Şimdi Ara

Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
41.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz yeni yeni Türkiye'ye giriş yaptı.Ürün hakkında Türkiye'den yapılmış herhangi bir inceleme yok.Yabancı bir youtube kanalının incelemesine göre GPU sıcaklığı 98 dereceye kadar çıkıyor.Ürün bu noktada sıkıntı çıkarabilir.Sorunun nedeni fan çıkışlarının gizlenmiş olması olabilir.Haricinde i7700hq işlemci ve gtx1050 ekran kartlı bir bilgisayar için oldukça hafif ve ince 1.92cm kalınlığı 1.9kg ağırlığı var.Türkiye'de şuanda N580VD-DM160T kodlu versiyon bulunmakta.4000-5000 fiyat bandında alınacak mantıklı bir laptop olabilir.Daha sonraki aylarda ürünün 4K modeli de gelecek.

    Asus N580VD-DM160T
    *harman/kardon ses sistemi

    İşlemci Tipi: Intel Core i7
    İşlemci Modeli: i7-7700HQ 2.8GHz Turbo 3.8GHz 6MB (7.Nesil)
    Çekirdek Sayısı: Dört çekirdek işlemci
    Ram (Bellek Hızı): 16GB
    Bellek Türü: DDR4
    Toplam Bellek Slotu: 2
    Bellek Yükseltme: Var
    Sabit Disk: 1TB + 128GB SSD
    Sabit Disk Hızı: 5400rpm
    SSD Slotu: M.2
    Raid Desteği: Yok
    Ekran Kartı: 4 GB Paylaşımsız
    Grafik Serisi: GeForce GTX 10 Serisi
    Grafik İşlemcisi: GeForce GTX1050
    Grafik Yapısı: GDDR5
    Grafik Genişliği: 128Bit
    Ekran Boyutu: 15 inc (38 cm)
    Dokunmatik Ekran: Yok
    Ekran Özelliği: Full HD
    Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080
    Optik Okuyucu: Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi: Windows 10
    Webcam: HD Kamera
    Kart Okuyucu: 2 in 1 (SD/MMC)
    Wirelles: Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth: Versiyon 4.0
    Ethernet: Gigabit (1000 Mbps)
    Hdmı: Versiyon 1.4
    Usb Portu: 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0(1 tanesi type-c)
    Klavye Düzeni: Numerik Q TR
    Klavye Özelliği: Arkadan aydınlatmalı
    Touchpad: Çoklu dokunmatik harekete duyarlı
    Pil Teknolojisi: 4 hücreli pil
    Paket İçeriği: Notebook, Şarj Aleti, Pil



    Asus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSDAsus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSDAsus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSDAsus N580VD Serisi | 7700 HQ / GTX1050 GDDR5/ 128 SSD




  • Almayı düşündüğüm fakat ısınmasından doğacak sıkıntılardan dolayı incelemelerin artmasını beklediğim bilgisayar tanesi
  • Bu bilgisayar hakkında bilgisi olan var mı ?tavsiye edermısınız?
  • Harun1646 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle bu hafta içerisinde alacağım.Alınca konuya incelemesini,oyun performansını vs. eklerim.ek olarak akşamları media markt'da 4399'a iniyor.En düşük fiyat orada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 10 Ağustos 2017; 0:54:45 >
  • Bu cihazı üç gün önce Media Markt'tan 4899 TL'ye aldım. Öncelikle cihazın klavye kısmının ortası bana göre çok ısınıyor. Oyun, program vs yüklemedim henüz. İnternetten bir dosya indirdiğimde CPU ısısı 65 dereceye çıktı. Bu değer normal midir? Normal değilse servisi aramam icap edecek. Fanların ve hoparlörlerin alt kısımda olması iyi olmamış bence. Şöyle dizimin üstünde kullanayım biraz diyemiyorum. Cihaz hep masa üstünde ve cihazı altında soğutucuyla kullanmak zorunda kalıyorum. Şarjı da çok hızlı tükeniyor. Sürekli prize takılı, ama ASUS Battery Health Charging (ASUS Uzun Ömürlü Pil Şarjı Denetimi) adı verilen bir uygulama ile belli bir seviyeye gelince şarj etmiyor ve şarjı yemiyor. Masaüstü gibi kullanıyorum. Bu da bütünleşik bataryadan kaynaklanabilecek sıkıntıları azaltıyor.

    Dış görünüşü genel itibariyle güzel. İnce ve hafif bir cihaz. Numerik tuşlar diğer tuşlardan biraz uzak olsaydı daha iyi olurdu zannımca. Böyle çok iç içe. Hoparlörler çok iyi.

    Genel olarak baktığımda cihazı sevdim diyebilirim, ama ısınması beni biraz tedirgin etti. İşin uzmanları beni bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROSALINDA -- 11 Ağustos 2017; 20:19:47 >
  • Bu arada boşta CPU 52 derece. Altında soğutucu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROSALINDA -- 10 Ağustos 2017; 12:12:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROSALINDA

    Bu cihazı üç gün önce Media Markt'tan 4899 TL'ye aldım. Öncelikle cihazın klavye kısmının ortası bana göre çok ısınıyor. Oyun, program vs yüklemedim henüz. İnternetten bir dosya indirdiğimde CPU ısısı 65 dereceye çıktı. Bu değer normal midir? Normal değilse servisi aramam icap edecek. Fanların ve hoparlörlerin alt kısımda olması iyi olmamış bence. Şöyle dizimin üstünde kullanayım biraz diyemiyorum. Cihaz hep masa üstünde ve cihazı altında soğutucuyla kullanmak zorunda kalıyorum. Şarjı da çok hızlı tükeniyor. Sürekli prize takılı, ama ayarlardan pilin şarjını kontrol edebiliyorsunuz: Belli bir seviyeye gelince şarj etmiyor ve şarjı yemiyor. Masaüstü gibi kullanıyorum.

    Dış görünüşü genel itibariyle güzel. İnce ve hafif bir cihaz. Numerik tuşlar diğer tuşlardan biraz uzak olsaydı daha iyi olurdu zannımca. Böyle çok iç içe. Hoparlörler çok iyi.

    Genel olarak baktığımda cihazı sevdim diyebilirim, ama ısınması beni biraz tedirgin etti. İşin uzmanları beni bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.




    Isınma sorunu kendiliğinden çözüldü gibi. Oyun da program da yükledim. Bugün ısı artışı gözlemlemedim. Kullanımda 45 derece.
  • Rosalinda hocam genel bir inceleme yapıp atarsanız çok seviniriz oyun oynarken, film izlerken, gün ışığında kullanım vs. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • ROSALINDA R kullanıcısına yanıt
    Hocam ekrani ips mi? Bi de parmak izi okuyucusu var mi? Diger sitelerde satilanlarda var çünkü. Ram 2400 mhz mi? Yine bir sitede 2133 diye gördüm. Cihazi yakin takibe aldim.
  • ROSALINDA R kullanıcısına yanıt
    Hocam ekrani ips mi? Cünkü ips olmayan modeli de var. Bi de parmak izi okuyucusu var mi? Diger sitelerde satilanlarda var çünkü. Ram 2400 mhz mi? Yine bir sitede 2133 diye gördüm. Cihazi yakin takibe aldim.
  • lonelylord L kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satılan dm160t modelinde parmak izi okuyucu yok.Ayrıca tn panel.Firmaların bana verdiği cevap bu.Asus'tan bilgi almak lazım.
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Parmak izli model gelmeyecek mi kesin olarak? Kullanan arkadaslar ekran tecrübeniz nasil acaba?
  • lonelylord L kullanıcısına yanıt
    Parmak izi okuyucuyu bilmiyorum ama 4k versiyonları 3-4 ay içerisinde gelecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 13 Ağustos 2017; 20:39:16 >
  • Hocam nerden öğrendiniz geleceğini ? Full hd ips ekranlısı da gelecek mi acaba ?
  • rycon R kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam ithalatçı firmadan öğrendim 10.-11. Ay gibi getirteceğiz dedi.İps olup olmadığını Asusa sordum öğrenince yazarım.
  • Ekran ips değil. Parmak izi ve 4K yok. 4K'lı modeli bekleyecektim arada 2000 TL fiyat farkı olur dedikleri için bu modeli aldım. Türkiye'de yok 4K ve parmak izi olan model çünkü almadan önce tüm siteleri taradım. Diğer sitelerdeki ya Türkiye garantili değildir ya da aldatıcıdır. Oyun, program vs olunca fanların sesleri geliyor, onun dışında sessiz. Soğutucusuz hiç kullanamadım, fanlar altta olduğu için.
  • ROSALINDA R kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunda kaç dereceye yükseldiğini söyleyebilir misiniz?
  • GTA 5 gibi büyük bir oyun yüklemedim, fakat Sims 4 yüklü. Oyunda maksimum 60 dereceyi gördüm, ama çok oynamadığımı da belirtmek isterim. Sony Vegas 14 ile render işlemim var şu an, 50 derece CPU. Adobe After Effect ile de sıcaklık aynı. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm. Yeni teknoloji ürünü olduğundan 100 dereceye kadar kaldırabileceğini söyledi. Ne kadar doğru, takdir size kalmış.
  • Yaklaşık 40 dakikadır SIMS 4 açık ve CPU sıcaklığı 87 derece. Klavye ortasındaki tuşlar inanılmaz sıcak.
  • Bugün Vatandan satın aldım 256 gb SSD olan modelini.
    Ekran beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Panelinden anlamam ama geniş görüş açısı dikeyde çok dar bir açıya sahip. kesinlikle göz hizasına getirilmeli. sRGB gerçekçi renk olayı olmasa günlük kullanımda bir önceki ASUS ekranım çok çok daha iyiydi. açı falan farketmeden kullanabiliyordum.
    Klavyede bir sıcaklık mevcut. bilgisayar yumuşak zeminde kullanılmamalı çünkü tüm havalandırmalar altta.
    Tuşların hissiyatı gayet iyi. Nümerik tuşlar çok yakın konumlandırımış. Yön tuşları çok iç içe olmuş.
    En sıkıntılı yönlerinden biriside CAPSLOCK ve NUMLOCK tuşlarında bir ışık olmaması. gerçekten buna bir anlam verebilmiş değilim. ne bir sembol var nede ekranda çıkan bir ibare.

    En güzel yönü. bilgisayar gerçekten hafif ve ince bir yapıya sahip. Oldukça gözalıcı ve Alüminyum heryerde.
    İ7 7700q işlemci ve 1050 GTX ekran kartı da cabası. Ben 128 GB olan modelini tavsiye etmiyorum. Daha önce 128 GB SSD kullandım ve aşırı sıkıntı çektim.

    Şu an bir saattir kucağımda kullanıyorum. ve ayaklarımda bir ısı hissetmedim. Ama en önemlisi ilk defa 1 saattir havalandırma kanallarına da dikkat etmediğim halde yüksek fan sesi duymadan vakit geçiriyorum.

    Sonuç. İşlemci, RAM, SSD, (1 TB HDD var ama 5400 çok yavaş) Ağırlık, Boyut yönünden çok iyi bir ürün olmuş. Bu incelikte ve bu konfigirasyonda başka neler var araştırmk lazım ben bulamadım açıkçası.

    Kötü taraflar ise; Ekran (Ne iş yaptığınız önemli) CAPS ve NUM lock lar kapalımı açıkmı anlamak ölüm. Koltuk ve yatakta altına kendi boyutlarında bir 8 mm malzeme lazım bence havalandırmalar kapanıyor. Pil süresi biraz kısa,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.