Şimdi Ara

Assasins Creed VII ( şaka değil )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet victory den sonraki oyun kotaku tarafından ortaya çıkarılmış.Sonraki oyun japonyada geçiyor.Kanıt olarakta Unity yeni cover art gösteriliyor

     Assasins Creed VII ( şaka değil )

    Bu resim 2 oyunu simgeliyor. Santa Maria del Fiore in Florence

     Assasins Creed VII ( şaka değil )

    Bu iseIV Black Flag

     Assasins Creed VII ( şaka değil )

    Buda unity

     Assasins Creed VII ( şaka değil )

    Ve londra yani Victory

     Assasins Creed VII ( şaka değil )

    İşte süpriz

     Assasins Creed VII ( şaka değil )





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 28 Ocak 2015; 2:06:49 >







  • Resimler pek inandırıcı gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana inandırıcı geldi ama başlığın ismi Assassin's Creed XLVII olsa da yine inandırıcı gelirdi çünkü konu ilerlemiyor ortada konu kalmadı, diğer oyunlarda kurdukları ilginç olaylar açıklanmaya başlayınca hiç bir ilginçliği olmadığını öğrendik zaten Ubisoft zaman makinesine mi sahip bilmiyorum ama her oyunu biz 5 senedir yapıyoruz diye çıkartıyorlar o yüzden gelir yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bana inandırıcı geldi ama başlığın ismi Assassin's Creed XLVII olsa da yine inandırıcı gelirdi çünkü konu ilerlemiyor ortada konu kalmadı, diğer oyunlarda kurdukları ilginç olaylar açıklanmaya başlayınca hiç bir ilginçliği olmadığını öğrendik zaten Ubisoft zaman makinesine mi sahip bilmiyorum ama her oyunu biz 5 senedir yapıyoruz diye çıkartıyorlar o yüzden gelir yani.

    5 senedir olayı hikaye. Emek var havası vermek için. Zaten aynı motor üzerine yapıyorlar. Her türlü etkileşim aynı. İlk oyunu açın bakın oradaki motion'larla son oyundaki hareketler bile aynı. Üstüne bi şey koydukları yok. Yaptıkları şeyler çevre tasarımı, diyaloglar ve ortam araştırması, çizimler işte. Ne de olsa eşek yükü satıyorlar. Sıkıntı değil. Her sene bi şehirde geçiyor, şehir çiz tasarla 3-5 yeni bıçak kılıç türü al sana yeni oyun. Gerisi zaten hazır ellerinde mevcut. Optimizasyon desen zaten umurlarında değil. Millet de bayıla bayıla alıyor, yeni bi şeyler olmasına gerek yok. Ahh şu Prince of Persia Warrior Within'deki emeği hatırlıyorum, oradaki oynanabilirliği hatırlıyorum da Ubisoft ne hale gelmiş.




  • bence olabilir, bu sene de diğer sene de ac çıkacak zaten bunu biliyoruz, seri sırayla dünya ülkelerini geziyor ingiltereden sonra japonya çok güzel olur
  • Daha iyi anlatılamazdı,katılıyorum her sözüne.Dizi gibi Ac çıkaracaklarına adam akıllı bir PoP çıkarsalar çok çok daha iyi olurdu.Hayır onu da geçtim yakında Dying Light gibi Harran'da geçen bir Ac oyunu yapmalarından korkuyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 28 Ocak 2015; 13:28:29 >
  • Tam olarak resim bu ortada bide Assassin's Creed Chronicles: China olunca belki onu simgeliyo olabilir dedim ama kaynaklar 7 oyun diye bahsediyor
    http://www.allgamesbeta.com/2015/01/rumor-ubisoft-showed-unity-victory-ac.html

     Assasins Creed VII ( şaka değil )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 28 Ocak 2015; 15:19:15 >




  • 2 senelik görsel bu; Black Flag Artworklarından. Sıradaki oyunlardan birinin Japonya'da geçeceği de yıllardır konuşulan bir mevzu zaten. Daha sıradaki oyun bile çıkmamışken, bir sonraki oyun için konuşmak adına çok erken ki elde mevcut kanıt da dediğim gibi 2013 çıkışlı bir Artwork.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.