Şimdi Ara

Asus PG248q Alacağım Sorularım Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Başlıktaki monitörü gözüme kestirdim artık yırtılmalardan bıktığım için gsync modül alacağım bunda kararlıyım.bu konuda tartışmayacağım.

    Fakat belki bilgili arkadaşlara sorum komik gelebilir ama bu 2016 yapımı bir monitör o yüzden bunu alıp gysnc özelliği olmayan ama aynı hz ye (144) ve panel özelliklerine sahip olan yeni monitorlerden almadığımda görüntü kalitesi olarak neyi kaybederim merak ediyorum.

    TN panel olması benim için önemli değil sadece oyun için kullanacağım. 2019 2020 de üretilen yeni TN panellerin bu modelden üstün bir yanı var mı?

    HDR teknolojisinden bahsediliyor. Çok önemli mi?

    Asus un rep of gamers sitesinde 24 inc olarak sadece 4 monitor var ve biri bu. Özellikleri karşılaştırdığımda büyük bir fark yok. (hz dışında).

    kısacası 3 yıl önce üretilmesine rağmen vadesi geçmiş bir monitor degıl , değil mi? Şİrketlerin her yıl monitor çıkartmadığını sanıyorum ama yine de sormak istedim.

    teşekkürker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lull_82 -- 22 Mayıs 2020; 2:34:56 >







  • Benim halihazirda kullandigim bir monitor. 240Hz ve 360Hz monitorler piyasaya cikti ancak kare tazelemesine ms cinsinden bakmak daha anlamli olacaktir. 60Hz dedigimiz deger aslinda her 16.7ms suresinde bir karenin gosterilmesi demek, bu degerler arasinda olan sure Hz yukseldikce onemini hafiften kaybetmeye basliyor cunku artik yavas yavas 1-2ms farklardan bahsetmeye basliyoruz. Cok ciddi takintili isen 240hz ve 360Hz monitorlere goz atabilirsin. Goruntu kalitesi anlaminda HDR teknolojisinin standartlari var o yuzdenn kapsamli bir konu oldugu icin cok fazla bilgi veremem ancak yuzeysel olarak fikir vermek acisindan sunlari soyleyebilirim, HDR teknolojisi gelecekte oldukca yayginlasacagina inandigim bir teknoloji ancak su anda monitorlerde kullanilan cogu HDR standarti henuz prototip niteliginde. Eger HDR teknolojisinden tam olarak faydalanmak istiyorsan zaten PG248Q civarinda bakacagin fiyatlari unutman gerekir dostum.

    Benim ilanim var eger ilgilenirsen atabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.