Şimdi Ara

Astra j satıp ecosport almak mantikli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2019 otomatik vites astra j 1.4t editionplus 6000kmde aracimi satip 2020 sifir km ford ecosport style almak mantikli olur mu sizce?Araci esim de kullaniyor.Yillik 10-12binkm yapiyorum ve %70i sehir ici.2 cocuk var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 2 Ağustos 2020; 19:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Opel düşmanları gelmeden yorumumu yapayım biri B suv diğeri C sedan burada değiştirmek için herkesin haklı nedenleri vardır ama mantık işini köşeye koyarsak sizinki keyfi bir değişim olur.

    İç tasarımını sevmiyorum ecosportun genel tasarım itibari ilede fiestanin yerden biraz yükseltilmiş hali gibi. Üstelik içi çok dar 2 çocuk varsa bir yere giderken bagaj sıkıntısı vs çekersiniz.

    Eğer içinize siniyorsa ve gerçekten istiyorsanız değişin gitsin hevesinizi almış olursunuz
  • Opel düşmanları gelmeden yorumumu yapayım biri B suv diğeri C sedan burada değiştirmek için herkesin haklı nedenleri vardır ama mantık işini köşeye koyarsak sizinki keyfi bir değişim olur.

    İç tasarımını sevmiyorum ecosportun genel tasarım itibari ilede fiestanin yerden biraz yükseltilmiş hali gibi. Üstelik içi çok dar 2 çocuk varsa bir yere giderken bagaj sıkıntısı vs çekersiniz.

    Eğer içinize siniyorsa ve gerçekten istiyorsanız değişin gitsin hevesinizi almış olursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 2 Ağustos 2020; 19:55:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevzubahis araç Astra K olsaydı yapma derdim, ama Astra J 10+ yıllık araç. Geç paran varsa.
  • Bence mantıksız. İlla yüksek bir B suv istiyorsanız 2008 veya Kamiq bakın. (Kamiq B suv mu C suv mu bilmiyorum.)

    Ben aynı durumda olsam bildiğim arabayı satıp araba almazdım bu ortamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sedandan b suva gecilebilir ama ecosport rakiplerinin cok gerisinde. Astra sedan 10 senelik olmasina ragmen kalite olarak guncel kasalara kafa tutacak durumda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne beklentiyle geçmek istediğinizi belirtirseniz ona göre cevaplar gelebilir. Bagaj mı konfor mu yakıt mı donanım mı? Ha sırf değişmek içinse o da sizin bileceğiniz iş bizim yorumumuza gerek Yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir beklentim pek yok.Ecosportun bana gore artisi donanimi biraz fazla ve vergisi dusuk.Bir de sehir icinde daha pratik.Bir de yakiti dusuk.Esim astrayi tasarim olarak begenmiyor.Bir de bayanlar suv meraklisi malum.Memlekete gitme gibi bir durumumuz yok bagaj ihtiyacimiz cok olmuyor memleketimizdeyiz cok sukur.Buyuk ihtimal virajlarda beni tedirgin edecektir ecosport, astra gibi degildir.Guc olarak astra onde gozukse de ruhsat agirligi 1495kg oldugu icin belki ecosport daha seri bile olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecosport alınmaz hele puma varken hiç alınmaz. 0 km Astra K bakın derim. SUV gerçek SUV olmadığı sürece almam ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çocuklu bir aile için dar ve küçük olur hocam, bence değiştirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astradan inilip b suv bir araca binilir de hocam ecosport tasarım falan çok kötü bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Astrayı satmak mantıklı ecosport almak saçmalık bro

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecosport gibi bir hilkat garibesine bakmayın bile. Bakacaksanız Kamiq, Arona, 2008'e bakarsanız daha iyi olur. Ama özellikle şu dönemde araba almak da bulmak da baya zahmetli.
  • Bence mantıklı değil

    Astra gibi bi araçtan ne olduğu belli olmayan ecosporta geçilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Ağustos 2020; 22:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra J daha güzel bir araç. Ecosport arada kalmış bir araç. Puma da varken hiç şansı yok. Değiştirmeyin bence.
  • Geçilmez kesinlikle.
  • 3 yil astra j 1.6 136 beygir dizel manuel 115 bin km
    Kullandim cok basimi agritti. Yol.tutus ve tokluk hissi guzeldi. Sirket aracimdi.

    Su an megane sedan touch dizel.otomatik sirket aracimi 2.5 yildir.kullajiyorum 100 bin km.ye dayandi. Edc cok kotu cok kararsiz. Aractan soguttu. Konfor ve yol tutus olarak satra j megane dan daha iyiydi ama arizalari dusununce sogudum astra j den.

    Esimin kullandigi arac 308 1.2 130 beygir eat6 otomatik allure aracimizi 4 yil oldu ve gecen hafta sattik. Sifir almistik. Konfor olarak astra j , 308 den daha iyi. Yol tutusta verdigi guven astraj de daha fazla. Ic malzeme.kalitesi ve algisi 308 de daha iyi. Surus zevki ve kivrakligi 308 daha iyi. Astra cok agir ve motor o gucu hissettirmiyor. Yakitida agirlik sebebiyle astra j fazla.

    308-megane-astra j arasinda 308 alirim. Astra j yi arizalarindan almam, megane i ise edc sebebiyle almam.

    308 de 1.2 motor sorunlarindan hep bahsedilirdi ve ben forumlarda hep kizardim ama satmadan once motor titreme yapti ve serciste 1 gun kaldi. Motor degisebilir dendi ama sorun bujide cikti. Bujiyi 15 bin km.once zaten servis degistirdi. Araci maalesef cok sevmeme ragmen forumlarda ve face sayfalarini takipte etmekten korkar oldum. Ne zaman ne olacak?

    308 i sattim. Hemen hemen ayni paraya sifir ecosport style 1.0 125 beygir tork konvertorlu otomatik aldim. Carpisma.onleme yani otomatik frenleme.ve trafik levhasi okuma var ama far, yagmur sensoru ve otomatik klima yok. 8 hava yastigi var. Ecosportu 2 kez test ettim. Konforu guzel. Astrayla kiyaslanabilir. Megane ve 308 den rahat. Direksiyon tepkileri guzel, 308 gibi. Astra ve megane dan iyi. Araci kullanirken kesinlikle ve keisnlikle.kucuk arac kullaniyormus hissi vermiyor. C sinifi arac hissini alabilirsiniz. Motor sesi ve yalitim orta. Tasarim gorecelide olsa bemce 308 den kotu. Astrayi zaten pek begenmiyorum tasarim olarak. Meganenin tasarimida guzel. Arka koltuk sirtligi ecopsort ve 308 de dik. Ecosportta eknolarak sirt ile diz kapagi arasindaki genislik guzel. Soyle fusunmeyin arka koltuk bitimiyle on koltuk sirtligi arasindaki bosluk zaten yeterli ama bosluga bakip karar verilmez yaniltir. Arka koltuk oturma yeri genis ve diz kapaginiz on koltuga 10-15 cm kaliyor. Kapidan kapiya koltuk genisligi ise cok az dar. Bence 3 kisi sehir oci sorun yasamaz. 308 den onceki aracimiz 208 di ve ecosport kesinlikle daha genis.

    Ecoportun tasarimi ve kalite algisi bence vasat. Eski bir tasarimi var. Bircok B suva gore ic ve dis tasarim bence kotu. Ama 165 bine otomatik 1.0 125 beygir B suv alt donanimda olsa carpisma onlemesi olan bir araci alamazsiniz. En onemli avantaji fiyati. Arka bagaj kapaginin acilma yonune bence gereksiz takiliyorlar.

    Aracin ozellikleri, sunduklari ve dezavangajiyla fiyati bence mantikli. Bugun ablamada siparis verdik
    Esimde ablamda araci sevdi.

    Para dert degilse 2008 alt donanim alin ama 250 bin tl. Yine para det degilse kamiq alin 205 bin tl ama donanim iyi. Crossland ve arona sorsum 200 bin ustunde. Butun bu araclardan daha yuksek ecosport ve km77 youtube testlerinde yol tutus testi bence cok iyi.

    Bu segmentte en hosuma giden 2008 ve kamiq. Ama hangi B suvu alirsaniz alin en az 40 bin tl fazla vereceksiniz. Ben vermedim pismanda degilim.

    Arti olarak 308 i 156 ya sattim. 165 e ecosportla anladtim. 9 bin eklemedim gittim 106 vin 48 ay kredi cektim. 106 bini 48 ayda 136 bin olarak odeyecegim. Yani %28. 308 in parasinim 97 binine altin ve doviz aldim 48 ayda yani 4 yilda %28 den fazla kazandirir.

    Bence iyi bir ticaret yaptim. Genelde esimde kullanacagi icin 308 den daha cok sevdi.

    Cok uzun yazdim. Neyi nedne aldiginizi dusunurseniz iciniz rahat olur. Ecospirt super bir arac degil. Ozellikle tasarim olarak rakiplerinin gerisinde ama en yaki rakibindende 40 bin tl ucuz. Ayni fiyat olsa bende bende gider 2008 alirdim olmadi kamiq.

    Ek olarak; birisi aracini degistirmeyi dusunuyorsa mevcut aracindan rahatsizdir ve sebep ariyordur. Bence aracinizi degistirin ama hangi araci alacaginiza iyi karar verin. Yoksa ecoposrtuda satip baska model bakarsiniz. Ecosport 2012-13 ten beri yurt disinda var. Uretimi devam edermi supheliyim. Fors romanya fabrikasinda uretiliyor. Uretmeselerde o fabrikada ne uretecekler. Puma guzel arac ve yeni ama aralarinda 40 bin tl fark var. 2 araci kiyaslarken fiyatlarinida dusunmek gerek. Ayni fiyat olsa ecopsort yerine puma alirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 4 Ağustos 2020; 22:46:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapmayin hocam. Ecosportu yolda gorunce cidden bu leylek gorunumlu arabaya para veren var mi diyorum. Anliyorum sifir arac cezbedici fakat ecosport 2020 model en kotu tasarimli arac olabilir yollardaki. Ha goruntu onemli degil maksat B suv olsun sifir olsun derseniz alinabilir fakat astradan sonra sizi fazlasiyla uzecegini dusunuyorum surus dinamikleri ve estetik olarak. Carpisma onleyici vs vs iyi donanimlar tabi ona diyecek bisey yok, oncelik meselesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci test surusu yaptim bugun.Stline paket.Dusuncelerim, arac gosterisli insani kendine cekiyor.Yol sesi benim astra j aracimdan cok.Suspansiyonu sert.Motoru 1.4t astramdan zayif hissettirdi.Vites gecisleri astradan daha yumusak.Virajlarda asiri yatmiyor gibi.Ici astradan genis degil.Motor sesi az.Tabi cok kisa bir yol testi yaptik algilayabildiklerim bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ototube kullanıcısına yanıt
    Astra J'den sıkıldıysanız K'ya geçin. Ya da yeni bir kasası çıkınca ona geçin. Şu an 10 yıl üzeri olmayan araçlar gerçekten çok rahat kullanılır. Ateş pahası her şey..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ototube

    Araci test surusu yaptim bugun.Stline paket.Dusuncelerim, arac gosterisli insani kendine cekiyor.Yol sesi benim astra j aracimdan cok.Suspansiyonu sert.Motoru 1.4t astramdan zayif hissettirdi.Vites gecisleri astradan daha yumusak.Virajlarda asiri yatmiyor gibi.Ici astradan genis degil.Motor sesi az.Tabi cok kisa bir yol testi yaptik algilayabildiklerim bunlar.
    St line amortisorleri style dan farkli. Donanim listesindede yaziyor. St line spor suspansiyona sahip. Bu da sertiligini etkiler. Arti olarak 18 inc jant var st lineda. Style da 16 inc. Syle da lastik yanagi 60. Konfor olarak style hissettirecek kadar iyidir ama yol tutus tabiki st line dan kotu olur. Yol sesi icinde style daha iyidir st line a gore. Aracin icine ve disina baktiginizda hissettikleriniz onemli. Ecosport tasarim ve kalite algisi olarak vasat. Dacia gibi tabiki degil ama B suvlara gore geride. Buna ragmen en yakin rakibinden 40 bin tl ucuz.

    Forumdaki bircok yorumda cok yuksek oldugu icin leylege bezetilmis. Evet dogru. Ama icindeyken yuksek olusu bence daha zevkli. Kamiq B suv ama hb olan scala ile boy ve en ayni ama yukseklik olarak 3-5 cm yuksekti yanlis hatirlamiyorsam. Kamiq guzel araba ama B suv mu tartisilir. Arti olarak 40 bin fazla verilecek hatta yetmeyecek qrac geldigindeki kurdan alinacak. 40 bin tl belki 60 bin olacak. Deger mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 5 Ağustos 2020; 17:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.