Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
22
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyezBerg

    Değiştirmedim bataryada fazla kullanmamaya çalışıyorum. Laptoptan çok memnunum ama batarya uygun fiyatlı bulmak zor sanırım
    Evet laptoptan ben de sorun yaşamadım batarya haricinde, 450 lira falan diyorlar internette batarya için, çok fazla geldi bana.
  • bende de batarya sorunu var %90 oluyor en fazla 86 da kapanıyor geri açılınca terkar 86 dan devam ediyor
    orjinal almak şart mı acaba fiyatı pahalı gibi geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: logpug33

    bende de batarya sorunu var %90 oluyor en fazla 86 da kapanıyor geri açılınca terkar 86 dan devam ediyor
    orjinal almak şart mı acaba fiyatı pahalı gibi geldi
    Hocam yetkili servisi arayın, ben uygun bir fiyata orjinalini almıştım piyasada çok pahalı.https://www.asus.com/tr/support/CallUs şuradan bilgi edinebilirsiniz, stokta vardır umarım.
  • Arkadaşlar merhaba,

    N551VW için sisteme uygun ram olarak kingstonun KVR21S15D8/16 modeli bulunmakta. Fakat garip bir şekilde bu modelin 2400 mhz' lisi daha uygun fiyata satılmakta. Ram upgrade ederken KVR21S15D8/16 yerine KVR24S17D8/16 modelini deneyen oldu mu? Aidadan kontrol ettiğimde anakartın 2133 mhz desteği olduğunu gördüm. Bu deneyimi yaşayan varsa ve bilgi verebilirse çok sevinirim.
  • huseyin.goztok H kullanıcısına yanıt
    Valla benim de ram yükseltmesi yapma düşüncem var. Denerseniz paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yazık ki bu deneyi yapabilecek kadar maddi durumum yok. Fakat inşaallah bunu deneyimlemiş biri çıkar forumdan. Bu bilgisayarı ilk aldığımda kendimi şanslı hissediyordum fakat bugüne kadar bana yaşattığı pişmanlıklar hayli fazla. 2 senede pil tamamen öldü. İçindeki mevcut ram Türkiyede satılmıyor :D Kingston alacak olsam da 16 gb düşündüğüm için yaklaşık 1000 tl masraf olacak. :D 2133 mhz ram neden daha güçlü ramlerden pahalı olur onu da hiç anlamış değilim :D
  • Ben de ilk kullanıcılardan biriyim. Şu ana kadar ufak tefek şeyler hariç hiçbir problem yaşamadım. O zamanki mantığımla pek oyun oynamam diyordum. Şu an epey oyun oynuyorum. Tasarım maksadı oyun olmadığı için kendi kullanım amacına uygun üretilmişse de oyunlar için bir takım değişiklikler yapılması gerekiyor. 128 gb ssd yetersiz kalıyor. Giriş msata imiş, millet m2 destekli ssd alıyorken uygun fiyata msata arayışı içerisine giriyoruz ve parçayı bulmak zor, pahalı. Aynı şekilde bir çok ram konusu da bu şekilde. Dediğin hususa gelecek olursak oradaki mantıksızlığın sebebi üretiminin az olması, piyasada az olmasından dolayı daha pahalı olduğunu düşünüyorum.

    Bu haftaki indirimlerden 480 gb ek ssd aldım. hdd’ye ssd’yi takacağım. bluray’i söküp oraya da hdd’yi takarak ilk yükseltmeyi yapmış olacağım şu anki bilgisayara. dilerseniz videosunu falan çekebilirim. Bir sonraki aşama için de ram yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Bizim bu topluluk başta çok aktifti ancak zamanla aktifliği güncel gelişmelere nazaran azaldı. Güncel ram yükseltmesi yapan da çıkarsa temelde yapılabilecek yükseltmeler konusunda fikir sahibi olunabilir. Umarım çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak-Tr -- 23 Kasım 2019; 17:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alır almaz kingston ram ile 16gb ye yükselttim başından beri de bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Ssd kısmı en büyük handikapı. İyi bir ssd disk alıp mevcut hddyi klonlayarak kullanmak mümkün olur. Zalman soğutucu ile kullanıyorum ısınma ile ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar. Pil benim de iki sene olmadan rahmetli oldu ve sürekli adaptör bağlı olarak kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huseyin.goztok H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin, senin vermiş olduğun modellere şimdi baktım ve 1000₺ vesair deyince sorununu şu an anladım. Senin 8 gb rami söküp 16 gb ram alma niyetin var yanlış anlamadıysam. Öyle yapmayacaksın (-ki yaptın aldın diyelim 16 gb takınca çalışmayacaktır), aynı modelden 8 gb ram daha alacaksın ve 2. slota o 8 gb’ı takıp 16 gb ram’e yükseltmiş olacaksın bilgisayarı. O da sana 200-250 ₺ civarına mal olur. 1000₺ olmaz. İnşallah doğru anlamışımdır da düzeltebilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bilgisayarı yazılım geliştirme amaçlı kullanıyorum. Mobil uygulamalar yazarken sanal makina kullanımı gerekiyor.Bu yüzden ben ram' i 16 değil de 24gb yapmak istiyorum dolayısıyla da 16gblik ram bakıyorum. Çünkü şirketteki bilgisayarım 16 gb ve o bile bazen darboğaz yaşatıyor. 8 gb ram 250 - 300 tlye mal olur demişsiniz. Fakat ben hiç o fiyata göremedim. Rica etsem link paylaşmanız mümkün mü? Ayrıca ram yükseltme videosunu paylaşabilirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.
  • Ayrıca 16 gb ram takınca neden çalışmayacak hocam? 32 gb ram desteklediğini yazanlar olmuş? Benim kaçırdığım bir durum mu var? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • https://www.eksenbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-core-i7-6700hq-8gb-128gb-ssd--1tb-4gb-vga-gtx-960m-156-full-hd-win10

    Burda 2 Ram slotu var ve 8+8 toplamda 16 gb ram desteği olduğu yazıyor. 32’ye yükseltenlerin n551vw-...... model numarası mı farklı acaba? Ben de başından beri 8+8 max 16 gb ram desteğinin olduğunu biliyordum.

    Bu ilgili ram;

    https://www.hepsiburada.com/kingston-ntb-8gb-2133mhz-ddr4-kvr21s15d8-8-p-HBV0000065VR0?magaza=notebookyedekparca

    Bu da ram yükseltme videosu;

    https://www.youtube.com/watch?v=-oRfGmWqTCk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bu satıcının 2. el ürün sattığını okumuştum. Siz bu ram' i aldınız mı? Ürün 0 ve kutulu mu? Ömür boyu garanti belgesi vs var mı?
  • Yok ben henüz ram yükseltmesi yapmadım. Bugün SSD yükseltmesi yaptım. Hazır içini açmışken bendeki belleğe bakayım dedim. Fotoğrafta mevcut marka model. Arattım ebayda satılıyor sıfır. Türkiye'de ikinci eli mevcut maalesef. Hem ssd yükseltme hem de belleğin fotoğrafı ekte.
    Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M
    Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M




  • Hocam bakın bu https://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/n551vw sitede 32gb' ye kadar yükseltilebileceği yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin.goztok -- 26 Kasım 2019; 18:1:21 >
  • arkadaşlar bu laptop için gtx1060 ekran kartı uyumlu gözüküyor bu değişikliği yapabilir miyiz...



    Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M
  • ALONE06 kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop ekran kartı değişimi çok basit bir işlem değil diye biliyorum, sök-tak şeklinde yapamıyorsunuz yani. Yabancı forumlarda falan genelde uğraşacağına bilgisayarı değiştir diyorlar gpu değişimi için.
  • Cevabiz için teşekkür ederim erkan kartı dışında laptop un herhangi bir sorunu yok keşke degistirebilseydik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü 4 senedir kullanıyorum, yakında çay döküldü ve klavye değiştirdim netten 60 TL ye aldım asus 850 istedi 70 de işçilik verdim ve sorum şu bu pc sizde kaç sn de açılıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Ortalama 8 sn. Ben de ilk alanlardanım. Hala formatlanmadi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.