Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.864
Cevap
46
Favori
183.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skill ağacında yapılabilecek kombolar çok çeşitli herkes kendine göre farklı bir yol izleyebilir benim izlediğim yol zırh setim üzerine mesela mentor zırh seti kullanıyorum oyun eski ac leri çok anımsattığı için bana zırhıda mümkün olduğunca eski ac lere yönelik seçtim ve bu zırh raven zırhı olduğu için skill ağacında tüm Way Of Raven skillerini etkinleştirdim ardından diğer 2 bölgede olmazsa olmaz skilleri açmak için izlediğim yol mümkün olduğunca en çok kullandığım özelliklere göre oldu mesela sağlamlaştırılmış ok Wolf tarafında ona giderken hep stealth bearded axe ve yay skilleri yoksa health ve resistance üzerinden bir yol izledim, mümkün olduğunca kullanmadığım kılıç, ağır silahlar, dane axe, hançer, zehir yada way of wolf gibi skillerden kaçınarak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    @erdemms Yalnız skill ağacını anlamamışsınız bence. Durmadan sıfırlamanız neden? Zaten oyunda her wealth, mysteries ve artifact dan skill pointler kazanıyorsunuz. E onu da skill ağacına dağıttıkça hem ana skilleri alıyorsunuz, yan skillerle destekliyorsunuz ve üstüne de bölgeler için yeterli güce çok çabuk ulaşabiliyorsunuz. Dediğinizin aksine skill ağacının tamamının açık olmayışı sizi daha çok oynamaya, skill kazanmaya ve o açık olmayan yerleri de açmaya itiyor. Silahların güçlendirilmesi dediğiniz de zaten açık dünya da topladığınız itemlerle upgrade yapmak, Odyssey ile farkı ne çözemedim? Tek bir farkı varsa o da silah ve zırh çeşitlerinin az ama önemli olmaları. Normal düşmanların kolay olmasına da katılıyorum, özellikle yapay zeka güncellemelerine ihtiyaç varda oyunda sadece onlar da yok. Mysteries bossları ve Zealot'larda pek zorlayıcı.


    Ben Odyssey den sonra aşırı sevdim. Özellikle Odyssey de haritanın kusma derecesinde dolu olması ve Valhalla da bunu tamamen çıkarıp yerine daha kompakt ama daha güzel ve dolu bir harita tasarımına bırakmışlar. Daha anlamlı bir doluluk üstelik. Şu an 63.saatteyim ve 301 level ile 643.968 mesafe kat etmişim oyunda. Oyun bugları olmasa çok çok efsane olacak ama işte şuan en büyük sıkıntısı buglar gibi.

    Sıkıntı burada işte zaten. Skill pointleri sıfırlayıp bölgenin gücüne göre yeniden yapmazsam girdiğim bölgeler aşırı kolaylaşıyor. Örneğin ben East Anglia'ya girdiğimde power'ım 100 olmuştu bile ama oranın seviyesi 55. Haliyle ben de 55'e düşmezsem aşırı kolay hale geliyor. Kaldı ki 55'te bile çok kolay olduğundan 30'a düşürdüm kendimi. Tüm bu saçmalığın sebebi ise level scaling olmayışı oyunda.


    Boss ve Zealot'larda da eğer sistemi kavrarsanız en ufak bir zorluk çekmiyorsunuz. Zeolat'lar için zaten sadece atılan silahı tutup onlara geri atma yeteneği kafi. Ben henüz 60'dayken 90'lık tüm Zeolatları böyle öldürdüm. Boss'ların mantığı da keza benzer, stratejiyi bulduğunuz anda çocuk oyuncağı yenmek.


    Tabii zevkler tartışılmaz ama bana göre gerçekten kötü bir oyun olmuş. Amacından sapmasını vs zaten geçtim ama tüm AC'leri oynadım bunu sıralamaya koysam BF bile bunu önünde yer alır. Hele bir de RDR 2'yi oynayan insanın buna katlanması gerçekten zor.





  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

    yama bu hafta çıkacakmış bilginiz olsun.

  • Arkadaşlar tabii ki RDR2 gibi bir oyun değil bu. Her oyunu onunla veya Witcher ile kiyaslarsak piyasada oyun yok demektir. Ubisoft işte ne bekleyebiliriz ki. Ben beklentimi odyssey seviyesinde tuttum mesela ve çok memnunum oyundan. Odysseye kıyasla epey gelişmiş ama temel mekanikleri odyssey ile aynı. Zealotlar mesela çok daha keyifli olmuş bence yani boss savaşları çok zevkli. Finisherlar çok brutal. Bunlar keyif katıyor. Oyun kolay mı kolay. Ama zaten AC serisi zor bir oyun olamadı ki. Odyssey de böyleydi tam olarak. Ama 200-300 saat gömdük. Dünyası güzel diye. Valhallanın da öyle.


    Level scaling ise odysseyde ilk zamanlarda bu açık gelmişti. Kapatma seçeneği vermemişti ubisoft. Büyük şikayet aldılar. Ki doğruydu. Sonra update ile aç kapa seçeneği verdiler. Ama bu oyunun olması gerekeni level scaling kapalı bence. Belli başlı bölgelere zattadanak gideme ki oyunu oynamaya elin gitsin daha keyif al. Bunu yapmasalardı gelişmeye şevkin kalmıyordu odysseyde böyle oldu. Sonra update valhallada olduğu gibi yaptılar.


    Tabii ki her seyden ote uzun zamandir dedigim gibi AC serisi koklerine donmeli. Oyunu iyice skyrime cevirmisler bu rpg aski nedir ubinin o da ayri olay. Hayir yap ama baska IP cikar yeni ona yap. Ac koklerine donmeli en son gercek AC oyunu Unity idi ve en begendigim AC oyunu olmustu 1. Oyundan sonra. Ama ubi diretiyor origins odyssey valhalla diye. Ne yapalim oynuyoruz. Sukur ki gorselleri basina baglayabilirligi vs. Cok guzel. Ama eski AC'ler burnumuzda tutuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Kasım 2020; 19:29:10 >




  • RDR2 ile bende bir kıyaslama yapayım rdr2 de hiçbir define haritasının peşine düşesim gelmemişti ama valhallada şuana kadarki tüm defineleri bulup çıkarttım benim için o kadar zevkli bu oyunda keşif yapmak.

  • Abi bırakın her oyunu RDR2 ile kıyaslamayı artık ya. Bir zamanlar Witcher 3le kıyaslıyordunuz her şeyi şimdi RDR2 ile kıyaslıyorsunuz. Elbette RDR2 ve Witcher 3 çok iyi oyunlar ama napalım yani bunlar gibi değil diye her oyunu gömelim mi ? Birazcık şu oyunlardan zevk almaya bakın sonra saçma sapan şeylere takılıp oyunlardan zevk almıyorsunuz.

    Valhalla gayet güzel olmuş 100. saatimde oyunu bitirdim. Oddysey de bir süre sonra çok sıkılmıştım fakat Valhalla zaman yağ gibi akıp geçti. Birkaç update ile oyun çok daha iyi olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlığımizi yaptık daldık karlı topraklara ah be keşke ragnar olaydı ana karekter harika olurdu

    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
  • erdemms E kullanıcısına yanıt

    E iyi de hocam bahsettiğiniz şeyler kendi oynanış şeklinizden kaynaklı. Seviyesi 55 olan bölgeye 55 iken girebilirsiniz ama siz 100 olup girmişsiniz. Burada oyunun suçu ne? Aynı şekilde boss'lar ve Zealot'larda da bir sıkıntı yok sadece siz kesmeye alıştınız. Yoksa gayet güzel boss'lar bence ki güzellikleri de hareket şemaları sürekli değişiyor ve sizi sürekli defansta tutuyor. Oyunu savunmakta istemiyorum ama garip yerlerden beğenmemişsiniz. E tabi zevkler ve renkler konusunda haklısınız. Ayrıca RDR2'e girersek hiçbir oyunu ne oynayabiliriz ne de eleştirebiliriz. Her oyunun kendi dinamiği var ve Valhalla da bana göre Snydicate dan sonra çıkmış en AC oyunu olmuş. Sırf Mysteries'ler bile oyunu almış götürmüş. Biraz güncelleme alınca hem yapay zeka hem de ışıklandırmaların sapması, görevlerin bug'a girmesi felan da düzelecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnar var sanki orda Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]  güzel ortam.

  • Evet hocam teşekkürler 🙃 oyunda da olaydı keşke 😁
  • 75 saatteyim oyunda ve baymaya başladı. Daha ittifak kurmadığım 3-4 bölge var her noktayı temizleyerek gitmeye çalışıyordum bu zamana kadar fakat ana hikaye rush yapacağım loot ve yan göreve odaklanmadan galiba. Cyberpunk çıkana kadar idare etsin diye aldım, her şeyi yaparsam çıkana kadar da götürür gibi ama cidden baydı. Zaten o kadar dikkat dağıtıcı şey var ki onları yapacağım diye ana görevden uzun bir süre kopuyorsunuz.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    55 e 100 lemi girmişler ben 100 le 220 ye giriyorum assassin olmak bu demek creed in gücünü arkama alıp hidden blade ile girip çıkıyorum arkamda cesetlerden this is the way yazıyor.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • Yarın PC için yama geliyormuş. Ubisoft Connect'ten alıntıdır.


    "We will be deploying Title Update 1.0.4 tomorrow: November 26, 2020.

    PATCH SIZES AND DEPLOYMENT TIMING:

    · PC: ~4.3 GB @ 1pm CET | 7am EDT | 4am PDT | 11pm AEDT"

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan2707

    Yarın PC için yama geliyormuş. Ubisoft Connect'ten alıntıdır.


    "We will be deploying Title Update 1.0.4 tomorrow: November 26, 2020.

    PATCH SIZES AND DEPLOYMENT TIMING:

    · PC: ~4.3 GB @ 1pm CET | 7am EDT | 4am PDT | 11pm AEDT"

    Hadi nihayet ya. Epey bug var game breaking olmadigi icin gormezden geliyoruz ama umarim cogunu halletmislerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt

    Daha erken bekliyordum açıkcası ama okadar şeye el atmışlarki oynama şeklim tamamen değişecek gibi arada komik olanlarda var birde saveler ile alakalı düzenlemelerde geliyor bozarlarsa diye şimdiden yedekledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 25 Kasım 2020; 20:42:26 >
  • Aynen, ben de içeriğini kontrol ettim. Düşman yapay zekasına da ellemişlerse güzel olur.

  • Bende güncelleme notlarını okudum da baya şaşırdım. Özellikle oyun içi arayüz kısmında tam da beklediğim şeylere el atmışlar. Umarım optimizasyon kısmında da güzel iş çıkarmışlardır. Ayrıca save dosyalarını nasıl ve nereden yedek aldınız hocam? Bende alayım da 63 saatlik kayıt uçmasın.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Uplayin kurulu olduğu klasördeler tam yol:


    C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\ca5bc617-0153-483d-...........\13504




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 25 Kasım 2020; 21:6:14 >
  • Teşekkürler hocam. Direk ca5 diye başlayan dosyanın yedeğini aldım, ne olur ne olmaz. Oyun içinde bile bir kaç kere Corrupt Save yazısı görmüştüm de Allahtan save'ler uçmamıştı. Ne me lazım...

  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.