok sırf bu yüzden garantiye göndermiştim sadece termal macunu yenileyip geri gönderdiler ve yapıcak birşey olmadığını söylediler. Dert etme.
  • MONSTER` kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim lakin, 1070-1080-1080ti aynı marka ve aynı soğutma sistemli modelleri 1 er sene kullandım peşpeşe hiç sorun yaşamadım. Daha 20 günlük kart olunca, en azından iade edeyim diyorum. Zaten geçtiğimiz hafta Cuma günü Vatan Bilgisayara teslim ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım açıkcası. 1060ından tutun 1080ti'ye kadar hepsini kullandım hepsindede coil whine sorunu vardı servise sorduğumda fabrika çıkışı bu şekilde demişti.
  • MONSTER` kullanıcısına yanıt
    Hep aynı marka ve aynı versiyon satın aldım, belki de ondandır. Şimdi de değişmesini Ümit ediyorum. En azından olacak ise ses daha az olsun. 2 gündür serviste işlemler sürüyor, Vatan Bilgisayarda ilgileniyoruz dedi. Bakalım sonuç ne olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir yandan da Asus Türkiye ile görüşüyordum, yarım saat kadar önce aradılar, COİL WHiNe arızası ile göndermiştim, Gpu arızası çıkmış. İade değişim işlemleri başlatılıyormuş. Onaylanmış. Gelişmeleri tekrar bildireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 5 Nisan 2019; 14:57:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu gün akşam üzeri 19:00 gibi yeni kartımı kapalı kutu olarak Vatan Bilgisayardan aldım. Şöyle ki 1 hafta 10 gün beklemek istemiyorum rapor için dedim. Saolsun hızlandırdılar. Asus Türkiye onarım sayfasında zaten iade için gerekli bilgi yazılmıştı. Rapor bir şekilde ekransal olarak gönderildi ve işlemleri çabucak yaptım. Kart bu hafta Pazartesi günü yola çıktı. Servisin eline Çarşamba günü ulaştı. Sonuç bu gün belli oldu, kartımı da bu gün aldım. Hakikaten arızalı bir kart kullanıyormuşum farkı hem ses hemde performans olarak hemen anladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afsinedremitli

    Arkadaşlar bu gün akşam üzeri 19:00 gibi yeni kartımı kapalı kutu olarak Vatan Bilgisayardan aldım. Şöyle ki 1 hafta 10 gün beklemek istemiyorum rapor için dedim. Saolsun hızlandırdılar. Asus Türkiye onarım sayfasında zaten iade için gerekli bilgi yazılmıştı. Rapor bir şekilde ekransal olarak gönderildi ve işlemleri çabucak yaptım. Kart bu hafta Pazartesi günü yola çıktı. Servisin eline Çarşamba günü ulaştı. Sonuç bu gün belli oldu, kartımı da bu gün aldım. Hakikaten arızalı bir kart kullanıyormuşum farkı hem ses hemde performans olarak hemen anladım.
    Geçmiş olsun hocam benim karta da iade çıktı herhalde önümüzdeki hafta alırım,yalnız ben bir daha asus roglara bulaşmam bir de Vatandn kdv indirimiyle almıştım artık vatana bile şüpheyle bakıyorum 2. kez sıfır verdikleri kartta bile bu sorunların çıkması hiç normal değil.




  • Hocam bu şanssızlık olmuş sizin için, ben 1070-1080-1080 ti kullandım hiç sorun olmadı. 2070 de bir kere geçtim sorun oldu. Kısmet bu işler. Ayrıca Vatan Bilgisayar iyidir, raporu beklemeden kartı teslim ettiler. Daha Asus kart yurtdışına gidecek, ordan rapor satıcı firmaya gönderilecek, onların eline geçince iade-değişim olacak dediler. Vatan Bilgisayar bu aşamaları 2 saatte çözdü, gelin alın dedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Bu arada aynı ürünü alabilirsiniz sizden fiyat farkı almazlar. KDV indirimi sizi etkilemez. Başka model alacak olursanız tabii fatura tutarı geçerli olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Hocam 15 gün içerisinde ikinci ekran kartı değişimi bu yenisini almaya resmen tırstım artık ikisinde de aynı sorun olması çok enteresan.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Sizin sorun acaba düzenli akım ya da psu kaynaklı olabilir mi ? Tam olarak nedir arızanız ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Oyunda saniyelik takılmalar oluyor,fan sanki takılarak çalışıyor,oyundan masaüstüne geçtiğimiz zaman donuyor falan


    psu600 w
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-elite-v3-600w-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html

    gtx760 la hiç sorunum yoktu.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Çok nadir oyuna ilk girişte bazen 1-2 saniyelik takılma oluyor ama ben onu yazılıma yani Windows a ya da oyun hatasına yoruyorum. Çünkü dün gece de ilk girişte öyle oldu, üstüne 2 saat durmadan oynadım, sorun yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furky!

    Sanırım %1 kısmını yanlış anladınız. Yeni alınan kartların belkide %50'sinde az veya çok CW sorunu var onda hemfikiriz. Benim demeye çalıştığım şey, ekran kartında CW sesi zaman geçtikten sonra arttıysa %99 PSU yıpranması kaynaklıdır anlamındaydı.

    Eğer ki değişim sözü verdilerse mutlaka değerlendirin. Ama yapacakları şey başka bir CW sesi gelen kartla değişim olacaktır. Kutusu açılmamış kart alabilirseniz ne mutlu.

    Alıntıları Göster
    Merhaba; yazışmalar üste kalmış. Size cevap vermek istedim. Kutusu açılmamış kartı Vatan Bilgisayardan aldım. Cw sorunu çok çok az. Kulağımı kasaya dayayınca duyuyorum. Bir de oyuna girince ilk 10-15 saniye ufak takılmalar yapıyor saniyelik ama sonra çok uzun süre oynuyorum hiç tekrarı olmuyor. Belki de format atmam gerekli. Aslında Windows yeni kurulu ama ekran kartı değiştirdim ve dbu ile kaldırmıştım yazılımı. Belki de olmadı tam olarak diye düşünüyorum.




  • Bende internetten almıştım Asus Rog Strix rx 580 fakat coil whine olduğu için sorgusuz sualsiz iade ettim. Ya markaya güveniyosun alıyosun coil whine çıkıyor gerçekten berbat bir durum.
  • kajmerian kullanıcısına yanıt
    Şu anda çok az bir çalıştığına dair ses var, o da mu modelde normal herhalde, dibine kadar girince duyuyorum. Kasa dışından hiç ses çıkarmadan durunca çok zor da olsa duyuyorum. Ama performans vs. sorunu kesinlikle yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para iadesini aldım çok şükür,isterseniz aynısından verelim dediler,yok yav iki kere denedik bir aydır servisi iadesi yeter dedim gittim Sapphire RX 570 Nitro+ OC 4GB GDDR5 256Bit aldım yukko'dan inşallah sorun çıkmaz,yalnız pc alışverişinden nefret ettim en güvenilir firmadan bile yamuk çıkabiliyor tamamen şans işi.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Saphirre aran nasıl dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.