Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
65
Favori
334.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcının GPT-3 olarak çevirdiğini belirttiği yamanın, son sürüm güncellemesiyle diğer çeviri gruplarının yamalarından tamamen kopyalanmış olduğu delilleriyle beraber sunulduğundan bölüm kuralları madde 2 gereğince konu kilitlenmiştir.


    https://forum.donanimhaber.com/turkce-yamalar-bolum-kurallari--138278825

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Forumda pek sık mesaj atmam, kavga gürültünün içine girmem. Okurum kim ne demiş, ne söylemiş, ne yapmış... Çok nadir mesaj atarım, ya gerçekten beni mutlu eden bir durum vardır ya da insanlar da işini görsün mutlu olsun diye bilgimi paylaşırım.


    Ama abi bu olay çok efsane ya. Ulan her yerde "gpt mi o ne yaa, abi translate yaa, abi forumu çöplüğe çevirdiler yaaa, abi oyundan keyif alınmaz yaa, abi bunu kullanan da ne bileyim yaa" diye boş mesaj atıp "biz daha iyisini yaparız" mesajını yaymaya çalışanların, kuyruklarını kıstırıp bu kadar absürt bir olaya başvurmuş olmaları o kadar trajikomik ki...


    Öz güvensiz insan sürüsü bunlar. Yaptığın işin arkasında isen, gerçekten insanların beğeneceği bir şey sunabileceğine inanıyor isen, olay yama kıyaslamaya geldiğinde "bakın o yama bu kadar ama bizimki işte bu" deyip aradaki farkı gösterebilecek / kaliteni ispatlayabilecek karakterde insanlar olsaydınız bu tarz işlere kalkışmazdınız. Bu durum sizin ne kadar küçük ve içten pazarlıklı insanlar olduğunuzu gösteriyor. Sizi gidi hepbenci varlıklar siziiiii...


    Çeşitliliğe karşı çıkmak ne garip bir olay ya. Daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsan yap da kaliteni belli et hırt. Milletin önünü kapamak ne, milleti bezdirmek ne.


    İhtiyacınız olan bir şeyi almak için onlarca marka arasından kıyas yapıp en uygununu almak isteyen sizsiniz. Fakat, üretici kendiniz olunca millete kıyas imkanı sunmak istemeyen yine sizsiniz. Gerçekten çok komiksiniz.


    zartzurt; Abi seni var ya tebrik ediyorum. Bunlar yüksekten uçarken çıkarıp baaammm diye masaya öyle bir vurdun ki (gpt-3'ü yanlış anlaşılma olmasın) ve insanlar öyle ya da böyle aylarca yıllarca beklemek yerine sayende 1 hafta içinde oyunlarını daha anlaşılır bir şekilde bitirip bunlara muhtaç kalmıyorlar ya, birtanesin sen.

    Adam 3 gunde cikardi yamayi.
    Testini de yapti...

    Bide o kadar laf edildi Makine cevirisine soyle boyle diye.

    Dedik o kadar translate ile karistirmayin.

    Sonuc ortada.
    millet uc bes gune oyun bitirecek, adamin sayesinde.

    diger durumda olsa hala yama bekleniyo olacakdi. .
    Adamin elinde ki sayesinde sorunsuz catir cutur cevrilip, oynaniyor iste.

    cp ciktiginda. Valhalla bitmis olacak

    @zartzurt456


    Öncelikle verdiğin emekler için ve bu yama sektörünü çakallara, sırtlanlara bırakmadığın, aksine yama sektörünün paralı bir sektöre dönüşmesine çomak soktuğun için kendi adıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu ve bundan sonraki süreçte sonuna kadar yanındayım, gördüğün gibi forum da yanında zaten.


    Bu yapılan ahlaksızlıktan sonra çekilirsen hem onların istediği olmuş olur, yanlarına kâr kalmış olur, hem şimdiye kadar verdiğin emeklere yazık etmiş olursun hem de seni takip eden bu kadar insanı yarı yolda bırakmış olursun.


    @SAVIAR hocam avukatmış, her türlü desteği vereceğini söylemiş. Benim de tanıdığım gerek tecrübeli, gerekse de yeni mezun iş kovalayan avukat ve avukat adayları var. Ben de elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım sana bu süreçte. YALNIZ DEĞİLSLİN, BUNU BİL YETER. Bu yaptıkları yanlarına kalmaz, sicillerine işledikten sonra bakalım bir daha adam akıllı bir şirkette ve devlette iş bulabiliyorlar mı. Ayrıca eğer tahmin ettiğiniz gibi, yamayı parayla satacağını açıklayan malum grup ise, bu işin bir de Maliye ve Vergi Dairelerini ilgilendiren kısımları var, işte o zaman görürler Hanya'yı Konya'yı.


    Bu iş öyle çocuk oyuncağı değil, "biz arkadaşa şaka yapmıştık ehuehu" diye geçiştirilecek bir konu değil. TCK Madde 123'te 'Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu' olarak yer almakta.





    Diğer grup bitti şimdi de bunlar mı çıktı başımıza? Hodri meydan. Devam edin bakalım bu işin sonunda kim zararlı çıkacak göreceğiz.




    EDIT: Bunların da forumda Moderatörü var mı acaba? Yeni bir moderatör krizi daha yaşamak istemiyorum   Hoş, olsa ne olur orası da ayrı bir konu. Bundan sonra kimse Moderatörlüğüne güvenerek Türkçe Yamalar bölümünde babasının çiftliği gibi at koşturamayacak, içerisinde görev aldığı "paralı" çeviri grubunu/gruplarını koruyamayacak, paralı yamalara karşı çıkanları susturamayacak.

    18gb güncelleme indirmek biraz sıkıntılı oldu :D evet düzeltiyorum şu an 1500+ yeni satır eklenmiş oyuna 100+ değişiklik yapılan yer var aralarında onları düzeltiyorum sıralaması karışık oldugu için her satırı tek tek bakıyorum. büyük ihtimal gece 1-2 gibi bitmiş olur konuya eklerim.

    1.1.1 v35 e göre 1500+ yeni satır eklenmiştir 100+ yer düzeltilmiştir.


    Yama versiyon v37

    Oyun versiyon 1.1.2



    GÜNCELLEME KURULUM AYNIDIR TEKARDAN DOSYAYI İNDİRİN VE AŞAĞIDAKİ

    KURULUM ADIMLARINI TEKARDAN YAPIN.


    NOT: 1.1.2 GÜNCELLEME ÜSTÜNE 1.1.1 YAMASINI KURMAYI DENİYEN OLDUYSA LÜTFEN YAMA UYGULAMADAN ÖNCE DOSYALARI DOĞRULAMA

    YAPARAK DataPC_patch_01.forge DOSYASININ ORJİNALİ İLE KURULUM YAPIN.


    Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]
  • Reklam alınır.

  • Hadi hayırlı olsun.altyazı suan için yok,sonra laf etmeyinizeline sağlık hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık  

  • eline sağlık kanka,ben alt yazı yamasını bekleyeceğim önemli olan o benim için :D

  • Ellerine sağlık hocam.

  • 👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlı olsun, elinize sağlık.


    Darısı RDR2 başına. Ona da tool çıkınca unutmaz el atarsanız seviniriz.

  • Beton için harç malzemesi yetmez kardeşim :)

  • Elinize sağlık umarım devamı en kısa sürede gelir kolay gelsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatezio -- 19 Kasım 2020; 17:16:23 >
  • Denendi çalışıyor, umarım tez zaman içerisinde altyazı sorunu da düzelir. En önemlisi o çünkü :) Eline koluna sağlık kardeşim.

  • emeğine sağlık kardeşim :)

  • Yamayı yükledim çalışıyor cidden helal emeğine, altyazıyıda bekliyoruz :)

  • Eline emeğine sağlık  

  • eyfallah

  • Mükemmel gerçekten çok büyük bir iş başardın bununla gurur duymalısın eline emeğine sağlık. Konuyu öne çıkaralım ki herkes görsün ÖNE ÇIKAR kısmına tıklarsanız konu öne çıkacaktır.

  • eline sağlık. yama çalışıyor. ancak alt yazılı halini bekliyorum. hikaye de biraz anlamak lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvkrmz

    eline sağlık. yama çalışıyor. ancak alt yazılı halini bekliyorum. hikaye de biraz anlamak lazım.

    +1

  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önlerden yerimizi alalım, eline sağlık zart

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.