Şimdi Ara

ASUS BOZUK LAPTOP (LÜTFEN DESTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öne çıkararak bana destek olabilirsiniz.
    31.12.19 tarihinde derslerim için FX505DV TUF GAMİNG modelini aldım . Zaten üniversiteyim memlekete geldi 1 ay sonra falan kullanabildim . 1-1.5 aydır da son sıkıntılar var anlayacağınız 1 ay adam akıllı kullandım . Sürekli olan bir fps problemi yok . Sürekli droplar yemeye başladım ama haddi hesabı yok .Oyun oynuyorum ama son zaman çıkan PC yi zorlacak AAA oyunlar oynamıyorum . Online FPS oyunları zaten en düşükte oynuyorum FPS 'de öne geçmek için . . Autocad vs kullanıyorum derslerimden ötürü. Bu sıkıntılardan ötürü SMS İnfocomm'a yolladım bilgisayarı . Asusu aradım yollamadan bir şey diyemeyeceklerini söylediler . Bende yolladım işte telefonum açık cevap bekliyorum . Donanımsal değişim vs derlerse iade formu isteyeceğim fabrikasyon hatalı olacağından . 1 ayda . Neyse işte teslim edildi dedi dedim tamam ellerine ulaştı ararlar beni . Ertesi sabah telefonu alıp baktım servis durumuna onarım tamamladı . Şok oldum beyler
    Aradım bana anakartın arızalı olduğunu ve değiştiğini,termal macun yenilendiğini ve fanların temizlendiğini söyledi telefondaki arkadaş . Anlık şokla telefonu kapadım teşekkür edip .yepyeni laptopumun anakartı değişiyor durduk yere bana haber verilmeden . kesinlikle onarım kabul etmeden iade isteyecektim . Her neyse PC geldi . Değişen bir şey yok . fan sesi azalmış temizledikleri için . Mouse takılmaları ve drop yine oluyor . performans modunda bilgisayar . rtx2060 ve ryzen 7 devrede dahili grafik işlemcisi değil yani . Spotify dan müzik dinlerken nette takılırken drop yedim . Sanırım bir youtube videosunda da yedim . saliselik mouse takılmalarını saymıyorum .
    Birazdan hepsiburada ya yazdım arayacağım da ve iade talep edeceğim .
    Bunlar yüzünden derslerimden oldum uzaktan eğitim AutoCAD kullanıyorum .







  • BU arada çok şikayet var internette bilgisayarın gelip alınmadığı ile alakalı . 2-3 kere UPSyi aradım da lütfedip geldiler yoksa gelmiyorlar. Üzerine düşmelisiniz maalesef bizim ülkede işler böyle işliyor.
  • ilk edit : Asus müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım . İlk 6 ay içersinde donanım değişimi olduğundan ötürü iade/değişim hakkımın olduğunu belirtti . Onarım talebinde bulunup bu şekilde açıklamaya yazmam gerektiği söylendi . Yaptım bakalım bekliyoruz . inşAllah iade alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.