Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
22
Favori
34.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unbeliviable U kullanıcısına yanıt
    aldigim yeri aradim. servise goturup degisim raporu almaniz lazim dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptobun panel modelini öğrenmem lazım? Biri söyleyebilir mi?
  • Ben bu bilgisayarın 16 GB rami olan versiyonunu aldım, MediaMarkt'tan (N511VW-FY273T modeli) . 128 GB SSD yok aldığım modelde. Zaten SSD olan versiyonu da aslında SSHD (yanılmıyorsam). N551 'lerde SSD takabileceğimiz M2 portu var. Yani 8 GB DDR4 ram fiyatına gerçek 128 GB SSD disk alırım diye düşündüm. Ayrıca 128SSD 8GB ram olan versiyona göre de 50 - 100 TL ucuza aldım.

    Oyun bilgisayarı olarak kullanmak isteyenlere önerim Game serisi laptoplara baksınlar. Bu cihaz oyunları kaldıracak donanımları sunsa da "ben oyun bilgisayarım" diye bir iddiası yok.

    Açıkçası mühendislik uygulamaları çalıştıracağım, oyunlarla bir işim yok. Parasını hak edecek güzellikte. Bu ailecek aldığımız 7 veya 8. Asus bilgisayar. Hala daha o bilgisayarlar çalışıyor. Ne servis problemi yaşadım, ne donanımsal bir sıkıntı yaşadım. Onlarca kişiye Asus bilgisayar aldırmışlığım vardır, hiçbiri bir sıkıntı yaşamadı. Bu bilgisayar ile HP nin bir modeli arasında kalmıştım, aynı donanıma 200 TL fazla ödedim Asus aldım.

    Bu bilgisayarın klavyesi muhteşem ötesi. Sadece "end" tuşunun olmaması (num lock kapalıyken 1'e basmak gerekiyor) beni üzdü. Kod yazarken çok sık kullanılıyor.
  • Hocam o zaman 1 ayı geçirmede servise götürün doa raporu için rica ederseniz işlemi biraz hızlandırabilirsiniz.Sonra doa raporu ile aldığınız firmaya değişim veya para iade talebinde bulunabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unbeliviable U kullanıcısına yanıt
    tahminen kac gun suruyor hocam bi bilginiz var mı acaba? benim ekranda da problem var. ekran renkleri gercekten sarımsı. splendid uygulamasından herseyi denedim duzelmedi. yarın sabahtan gidip vericem laptopu. 1 hafta oldu alalı umarım degisim veya iadeyi kabul ederler. bu arada karttan 6 taksit cektirmiştim laptop için. iade de bi sıkıntı olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 21 Şubat 2016; 16:43:45 >
  • karta 6 taksit iade edeler..ben iade raporumu haftaya alıcam geçen çarşamba vermiştim 10 gün sürüyor ortalama..para iadeside 3 gün desen max 15 gün..
  • max servis süresi 20 gün ama dediğim gibi konusup rica edip işlemleri belki bi nebze hızlandırabilirsin.Taksit vs farketmez paranı alırken bi problem olmaz taksit nedeni ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaptığım araştırmaya göre Asus N551-CN007T notebook da "LG Philips LP156WF6-SPB5" model IPS LCD Panel kullanılmaktadır.
    Bu panelin Ölü Pixel Politikası: ISO 13406-2 standartlarına göredir. Yani panelde 1 ila 5 adet ölü pixel olabiilirmiş. Aliexpress de bu
    panelin satış sayfasında da yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygns -- 21 Şubat 2016; 22:58:19 >
  • mygns M kullanıcısına yanıt
    1-5 ölü kayıp olma durumu tüm monitörler için geçerli. Normalde 5 ölü pixel'e kadar birçok servis laptop/monitör değişimi yapmama hakkı olduğunu söyler. Düz monitörler veya tvler için de geçerli. Ancak değiştiriyorlar tabi, lafta kalıyor değişmeyiz mevzusu.
  • Forumda bu cihaza yorum yazan "oyuncu" arkadaşlar kaç yaşında bilmiyorum. Bu kadar donanım ve şık bir kasa bulmuşlar; yok ekranda ışık süzmesi yok hoparlörü pıt etti... Burada yazılan problemler bende yok şükür. Olsaydı da takar mıydım bilmiyorum.

    Ancak oyun dışında alacak olanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. Oyun için alacaklarda gamebooklarda bu fiyata bulamıyorlarsa alsınlar, geçsinler derim.

    MediaMarkt'ta 4.199 TL
    I7 6700HQ 16GB DDR4 RAM 1TB HDD 4GB 128bit GTX960M

    Vatan Bilgisayar'daki (SSD'li versiyon) stokta yok, sadece 1 tane teşhir kalmış. Bimeks ve teknosa'da yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekismet -- 22 Şubat 2016; 0:24:12 >
  • merhaba. ürünü n11 den ucuzuburadaa adlı mağazadan aldım. aldığım gün 1-2 saat içinde kargoladılar. 3799 tl ye aldım. mağazanın kendi sitesinde 3620 tl civarına satılıyordu ben aldığımda ödeme koruma olduğundan ve 333 tl lik hediye kupondan dolayı n11 üzerinden aldım( 12.02.2016 tarihinde). ürün gayet şık, dokunulduğunda kalite yi ve sağlamlığı hissedebiliyorsunuz. Ürünü asus türkiyeyi arayıp garanti teyidini yaptırdın ve arka kapağı açıp hdd değişimi yaparsam garantinin etkilenip etkilenmiyceğini sordum. Onlarda açılabilir kapağı kendim açıp hdd değişimi yapabileceğimi garantiyi bozmıycağını söylediler. Bende 5400 1 tb hdd yerine 250 gb sansung 850 evo ssd taktım. Ayrıca arka kapaktan 128 gb lik ssd ye ulaşamıyorsunuz. yani sadece 1 tb hdd ve ram değişimi yapılıyor. pc yaklaşık 10-15 saniyede açılıyor. ölü piksel ve ışık sızması benim aldığım üründe yok. öyle çok oyun oynayan biri değilim. ama pc kanepenim üzerindeyken(yani çok hava alma şansı yokken) yaklaşık 2 saat pes 2016 oynadım sıcaklık 60-65 derece arasındaydı. oyuncular için bu bir kritermi bilmiyorum:). yaklaşık 1 aydır araştırıyordum ve daha iyisini bulamadım.(f/p)keyifle kullanıyorum. Ürünün muadilleri 5000 tl civarında dolaşıyor. bahsettiğiniz ufak tefek sorunlar 1000-1500 lira daha fazla vermeye değer mi? bence değmez. Kaldi ki ciddi problemler olursa değişim ya da iade yapılabiliyor. Son sözüm şudur ürünü alan arkadaşlar burdaki bazı gereksiz yorumlardan etkilenmesinler güle güle kullansınlar. Daha kullanmadan dahi yorumlarında çok bilmişlik yapan arkadaşlarda yüzde 50 daha fazla ödeyip diğer ürünlere yönelebilirler. Saygılarımla.
  • Aynen hocam, güzel günlerde kullanın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdish

    Aynen hocam, güzel günlerde kullanın..


    Teşekkür ederim.
  • Bir kaç gün sonra ağlayıp, ne yapmalıyım diye buraya yazmayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model Türkiye'de toplam kaç tane sattı bilmiyorum ama forumda toplasan sorun yaşayan 5-6 arkadaş devamlı olumsuz yorum yazıyor. 3500-4000 lira aralığında aynı özelliklerde ve hiç sorun çıkartmayan bir örnek varsa söyleyin biz de aldığımıza pişman olup aranıza katılalım.
    Pıt sesi deyip duruyorsunuz ama sorunun çözümü var.
    Işık sızması var diyorsunuz iade edip sızma olmayanı alabilirsiniz.
    Touchpad sorunlu diyorsunuz; bende sorun yok o zaman sizin aldığınız üründe sorun var iade edebilirsiniz.
    Hdd'ye yüklenen oyunlarda takılma oluyor diyorsunuz ama almadan önce hdd'nin 5400 rpm olduğu belliydi zaten.

    Beğenmediyseniz iade edin 3600 liranızı alın sonra da üzerine 1000 lira daha ekleyip aynı özellikte MSI alın.

    Anlamadığım nokta aynı kişilerin devamlı şikayet mesajı yazması. Sorun yaşadıysan ve pişman olduysan ben şu nedenlerle beğenmedim/sorun yaşadım almak isteyen arkadaşları uyarıyorum dersin olur biter. Konuya 6 sayfa mesaj yazılmış yarısı aynı 5-6 kişinin şikayetiyle dolu.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    açıkcası o fiyat aralıgında aynı özelliklerde notebook yok...ben sadece ışık sızması problemi yaşadım o olmasa iade etmezdim..şimdi ne yapacağım bilmiyorum aynı fiyat aralıgında zaten baska bulamam..aldıgım yerde yok distrıbutorde kalmadıysa ya baska model alacagım yada para iadesi bekleyeceğim..dün baya model inceledeim bizim pc kalitesinde başka modelde yok..diğer n serileride kaliteli ama onlardada sorun var..bi tek ekranı acer nitro serisinde güzel ama kasası ssd si yok aynı kulvarda bile değiller..çok kararsızım çok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

    Bu model Türkiye'de toplam kaç tane sattı bilmiyorum ama forumda toplasan sorun yaşayan 5-6 arkadaş devamlı olumsuz yorum yazıyor. 3500-4000 lira aralığında aynı özelliklerde ve hiç sorun çıkartmayan bir örnek varsa söyleyin biz de aldığımıza pişman olup aranıza katılalım.
    Pıt sesi deyip duruyorsunuz ama sorunun çözümü var.
    Işık sızması var diyorsunuz iade edip sızma olmayanı alabilirsiniz.
    Touchpad sorunlu diyorsunuz; bende sorun yok o zaman sizin aldığınız üründe sorun var iade edebilirsiniz.
    Hdd'ye yüklenen oyunlarda takılma oluyor diyorsunuz ama almadan önce hdd'nin 5400 rpm olduğu belliydi zaten.

    Beğenmediyseniz iade edin 3600 liranızı alın sonra da üzerine 1000 lira daha ekleyip aynı özellikte MSI alın.

    Anlamadığım nokta aynı kişilerin devamlı şikayet mesajı yazması. Sorun yaşadıysan ve pişman olduysan ben şu nedenlerle beğenmedim/sorun yaşadım almak isteyen arkadaşları uyarıyorum dersin olur biter. Konuya 6 sayfa mesaj yazılmış yarısı aynı 5-6 kişinin şikayetiyle dolu.

    Anlamadığınız nokta şöyle anlaşılabilir:
    Olumsuz yorum yazan arkadaşların hepsi msi firmasının veya diğer firmaların çalışanı ürünü alıp kötü özellikleri eksikleri yazıp olmayan hatalar uyduruyorlar hemen forumdonanıma yazalım insanlar böyle muhteşem bi ürünü alamasınlar piyasa bize kalsın diye uğraşıyorlar. Yada 2. ihtimal o kadar paraları yok alan insanları pişman etmeye çalışıyorlar.

    Siz yukarıda yazdığım şeye inanın hocam.Benim de meraklarım var bu ürünün türkiye de toplam kaç sattığı değil hangi ülkelerde satıldığı gibi.Yada neden sadece Vatan da var da diğer teknoloji mağzalarında olmadığı gibi.Yada müşteri hizmetlerini aradığımda o ürünle ilgili büyük sıkıntı yaşıyoruz aynısını değişim yapsak bile sıkıntısız olmayacaktır dendiği gibi.Ama sizin de eminim buna yorumunuz şudur:"Ürün o kadar mükemmel ki firmalar satmak istemiyor elimizde kalsın istiyorlar."

    Özel mesajlardan veya telefonlada forumdan birçok arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım.Sen anlaşılan çok sevmişsin çok içine sinmiş hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.
  • Arkadaşlar ben harici bir 7200rpm hard disk alsam servise götürüp değiştirmelerini istesem garantisi bozulur mu ?
  • Arkadaslar ben bir gaflette bulunup esupport dosyasını sildim. Acaba C:\esupport dosyasını upload edebilicek bir arkadaş var mı acaba
  • Cimi hendriks kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş problem olmayacağını yazmış, servise sorduğunu söyledi. Keza bende sorun olmayacağına inanıyorum. Lakin 7200 rpm disk gürültülü ve pil tüketimi açısından agresif olabilir. SSD öneririm. Boşta M2 port var dediler doğruysa kart tipi SSD alıp takabiliyoruz var olan diskin yanına. Ama açıp bakmak lazım var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.