Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
97
Favori
784.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denemek için içindeki aynı marka model wifi kartı ile değiştirdim sorun geçmedi eskisi gibi aynı hatayı veriyor. Power kartı alıp deneyeceğim birde bakalım ozaman çözülecekmi sorunum. Son durumu yazarım iyi akşamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt

    Ben wifi kartını değiştirdim çözüldü bu sorun. Hem 5 ghz e kavuştu pc intel 7260ac taktığım model


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ts2000

    Ben wifi kartını değiştirdim çözüldü bu sorun. Hem 5 ghz e kavuştu pc intel 7260ac taktığım model

    Nereden ne kadara aldınız acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt

    yaklaşık 4 yıl önce almıştım buradan o zaman 17 dolardı. Şimdi dolar fiyatı düşmüş ama tl çok arttı bizim açımızdan ayrıca vergiyi vs de hesaba katmalısınız.Benim aldığım dönemde vergi yoktu 30 euro ya kadar

    https://tr.aliexpress.com/item/32383476856.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvsVHht

  • Acaba aldığım çıkma wifi kartıda aynı hatadan dolayı ıskartamı yapıldı 🤔

    Edit: DC boardı değiştim wifi sorunu düzeldi. wifi sorunu yaşıyan olursa DC boardı değişsin direk wifi kartı almasın ben gibi 😬



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black-man -- 23 Haziran 2021; 15:49:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Riobolt R kullanıcısına yanıt

    Wireless console 3 programını da yüklemeniz gerekiyor o yüzden kopuyor.

  • black-man B kullanıcısına yanıt

    DC board'ı nereden aldınız, fotosu var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinchr D kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/diger-bilgisayar-yedek-parcalari/asus-n53sn-n53sv-dc-board-power-jack-sarj-soketi-P312798024
    Farklı kodları var ama hepsi uyumlu sanırım ben linktekini almıştım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n53sn ye windows 10 kurdum. intel 3000 ve gt550m ekran kartları var malumunuz. ancak nvidia control center dan, 550m ye manuel geçiremiyorum. sürekli intel 3000 ve mavi ışık. var mı aynı problemi yaşayan ya da çözümü bilen?

  • black-man B kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler. Gerçi ben hala bu wireless sorunuyla DC board ilişkisini anlamış değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinchr D kullanıcısına yanıt
    Sağdaki wifi açma kapama düğmesi DC board üzerinde muhtemelen zamanla lehim veya üzerindeki devreler kırılıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba benim laptop Asus N53S M seri, elimde bir ssd var. Bunu takmak istiyorum ancak sorunum şu ben laptopu arkadaştan 2. el aldığım için laptopta cd/dvdrom kısmı boştu yani hiç yoktu, zamanında çıkarmışlar, şimdi benim bu marka laptopa göre hangi ssd kızağını almam gerek. Malum bunların boyutları vs farklı oluyor. Cd/Dvdrom kısmına takıcam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • evren_us E kullanıcısına yanıt

    Aynı problem var çözüm için çok uğraştım asus yetkili servis ile görüştüm. Söylenen şu. Bu ekran kartları arasında geçiş ve başka bu tarz problemlerin nedeni windows 10 kullanmamız. Yani biz ürünü windows 7 ile aldığımız için çalışan herşey Windows 7 ile uyumlu. Win 7 dönerseniz sıkıntı yaşamayacaksınız diye söylendi. Bu sorun üzerine windows 7 ye dönen var mı bilmiyorum varsa bilgilendirirse bende mutlu olurum. Ben geçiş yapmadım.

  • hakan_2414 kullanıcısına yanıt

    Hakan hocam banada kasa lazım kasayı satmayı düşünürmüsünüz? Klavye sağlamsa klavyeyide alırım

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    Windows 10'da da sorunsuz çalışıyor, servis sallamış biraz. Sağ tık yaparsınız, şu ekran kartı ile çalıştır'dan 550m'yi seçersiniz, onunla çalışır. geforce sürücülerini sitesinden yükleyin yeterli.

  • Arkadaşlar gt 550 m arızalı benim laptopta kullanamıyorum, intel 3000 açık sürekli. Uzun süreler oyun oynadığım halde bana mısın demez iyi kötü patates oyunları oynatırdı. Şimdi en ufak yük binince oyun açınca ya da güncelleme yaparken işlemciye yük binince kilitleniyor yazıp hemen hazırda beklete geçiyor. Firefox açık müzik dinlerken nette gezinirken sorun yok sadece dediğim durumlarda yapıyor. Samsung 860 evo ssd, 4 gb ram var bilmiyorum neden böyle yapıyor şarj soketinden kaynaklı mıdır acaba çözemedim. Bundan 2 hafta önce de aynıydı pc yansa da oyun oynatmaya devam ederdi macun yenileme ya da soğutucu almayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bataryasız kullanıyorum pcyi yardımlarınızı bekliyorum

  • Sağ menteşe ve ön kapak arıyorum baktım bulamıyorum nereden alabilirim tavsiyesi olan var mı ?

  • bcanata B kullanıcısına yanıt

    Çalıştığına emin misiniz? Şöyle çalıştığına beyaz ışık yanıyor yada mavi ışık yanıyor şeklinde mi karar veriyorsunuz? Çünkü ben dediğiniz gibi sağ tıkla 550 ile açıyorum ama oyunun algıladığı ekran kartı hd 3000. Beyaz ısık yanmasına rağmen hd 3000 ile oynuyorum. Sağ tık yapıp entegre grafik ile çalıştır desemde yine beyaz ışık yanıp hd 3000 çalışıyor. Driverler güncel bu arada.

  • Arkadaşlar merhabalar, bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.


    Yıllar önce forumdaki bilgiler sayesinde n53sv-sx552 (i7-gt540m-720p ekran) laptopumu ssd, ram yükseltmesi ve win10 güncellemesi ile tekrar kullanılabilir hale getirdim ve uzun süredir de kullanmaktaydım. Şimdi can sıkıntısından upgrade yapmak için araştırmalara başladım ne yapabilirim diye:)


    1.Wi-fi kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bizim cihazlarda wifi 4 kart bulunmakta ve 5ghz frekansları görmüyor. Wifi 6 destekli bizim cihazlara uyacak Tr de bulabileceğim bir kart var mı? Half mini PCIE olması gerekiyor sanırım. Yukarıdaki bir arkadaş Intel dual bant 7260ac kart almış. Wifi 5 destekli bir kart. Bunu mu almalıyım sizce


    2.Açmışken cihazda bir fan temizliği ve termal macun çekmeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz bir macun var mı?


    3.Pc'yi harici bir monitöre bağlayarak kablosuz klavye ve mouse ile kullanmayı düşünüyorum. 27 inc 2k 60-75 hz ıps bir panel alma düşüncem var. Bu cihazla iyi bir görüntü alabilir miyim. Bu ekran kartı destekleyebilir mi oyun oynamayı düşünmüyorum sadece film ve günlük kullanım amaçlı.


    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim:)


    edit:imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIFYASIN -- 5 Kasım 2021; 1:21:8 >




  • ARIFYASIN kullanıcısına yanıt

    Hocam anlattığınız bütün maddeleri bizaat yaptım,güzel denk geldi :)

    1) Ben zamanında tr de bulamadığım için aliexpresten söylemiştim.Ancak aynı model wifi kartı düşünüyorsanız şunu söyleyim kendi içinde 2-3 farklı modeli var ilk sipariş verdim bluetoohtsuz modeli söylemişim. sonra tekrar sipariş verdim gayet sağlıklı çalışıyordu bir sorun yaşamadım ogünden sonra eskisinden çok daha iyi oldu wifi.

    2) Termal mcunlar arasında çok bilinmedik bir marka almadığınız sürece aşırı bir fark yok arada.(bu pc için ) Şöyleki en iyisini alsanız bile yüksek performans 20-300 tl lik bu pc tek fan ile ne kadar soğuk hava çekebiliyor ki işlemciye iletsin. O yüzden temizledikten sonra normal kalitede bilindik bir markadan almak iş görür.


    3)HP X27I 27" 144Hz ile kullandım bir süre fena değil ama tam 2k çözünürlük veremiyor tabi pc.1920x1200 çözünürlükte kullanabiliyorsunuz. bu yüzzden video izlerken monitörde altlar siyah kalıyordu hep çözünürlükten dolayı. Hz kısmını tam olarak veriyormu orasında emin değilim onu test etmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 7 Kasım 2021; 23:19:28 >




  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.