Şimdi Ara

ASTRA 1.4 T Mİ YOKSA 1.6 T Mİ HANGİSİNİ ALMALI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle tüm opel ci dostlara selamlar. Arkadaşlar vectra mı satıp daha spor olan astra ya geçmeyi düşünüyorum ancak kafamı kurcalayan en büyük soru 1.4 t mi yoksa1.6 t mi almalıyım? artıları eksileri nelerdir? aslında araçtan performans olarak tek beklentim tokuşlar da da tıkanmadan hızlanması. Yıllarca 1.6 atmosferik motorun yokuşlarda bayılma sorununu yaşayan bir insan olarak yaşadım ve bu yüzden yokuş görünce morali bozulan yüzünden artık bunu yaşamak istemiyorum ve yokuşlarda gazı köklemekte istemiyyorum. Sizce hangisi??



  • Guncel konudur arkadaslar merakla kiymetli yorumlarinizi bekliyorum
  • kimse den tek bir yorum bile yok mu yani
  • 2001 model makyajli kasa vectramin rahatlığını hiçbir arabada bulamadım. Su an başka aracım var. Gecen ay 2. Araç olarak OPEL astra 1,4 T cosmo oto. vites aldık. Vectradan kucuk onu kabullenin. Performansı bence iyi ama yakıt olarak sakın kullanımla sehir ici 9-10 litreyi gözden çıkarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,4 T derim.
  • Arkadaşım performans olarak 1.4 sana yetecektir. Özellikle uzun yolda ara hızlanmalarda çok başarılı. Vectra iyi bir araçtı ancak her arabanın bir dönemi vardır Yeni Astra spor çizgilere sahip ve iç mekanın şıklığı ile bir bütün. Yol tutuş ve konfor da üst düzeyde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: máwci

    Arkadaşım performans olarak 1.4 sana yetecektir. Özellikle uzun yolda ara hızlanmalarda çok başarılı. Vectra iyi bir araçtı ancak her arabanın bir dönemi vardır Yeni Astra spor çizgilere sahip ve iç mekanın şıklığı ile bir bütün. Yol tutuş ve konfor da üst düzeyde.

    Benimaklima yatanda 1.4 t hem yakit ekonomisi hemde performans icin Ama merak ettigim yokus cikarken durumu nedir bayilir mi? Basinca kapatip cikabilir miyim yokusu? yoksa gene sag serit mi olur kaderim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _suzum_



    Yeni opeller yani 2010 ile gelen kasalar yaramaz.Dizin çarpar anahtar yuvasına bir karış görme alanı rezil
    A sütunu vs.vs.

    Sen son kasa 1.6 vectraya bak çok iyidir.İllaa yeni teknoloji motor diyorsan TSI.............

    Hocam astrayla ilgili ilk olumsuz yorum sizden geldi sasirdim dorusu bu diz mesafesi ve dar gorus acisini ilk sizden duydum abaca kullandiginiz bir aracmidir astra Benim vectra 2003 nb comfort comfor rahatlik sessizlik doyumsuz ama artik daha spor bir arac istiyorum soyle gaza basinca kayip gitcek yokus yukarida asagida surus keyfi verecek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşm ben 2011 meriva 1.4 t 140 hp kullanıyorum ve merivayı fazlasıyla hızlı yapıyo.1.6 t benzin çok yakıyor.tüplü octaviadan sonra merivanın yakıtı çok geliyor,yakıtı göz ününde bulundur.ayrıca 160 dan sonra araba bence çok daha hızlı hızlanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.