Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
401.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sentez* kullanıcısına yanıt

    Sıradan gidiyorum. 3 bitti, 4'e başladım dün, yüzde 20 kadarını tamamladım. İnsanların genel olarak bir negatif önyargısı var seriye gördüğüm kadarıyla. Halbuki dönemi ilgimi çekmese de Ac 3 de iyi bir oyundu, her ne kadar özellikle teknik aksaklıkları can sıksa da. Hakeza şu an oynadığım Ac 4 bence yapısı itibariyle mükemmel bir oyun, ancak kabul etmek lazım ki ismi Assassin's Creed olmasa da olurmuş. Epey geniş bir haritada dolaşıp loot yaparak gemi savaşına girdiğimiz bir korsanlık oyunu bu. İlk oyunun ve Ezio üçlemesinin ciddi tonundan uzak, tropikal iklimde takılıyoruz. Yalnız deli gibi keyifli. Gerçekten pişman oldum bunca sene oynamadığıma. Bence ayrı bir oyun olarak şans verilmesi gerekiyor Black Flag'e. Benim pc son oyunları kaldırmıyor. Origins ve sonrasında çıkan oyunlar benim de ilgimi çekmiyor. Çünkü bir kere çok fazla grind yapıya bürüdüler. 50-60 saat ana hikaye olmaz. İnsanlar bunu nasıl talep ediyor anlamıyorum. Yan görevler ve loot gibi mekaniklerle adam 250 saat oynadım diyor. Abi oyun ne kadar keyifli olursa olsun çok deli süreler bunlar. Akıl mantık işi değil. Haritada boş boş koşturmaktan ne anlıyorlar. Bak Revelations mis gibi 10-15 saat arası hikayesini anlatıyor geçiyor.


    Neyse dallandırmayayım. Bunca sene oynamadığım için pişmanım ama on gündür başka bir şey oynamadığım, tarihin farklı dönemlerinde yolculuk ettiğim, çok çok iyi müzikler keşfettiğim için de mutluyum. Önümde bundan sonra Rogue var. Korkarım Unity ve Syndicate pcm kaldırmayacak. 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    3ü ben beğenmiştim. Ama dediğin gibi son oyunlar güzel olsa da malesef ac isminin yapısını, dinamiklerini kaybetmişler. Çok daha karmaşık başka oyunlar haline gelmişler. Deli gibi savaştığın hayvan gibi cüsseli, baltalıadamlarla sevmedik seriyi, aman gizlice halledelim biz cool suikastçileriz, misyonumuz var nerde benim hidden bladeim tarzı dinamikleriydi keyfi veren. Şimdi vallahlada hidden blade olsa ne, olmasa ne mesela? İlerleyen zamanlarda serinin özüne dönen bir oyun bekliyorum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynı gidiyoruz hocam bende yeni başladım bu seriye. AC1'den başladım şu an Rogue'a geldim. Farkımız şu ben bütün ıvır zıvır herşeyi toplayıp tüm yan görevleri de yaptım DLC'leri de oynuyorum veritabanını da okuyorum uzun sürüyor biraz yalan yok :) 1.oyunu es geçersek (şahsen sevdim) Ezio üçlemesi inanılmaz keyifli cidden çok iyiydi. Belki de bundan dolayı AC3'den pek keyif alamadım. Oyun hikayenin gelişimini tam veremiyor bence iyi aktaramıyor oyuncuya. Bazen hop niye burdayım ne alaka dediğim oldu. Ama 4.oyunun günahını almayın ya korsan temasından yada ana karakterden ötürü çok iyi oyun. Hikayesi de çok güzel. Ama ana senaryonun kısa sürdüğünü düşünüyorum biraz uzatılabilir bence. Oyunun ruhuna aykırı olduğunu da düşünmüyorum. Suikastçı temasını iyi yansıttıklarını düşünüyorum ben o hissiyatı sağlıyor bence. Çünkü hepsi bambaşka bir hikaye aynı şartlarda veya dönemde gerçekleşmemiş. Hepsi bir Altair veya Ezio'nun durumunda değil. Ama Ezio üçlemesi bambaşka bir olay oraya takılıp kalırsanız keyif alamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 10 Haziran 2021; 5:45:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Valla Black Flag benim oynadığım en iyi oyunlardan biri. Ne zamandır bu kadar keyif almıyordum bir oyundan. Bitirmek için değil, tadını çıkarmak için oynuyorum. Net şekilde önceki oyunlardan daha keyifli, yine de tarzı daha farklı olduğu için kıyaslamak doğru değil. Bu arada yazıda ben Black Flag için önyargı yaptığımı yazmadım herhalde yanlış anladınız.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Korsanlık oyunu demişsiniz ya ondan dedim sadece :) Belki de ben yanlış anladım hocam :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    15 saattir korsanlik yaptigim oyuna baska ne diyecektim hocam. Oyun cogu otoriteye gore yapilmis en iyi uc korsanlik temali oyundan biri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yok yani Suikastçı teması yok demişsiniz Korsanlık oyunu demişsiniz de ben iki temayı da güzel işlemiş diye düşündüm şahsi görüşüm tabiki :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne oyundu be. 2 ve brotherhood yanında sönük kalsa da şu anki ac oyunlarına bakınca o zamanları özlüyor insan. fragmanı da en iyi en efsane olan oyundur

  • Bu oyunun muzikleri cok iyiydi. AC bir daha boyle muzik yapamadı

    AC serisinin en iyi 2. Oyunu bence ama çoğu kimse beğenmemiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Bugün itibariyle Ezio serilerini bitirdim. Yalnız şöyle bir durum var revelations da parçacık toplayıp sanırsam Desmond'ın bilinçaltına iniyoruz. Yalnız ben bunları bitirmedim. O anılar da neler var ? Türkçe kaynaklardan bir şey bulamadım. Baya merak ettim :)

  • Bu oyuna başlayayım dedim. İlk eğitim gibi olan bölümü oynadığımda kontroller bana çok zorlu geldi. Örneğin karşıya atlayacağım. Space basıp sonra farenin sağ tuşuna basıyorum öyle zıplıyor. Zıplama dediğin space e basarsın yön oku ve space e basarsın zıplar diye bekliyordum ama öyle değil. Bu oyunun kontrolleri alışılmış oyunlara göre farklı mı, yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var. Tuş atamalarına girdiğimde de seçenekler pek değişiyor gibi de görünmüyor.

  • Oyun bittikten sonra tüm konuyu okudum. 11 yıl önce oyun çıkıyor diye heyecandan 250 sayfa forum yazılmış. Sonra oyun çıkıyor ve herkes aynı hafta oyunu bitiriyor. Sonraki ki 100 sayfa kırek çalışmıyor, oyun tepki vermiyor şeklinde geçmiş. ve 10 yıl önce bir anda oyun için yorumlar kesilmiş. Oyun çıkmadan önceki tahminleri okumak çok keyifli. Bir de oyunu bitirenlerin gelecek oyunlar için tahminleri de çok güzel. O zamanlar Core2duo sistemde oyun takılıyor diye kızılan yorumları da iyi. hey gibi hey.

  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.