Şimdi Ara

Asus F series alan almayı düşünen arkadaşlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mediamarkt ta gördüğüm asus f3S modeliyle ilgili detaylı bilgisi olan almayı düşünen ve alan arkadaşlardan bana rehberlik edebilmesi açısından olumlu olumsuz bilgi alabilirmyim... Benim çok hoşuma gitti 2048 ram geforce 8400 ekran kartı falan var üstünde çok çekici geldi bana yakın zamanda yardım bekliyorum!!!



  • f3sc220dr modeli var bende şimdilik bir sorunu olmadı memnunum.
  • kardeşim tek sorun boya problemi gerçekten boya bir süre sonra soyulmaya başlıyor .İyi yönleri dersen ses yok ısınma yok performans çok güzel tavsiye olunur.
  • bu boya sorunu hiç sevmediğim sorunlardan..
    acaba dell de de ve diğer gri makinelerdede varı bu sorun..

    ayrıca asusta boya sorunu olmayan makineler neler..
  • Bende F3SR200DV veya F3SG240DV modelini almak için düşünüyorum 1-2 haftadır ancak bu çatlama ve boya soyulma işleri beni tedirgin ediyor.

    Bilmiyorum napacam..!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karaf

    Bende F3SR200DV veya F3SG240DV modelini almak için düşünüyorum 1-2 haftadır ancak bu çatlama ve boya soyulma işleri beni tedirgin ediyor.

    Bilmiyorum napacam..!


    Boya sorununu şeffaf bir naylon yapıştırarak çözmüştüm ben.ancak kasa çatlamasına henüz bir teknik geliştiremedim.Performans olarak Asus mükemmel diyebilirim.Hatta dedim.MÜKEMMEL

    Şaka bir yana performans bilgisayarı olan bu F3 serisi bilgisayarlar ev kullanımı için üretildiği söylenir..(evde kullanacağım diz üstünü napacaksam ) Renk atmasına karşı dediğim gibi şeffaf naylon yapıştırmak hem çizilmelere karşı hem de boyaya karşı koruma sağlıyor.Ama bu kasa çatlamasına Teknik servisler bile sıcaktan soğuğa geçişlerde meydana geldiğini dile getirirken çözüm bulmak sadece Asus'un elinde. Ancak kasa çatlamasını servis teknik bir hata olarak görerek değişimi üstlenmekte. Asus'un diğer (f3 harici) modellerini performans için almanızı tavsiye ederim.Kasa sorunu da diğer (f3 haricinde) bulunmuyor zaten..

    Şimdiden Hayırlı Olsun..






  • merhaba ben 15 aralık 2007 de mediamarkt tan asus f3sv 240 dr aldım gayet memnunum bende daha boya atma çatlama ......... olmadı 1 kere format attım onda da eğer reg. dosyalarına ciddi zararlar vermediysen herhangi bir cd ye ihtiyacın olmuyor üzerinde hala vista kurulu xp ye geçmedim geçmeyi de düşünmüyorum
  • empire_loups cevapların için teşekkürler.

    şeffaf naylon yapıştırmak biraz garip ama sonuçta işe yarıyorsa denenebilir.
    zaten Acer'dan yeni ağzım yanmışken servis ile tekrar uğraşmak çok can sıkıcı olacaktır benim için.

    Aslında biri ekonomik diğeri performanslı olmak üzere iki model arasında kaldım.

    Asus F5VL166DV/C2D/T5450/1,66Ghz/2GB Ram/AtıX2300 Ekran kartlı model ile F3SG arasında kaldım.

    Ben matematik öğretmeniyim sunumlarımda ve ofis dosyalarımı düzenlerken kullanacağım bir laptop olacak. Hiç oyunla işim olmaz.

    Bir yandan özellikleri zirveye oynasın diyorum bir yandan ekonomi ve yeterli donanım mı diye arapsaçı oldum!
  • merhaba arkadaşım. bende de elinde bulunana asus serisi bilgisayar var. yani seninkinin aynısı. sorum şu dvd özelliklerinde "DVD sup.MTI." yazıyor. bununne demek olduğunu anlamadım. internette baya bir araştırdım ama yoktu... bu konuda bilgin varsa bana yardımcı olabilirmisin?
    quote:

    Orjinalden alıntı: bilgewriter



    merhaba ben 15 aralık 2007 de mediamarkt tan asus f3sv 240 dr aldım gayet memnunum bende daha boya atma çatlama ......... olmadı 1 kere format attım onda da eğer reg. dosyalarına ciddi zararlar vermediysen herhangi bir cd ye ihtiyacın olmuyor üzerinde hala vista kurulu xp ye geçmedim geçmeyi de düşünmüyorum
  • Asus bölümünde çok konuşuldu bu konular alt bölüm olarak var forumumuzda ayrıca açılmış başlıklar mevcut araştırdıktan sonra başlık açmamız daha doğru olacaktır..

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_447/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

    ASUS F3SG 240DV

    http://forum.donanimhaber.com/m_22246407/tm.htm

    İyi forumlar.
  • alette kasa çatlaması ve boya atması var ve hala alsam mı denmesi çok garip..asus benim en sevdiğim markadır fakat bu markanın f3 serisi düşman başına...m serisi ne bakın derim ben...o modelde de uygun fiyatlı ürünler var.
  • elektrik elektronik örencisiyim ve sınıfımdaki 60 kişnide laptopu var doğal olarak nerdeyse her markayı test ettim asus toshiba dell hp acer datron lg............ şuna garanti veririm ki asus kadar performanslısı yok gerek ısınma gerek ses minumum.ayrıca 8 aydır asus kullanıyorum hiç bi boya sorunu olmadı o tamamen kullanmakla alakalı bişi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bawer_0138

    elektrik elektronik örencisiyim ve sınıfımdaki 60 kişnide laptopu var doğal olarak nerdeyse her markayı test ettim asus toshiba dell hp acer datron lg............ şuna garanti veririm ki asus kadar performanslısı yok gerek ısınma gerek ses minumum.ayrıca 8 aydır asus kullanıyorum hiç bi boya sorunu olmadı o tamamen kullanmakla alakalı bişi.

    asus kötüdür demiyor ki kimse , ama f3 kasalar hatalı üretim resmen...mesela m51 serisi ve eski bir model olan m6 serisi tam bir şaheser dieğr markalara göre...ama şu f3 serisi yok muuuu!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

    Asus bölümünde çok konuşuldu bu konular alt bölüm olarak var forumumuzda ayrıca açılmış başlıklar mevcut araştırdıktan sonra başlık açmamız daha doğru olacaktır..

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_447/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

    ASUS F3SG 240DV

    http://forum.donanimhaber.com/m_22246407/tm.htm

    İyi forumlar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.