Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
10
Favori
150.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 28 Mart 2021: Çeviri süreci tamamlandı ve test süreci başladı. Yamanın test edilmemiş beta sürümü yayınlandı.


    Çeviri, Animus Projesi tarafından yapılmaktadır ve ÜCRETLİDİR. Yamanın tam sürümü yayınlandıktan bir süre sonra ana oyun ücretsiz olarak yayınlanacaktır.


    Yama hakkında yorumların yapılması için bu konuyu açtım.


    Animus Projesi'nin sitesindeki yama sayfası: https://animusprojesi.com/assassins-creed-valhalla//


    45 dakikalık oynanış videosu:


    Oyun içinden ilk fotoğraf:


    Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

    Animus Projesi, oyunun ön yükleme dosyaları üzerinden dil dosyalarına erişerek çeviriye başlamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 13 Ekim 2021; 18:17:19 >



  • Merak etme bir sonra ki sene yapmazlar, yapamazlar çünkü yamaları eskisi gibi rağbet görmeyecek.


    Oyunun dil dosyalarına erişildiği gibi 1 hafta içinde GPT-3 ile %100 yama çıkar ve bekleyen çok büyük bir kesim de o yama ile oyunu bitirir ve animus un 1-1,5 yıl sonra çıkan yamasına da kimse bakmaz. AC bu zaten dönüp dolaşıp baştan bitirebileceğin bir RPG oyunu değil tek atımlık oynadın bitti.


    Potansiyel müşteriler bedava yamaya kaçıyor :) işte bu yüzden tüm çeviri grupları başta anonymous olmak üzere translate yamalara deli gibi saldırıyorlar. Adamların DC grubunda translate ve GPT-3 yazınca sorgusuz sualsiz banlanıyorsunuz inanmayan gidip deneyebilir  


    Neyse ben bu yamayı @zartzurt456 dan bekliyorum  

    Dünyanın hiç bir yerinde bu bakış açısıyla bir ürün/hizmet satamazsın.


    Bir ülkede oyunlarının satmadığına kanaat getirebilmen için önce o ülkeye bir tane dahi olsa yerelleştirilmiş bir hizmet sunman gerekiyor. Hizmet vermediğin yerden bir beklenti içine giremezsin bu bakış açısı inanılmaz komik. Zaten her Türkçe oyun konusunda birileri çıkıp ''ee adamlar oyun satamıyor ki Türkiye'de neden Türkçe getirsin'' diye saçmalıyor. Önce hizmet, sonra satış dünyada ki tüm sektörlerde bu kural geçerlidir. Hiç bir sektörde ''önce gelip alsınlar sonra satarsa bakarız'' diye bir bakış açısı yok, bu komik bakış açısı sadece bizim çok bilmiş, her şeye muhalefet ama bir halttan anlamayan insanımızda var.


    Geçmişten günümüze 12 Assasin's creed, 8 Far Cry ve 3 Watch dogs çıktı totalde 23 triple A oyun ve tek bir tanesi bile Türkçe dil desteği ile çıkmadı.


    Ayrıca kimse dublaj falan beklemiyor yıl 2020 olmuş halen daha kıytırık bir alt-yazı dahi eklemiyor adamlar, bunun satıp satmamasıyla hiç bir alakası yok. Ubisoft gibi milyon dolarlık firmaya basit bir yerelleştirme maliyeti 50 bin doları geçmez ki bu adamlar tek bir billboard reklamına bile bu paradan çok çok daha fazlasını veriyorlar.

    Yamaları satsalar, inanın korsana düşmüş olsa bile gidip satın alırım ama bu kiralama yöntemiyle milleti soymaya çalışmaları ve DH Forum'da fake hesaplarıyla kendilerini yağlamaya çalışmaları nedeniyle çok irite oldum. Yaklaşık bir ay önce VtM: Bloodlines yaması için sistemlerine tam 1 aylığına abone olmaya karar verdim, sonra bu kiralama sistemlerinin tam mantığını öğrenince, Steam'den aldığım oyunu oynayamadan iade ettim, bunlara da para kazandırmadım. Ben eminim ki benim gibi düşünüp, abone olmayan bir sürü insan vardır. Yani bunların mantığıyla bakarsak; Ubisoft, EA gibi firmalar hiçbir oyunlarını satmasın, EA Play, Uplay Plus platformlarına abonelik zorunlu olsun. Bu durumda ne deriz? Bu adamları anlıyorum, emeklerinin karşılıklarını almak istiyorlar ve bu konuda haklılar ama bunun yöntemi böyle şark kurnazlıkları değildir. Ben oynadığı her oyunu orijinal olarak satın alan, çocukluğumda korsan olarak oynadığım oyunları bile "emeğe saygı" diyerek bugün satın alan bir vatandaşım ama bu adamlara 2 kuruş vermemek için oyunu oynamıyorum. Umarım bu şark kurnazlığını bırakırsınız ya da zartzurt eğer gerçekten yamayı çaldıysa, onun gibi cengaverler çoğalır ve yamalarınız piyasa malı olurlar. Şark kurnazlığı yapanların hiçbir emekleri karşılığını bulamaz inşallah.

    bu aralar mı  


    bu sene çıkarırlarsa öpte başına koy. bu hırsızların yöntemini hala anlamadınızmı? ne kadar uzatırlarsa o kadar çok paranızı alırlar. zartzurt a dua edin bikaç ayda %90 dedirtti bunlara yoksa şuan %20 bile demezlerdi ki bunların yıllardır ne yaptıkları belli. şimdi %90 derler 95 99 derken 6 ay böyle gider sonra beta 1 beta 2 beta 3 diye saçmalayıp yılbaşı hediyesi diye çıkarırlar yamayı.

    Ücretsiz kaliteli bir yama falan değil, doğrudan Animus'un metinlerini çalarak kendi yamasıymış gibi paylaşan bir arkadaş var. Üstteki curcuna mu burjuva mı ne haltsa yalaya yalaya önünü göremez oldu. Memleketin hırsızları muhabir kameraları doğrulttuğunda çekme der utanır, dijital hırsızlarda utancı geç ne haysiyet var ne şeref..

  • Kolay gelsin

  • Kolay gelsin.
  • Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

    Fazladan dil seçenekleri eklenecek oyuna Resmi Türkçe altyazı da gelebilir.

  • İlk gün 1.0.2 patch yayınlanacak, onun içindekini mi kastediyorsunuz hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kdays

    Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

    Fazladan dil seçenekleri eklenecek oyuna Resmi Türkçe altyazı da gelebilir.

    hiç güleceğim yoktu  

  • 1 yıl sürer makine çeviri oynarım daha iyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    hiç güleceğim yoktu  



    Alıntıları Göster

    2 yıl bekleme hayalinden daha iyidir.

  • Böyle bir ihtimali düşük buluyorum. Bu oyunu resmen çevirebilecek çaptaki yerelleştirme fiması 23 Studios. Onun da başında Said Sürücü var. Kendisi Animus Projesi'nin eski yöneticisi. Eğer resmî bir çeviri söz konusu olsaydı haber verirdi Animus Projesi'ne diye düşünüyorum.

  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt

    Mantıklı, zaten türkçe dil eklicek olsalardı ubisoft reklamını yapardı daha çok satsın diye, reklamsız geleceğini bende sanmıyorum

  • Sanırım toolu bir kaç gün içinde ortamlara yayılır.
  • 2 yıl sonra animusun türkçe yaması ile oynamak isteyeneler bu konu altında beklemeye devam edebilirler.

  • Oyunun çıkış tarihi çok manidar. 10 Kasım 2020. Oyunun bu tarihte Laik Türkiye Cumhuriyetinin baş mimarı ve yegane tek sembolü olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün ölüm yıldönümünde Türk milletine Türkçe olarak armağan edilmesi çok yakışık bir hareket olurdu doğrusu.

  • obasar84 O kullanıcısına yanıt

    Gönül isterdi ki öyle olsun ama uçmaya gerek yok, fransız firması bu kıyağı yapmaz ve sırf bizim için 10 kasım yapmadı, cyberpunk korkusundan 10 kasıma çekti

  • 5 yıllık R6S e bilmem kaçıncı dünya ülkesinin operatörleri bile geliyor da Türk operatör gelmiyor. Ubinin Tr politikası belli bence umutlanmayın.
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar bunu hangi sosyal medya hesabından Paylaşmış ubisoft

  • Her sene şu çöp serinin oyunlarına yama yapıyorlar ya.

    Bıkmadılar da ha.

    Salın lan şu seriyi.Çeviri yapılmaya değer bir seri falan değil bu seri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 7 Kasım 2020; 17:43:55 >
  • Additional Language Pack - Audio olarak eklenecek, yani alt yazıdan ziyade seslendirme eklemesi olacak (Haliyle Türkçe yok aralarında.) Kendi sitesinde yazmaktadır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kdays

    Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi)

    Fazladan dil seçenekleri eklenecek oyuna Resmi Türkçe altyazı da gelebilir.

    Urartuca gelir türkçe gelmez, ubi yapmıyor aga
  • Ubisoft un ac, far cry veya division oyunlarına kuzey grönlandca bile gelir ama Türkçe gelmez bu kadar net bu olay. Ayrıca ubisoft un dandik bir twitinden bu kadar umutlanmakta komik ve üzücü bir durum Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama (Animus Projesi) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 7 Kasım 2020; 22:46:7 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.