Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
27
Favori
98.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    ___________________________________


    Resmi Site
    https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/home/

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/812140/

    Tür: Aksiyon, Macera, RYO
    Geliştirici: Ubisoft Quebec, Ubisoft Montreal, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai
    Yayıncı: Ubisoft
    Çıkış Tarihi: 5 Eki 2018



    Assassin's Creed Odyssey'de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini de değiştir.

    ANTİK YUNANİSTAN'A SEYAHAT ET
    Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan'a yelken aç. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır ol.

    KENDİ EFSANENİ YARAT
    Yapacağın seçimler yolculuğunun gidişatına ve sonucuna etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağın farklı seçimlerle farklı finaller seni bekliyor. Donanımını, gemini ve özel yeteneklerini kişiselleştirerek kendinden bir efsane yarat.

    MÜCADELENİN ÖLÇEĞİNİ BÜYÜT
    Atina ile Sparta arasındaki yüzlerce askerle yapılan büyük ölçekli savaşlarda savaşçının yeteneklerini sergile, ya da Ege Denizindeki deniz savaşlarında düşman filolarının içine bodoslama dal.



    Assassin's Creed Odyssey: Gamescom 2018 - Alexios and Kassandra Cinematic Trailer | Ubisoft [NA]



    Assassin's Creed Odyssey: Ep. 1-2-3-4 | Behind the Odyssey | Ubisoft [NA]





    Assassin's Creed Odyssey: E3 2018 Official World Premiere Trailer | Ubisoft [NA]





    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Mayıs 2020; 17:25:13 >







  • 105 saatin sonunda oyunu bitirdim.Son yıllarda beni bu kadar muallakta bırakan oyun olmamıştı.Bazı yönleri ile gerçekten çok iyi ama bazı yönleri de bir o kadar kötü.

    Tarihsel yönüyle başarılı olmuş bir seriyi yıllarca suyunu çıkartan Ubisoft Origins ile değişikliğe gitmişti.Odyssey ise bambaşka bir oyun olmuş.Bu söylediğim iyi yönden değil yanlışlık olmasın.Odyssey tam olarak ne olduğu belirli olmayan bir yapım.Çoğunluğu Witcher 3'ün yönlerini aldığı oyun Darksiders,Dishonored hatta Crysis dan bile feyz almışlar resmen.Yahu görünmezlik nedir ya.Fanteziye o kadar kaçmışlar ki oynarken şok oldum resmen.Böylesi bir seriyi para tutkusu yüzünden her sene çıkarttığı için bu kadar fazla değişiklik benim hoşuma gitmedi.AC adı altında alakası olmayan ne olduğu belirsiz bir oyun olmuş.

    Muallak demiştim her şeye rağmen yine oynatıyor oyun kendini.Oynadım bitirdim bazı yönleri iyi.Atmosferi yine başarılı.Mekanlar,adalar harika gerçekten.Oyun gerçekten dolu dolu.Bu sefer pek boş değil açık dünya.Bazı yan görevler çok kaliteli bazıları ise oyuncuyu oyunda tutmak için konulmuş bomboş görevler.Ana görevler güzel olmuş.Senaryo da meraklandırmaya yönelik olduğu için biraz hoşuma gitti.Ama yarım kalmış.Çakal Ubisoft DLC alın diye yarım bırakmış hikayeyi neredeyse.

    Ubisoft her zaman özgünlükten uzak bir firma zaten.Piyasada ne kadar tutan oyun varsa onun mekaniklerini eklemiş oyuna adına da AC koymuş.Çok iyi oyun,oynadığım en iyi oyun olamaz yani.
    Edit:RPG yapmak her baba yiğidin harcı değil Ubisoft

    Şöyle bir kaç görsel ile noktalayayım :)



    Oyunun standart fiyatı 60 dolar. Korsan kullanımın bir hayli fazla olduğu rusyada oyunu 30 dolara satıyorlar. Rusça altyazının yanına birde rusça seslendirme koymuşlar.



    Peki türkiyede nasıl? Altyazı yok. Oyun 50 dolar. Neden ubisoft gibi bir firmaya para kazandıralım ki? Türk oyunculara değer veren şirketlere ve bağımsız yapımcılara para verirken sıkıntı duymuyorum. Ubisoft gibi firmalarada aşağıdaki videoyu bırakıyorum:







    https://www.youtube.com/watch?v=EIGF9AzwSs0&app=desktop
    DX 12 kullanıpta optimizesi düzgün olan kaç yapım var ki bu oyunda faydalı olacak. DX 12 vaat edilenin çok çok gerisinde ne yazık ki. Defalarca kez gördük bir işe yaramadığını. Bu oyunda da faydalı olacağını sanmıyorum. Steam den alınmasını neden tavsiye etmiyorsunuz ? Tüm seri Steam kütüphanemde mecvut (başka oyunlarıda var Ubisoft un) herhangi bir karışıklık,sorun yaşamadım.Steam dururken kim ne yapsın çöp U-play i.
  • Yahu bu nedir ya. İyiki bir yıl çıkarmadılar. Ne assasinmiş bunlar böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 3 Şubat 2018; 1:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez
  • Origins yeni çıktı
  • Dynasty diyince aklımıza ilk Japonya ve Çin geliyor Yamato'lardan dolayı fakat aslında dynasty kelime olarak aynı aileden gelen hükümdarlar anlamına geliyor. Yani aslında oyunun geçtiği yer Arap Emirlikleri'de olabilir, Almanya'da olabilir tarihe bakarsak. Sonuçta çoğu milletinde tarihinde böyle bir geçmişi var. Açıkçası Japonya olsa sevinirim ama bir ara Ubisoft'un CEO'su Japonya'da geçen çok oyun var falan demişti. Gerçi her sene çıkarmak için fikirleri yavaş yavaş harcıyorlar o yüzden fikir değiştirmiş olabilirler.
  • Ubisoft İnstagram hesabından oyunu duyurdu.

    https://www.instagram.com/p/BjdfN5nA9ui/?hl=tr&taken-by=ubisoft
  • Bu sene çıkma ihtimali var mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı değişir mi acaba ben beğenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala assasins olayını yanlış yorumladıklarını düşünüyorum. assasins konusu hassan sabbah liderliğinde bir tarikattı. ama öyle bir geriye ve bir o kadar da ileriye gittilerki karakterleri assasins olarak göremiyorum.
  • Antik Yunan haritaları olacakmış Bir nevi Spartalıların dönemine gideceğiz bu seride
  • Kustuk artik olmuyor iste ne diye zorluyorsunuz ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana karakter başka iki karakter olacakmış ama Bayek ve Aya da oyunda olacakmış. Ben bunu bekliyordum açıkçası. Origins'in mekaniklerini heba etmeden seri yapıyorlar. Ezio gibi tutulursa üçleme gibi bile olur.

    Antik yunan beni çok heyecanlandırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi Wither3'e daha çok benzemiş,Özellikle Blood And Wine dlcsini andırdı rengarenk paletiyle...OyundaYunanistan ve adalar var,acaba İzmir felan da varmıdır....
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu ya, ne ara geliştirdiniz oyunu arkadaş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfadan yerimizi alalım.
  • Bu nedir ya Ubisoft kazandığı paralar yetmiyor galiba daha dur assasins creed origin i alamadık bu oyunda çıkar 500 TL olur -_- zaten daha önce ki oyunları ısıtıp önümüze koyuyorlardı Orgins da bi dedim bu güzel olmuş bu oyunda da originsdan alınıp ısıtılıp konur herhalde.
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Oyunu pek de geliştirmişe benzemiyorlar
  • Assassin's Creed Odyssey: E3 2018 World Reveal Gameplay Trailer

  • çok çabuk oyun tüketiliyor artık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.