Şimdi Ara

Assassin's Creed III Remastered [PC] [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed III Remastered [PC] [ANA KONU]



    Oyunun Adı: Assassin's Creed III Remastered

    Yapım: Ubisoft

    Dağıtım: Ubisoft

    Türü: RPG , Open World

    Platform: PC , XBOX ONE , Playstation 4

    Çıkış Tarihi: 29 Mart - 2019

    Web: https://www.ubisoft.com/en-us/game/assassins-creed-3-remastered/

    Uplay: https://store.ubi.com/tr/assassin-s-creed-iii-remastered/5c62f61dadc72438053897eb.html





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 1 Nisan 2019; 19:33:59 >







  • Assassin's Creed Odyssey season pass sahiplerine ücretsiz olarak verilmesi güzel bir karar olmuş , almayı düşünenlerede tavsiye ederim , "Remastered" ın hakkı verilmiş.
  • Orjinal oyun için Tr yamasını bulamadım . Bİlen var mı ?
  • Epic Games üzerinden satın aldım , 60₺ indirim kuponsuz almış olmasam gerçekten kafayı yerdim , hiç bir şeyin hakkı falan verilmemiş.Oyun teknik açıdan bir çöp arkadaşlar , açmak oynamak şöyle dursun menüde seçenekler arasında gezemiyorum , oyunun açılış sinematiklerinde bile kasmaktan yarım saate izleyemedim , grafik ayarlarının ne seviyede olduğunun gerçekten zerre önemi yok , low-high-very high , GTX 1070 ile oynuyorum en güncel sürücü , oyunu uplay den daha yeni indirdim yani eski bir sürüm olacağını da sanmıyorum bir sürü sürücü yükledi zaten girmeden evvel... İşin daha kötüsü , bu her alınan oyunda 60₺ kupon verdiği için midir bilmem , "güya" koşulsuz 14 gün iade hakkı falan tırı vırı inanmayın iade falan edemiyorsunuz.

    Çalışmayan bir çöp yığınına 30₺ vermiş oldum ve bu da epic games i benim için tamamen bitirdi , tebrik ediyorum kendilerini...




  • Yav ilk halini oynayamıyorum resmen Boston'da kasıp duruyor ayarları ne kadar düşürsem de. Bunda düzeltmişler midir acaba dedim ama belli ki daha beter etmişler. Ne güzel oynuyordum şimdi atlayarak gitmek de olmaz kahretsin ya.

  • Oyunun önceki halinde performans sorunları vardı, bunda daha da mı betermiş...? Rezillik...

    Birinci ve son çıkan oyun hariç oynamadığım tek oyundu.

  • Oyunu daha yeni geçen 10 martta bitirdim de arkadaşlar sizin kullandığınız sistemlerde bir sıkıntı olabilir mi? i7-9750H ve GTX 1650 ile Medium-High ayarlarda 40 fps de Steam üzerinden bitirdim. Bende bir sorun olabilir mi diyeceğim de yok yani 30 saat akmışım, bitirmişim. Oynamayı düşünen arkadaşlarda bence kütüphanelerinde varsa ve AC3 seviyorlarsa deneyebilirler. İlk çıktığında berbattı ama şimdi en azından optimize yönden belini doğrulttular oyunun. Ufak tefek buglar da var tabi. Sırf devrim Amerikasını yansıttığından sevdiğim bir oyundur AC3.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.