Şimdi Ara

asus n56vz orjinal hale getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • win 8.1 zede olarak win 8 e dönmek için win 7 ile 29 tl ye aldığım win8 in yedeğini kurarak win 8 e geçtim. ama bu geçişte asusun tüm özellikleri gitti. ve tekrar asusun tüm özelliklerini nasıl geri getirebilirim. ilk win 7 yedeği duruyor hdd de 4 ayrı dvd kopyası şeklinde ve bunu nasıl recovery dvd si haline getirebilirim. biraz karmaşık oldu ama asusun tüm özelliklerini geri getirmek istiyorum yardım edebilirmisiniz? ayrıca pc de 25gb lık kurtma bölümüde duruyor. orayı da nasıl aktif hale getirebilirim



  • Recovery aktif hale getirmek istiyorsanız,orijinal işletim sisteminin kopyasıyla aktif edebilirsiniz recovery bölümünü yeniden tanımlar daha sonra recovery aktif hale getirip orijinal sistemi kurarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Recovery aktif hale getirmek istiyorsanız,orijinal işletim sisteminin kopyasıyla aktif edebilirsiniz recovery bölümünü yeniden tanımlar daha sonra recovery aktif hale getirip orijinal sistemi kurarsınız.

    orjinal sistemin kopyası 4 dvd halinde hard disk te . fakat bunu çalıştıramıyorum hata veriyor
  • bilgisayardaki recovery bölümünü sildiniz mi? Sildiyseniz yenisini tedarik etmeniz gerekir dvd'lerin bozuk olduğunu söylüyorsunuz hatalı yedeklemiştir çalışmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    bilgisayardaki recovery bölümünü sildiniz mi? Sildiyseniz yenisini tedarik etmeniz gerekir dvd'lerin bozuk olduğunu söylüyorsunuz hatalı yedeklemiştir çalışmaz.

     asus n56vz orjinal hale getirme
    25 gb kurtarma bölümü duruyor
     asus n56vz orjinal hale getirme




  • Sizde kurulu dediğim şekilde recovery işletim sistemi neyse kopya cd bulun aktif hale getirin. Ben çok arkadaşımınkini o şekilde aktif hale getirdim.
  • Aynı sorun bendede var. orjinalde windows 7 var.dı. windows 8 kurdum. windows 7 ye geçmek istiyorum ama f9 çalışmıyor. hdd de 25gb recovery bölümü duruyor. recovery cd si yapmadığıma bin pişmanım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Sizde kurulu dediğim şekilde recovery işletim sistemi neyse kopya cd bulun aktif hale getirin. Ben çok arkadaşımınkini o şekilde aktif hale getirdim.

    kopya cd dediğiniz başka bir n56vz nin recovery cd mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevota

    Aynı sorun bendede var. orjinalde windows 7 var.dı. windows 8 kurdum. windows 7 ye geçmek istiyorum ama f9 çalışmıyor. hdd de 25gb recovery bölümü duruyor. recovery cd si yapmadığıma bin pişmanım.

    aynen. Olmadı servise gönderip sıfırlatcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Kopya cd o değil normal orijinal olmayan işletim sistemi asus'taki neyse ondan kuracaksınız sizin yaptığınız recovery dvd'lrinden bahsetmiyorum.Onlar hatalı zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.