Şimdi Ara

Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Merhaba arkadaşlar;

    Uzun yıllar boyunca bu DLC'ye yama bekledim ama çıkmadı. Artık AC toolsu'da yayımlandığına göre bu DLC'nin dil dosyalarını bulabilirseniz ben seve seve çevirisini yaparım. Ücretsiz yayımlayıp herkesine oynamasına da imkan sağlarım. Ben oyunun altını üstüne getirdim ama o DLC'nin hangi dosyada olduğunu bulamadım. Ya da bu tools DLC'yi açamıyor. Bulan olursa bana ulaşsın, bu güzel oyunun DLC'si yamasız kalmasın.

    Not: Bana dosya adı değil txt dosyası lazım. Muhtemelen DLC 10 klasöründeki forge dosyasında. Ama ya tools onu dil dosyaları gözükecek şekilde açamıyor ya da başka dosyada.

    Saygılarımla.


    quote:

    Yukarıdaki mesaj ile konuyu açmıştım.

    Apex Çeviri'den arkadaşlar dosyaları kırmayı başarmış şu anda repack üzerinde çalışıyorlar. Eğer repack'te tamamlanırsa İnşallah yama tamamlanacak. Yama hakları tamamen Apex'e aittir. Ben ücretli yapmaları gerektiğini onlara ilettim, son karar onların. Ben çeviriden ücret almayacağım. Onlar tools ile uğraşarak bile en aşağı 1000 TL hak ettiler. Şahsi görüşüm bu.

    Dosyalar kapanırsa resim ve video ekleyeceğim. Şu anda açık satırlarda çeviriyi yapıyoruz.

    Detayları bilgilendireceğim.


    Çeviriye başlama tarihi: 28.05.2020
    Çeviri bitiş tarihi: henüz belli değil
    Durum:

    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 29 Mayıs 2020; 22:16:50 >







  • Taner bey, hazır tool varken AC india ve russia ya el atmayı düşünseniz, china yı beğenmiştim, eminim bunlarda bir o kadar güzeldir
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    Eğer tools onları açıyorsa tabii ki yapmak isterim. Oyun elinde olan bakıp bana haber verebilirse boş vaktim varken ilgileneyim.
  • AC india ve russia çevirilirse çok iyi olur öksüz kaldılar. Sanırım Animus Projesi çeviricekti bir ara bir sürü proje gelince arada kaynadı unutuldu gitti. Umarım Freedom Cry da bir şekilde halledilebilir. Kolay gelsin.
  • Bu konuya girip bu yamayı bekleyen herkesten ricam bir şeyler yapmaları. İlla çeviriden ya da İngilizceden anlamanız gerekmiyor. Konuya puan verip ön plana çıkartın. Xetanx'da (ingilizce bilmiyorsanız bile Google Transtale) yardımıyla destek isteyin. Yani ben köşeme çekileyim de birileri bir şey yapsın demeyin. Çünkü adım gibi eminim, eğer birkaç güne bu konuya cevap gelmezse asla gelmez. Unutlup gidecek yani. Buna izin vermeyin. Boş vaktiniz varsa az çaba sarfedin.

    EDİT1:https://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=35&t=15632&start=45

    Buradaki konuda ben yardım istedim. Sizde mesaj atarak destek olabilirsiniz en basitinden. Ne kadar çok istek olursa o kadar bu konuya dikkat çekeriz. Ya da türk programcılardan bu işin üstesinden gelebilecek olan varsa (mümkünse ücretini de ödemek şartıyla) desteklerini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 27 Mayıs 2020; 10:41:58 >




  • Forge dosyasını upload edebilecek varsa çıkartma işlemini deneyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 27 Mayıs 2020; 12:20:37 >
  • Xentax toolsuyla denedik o dlcyi açamıyor. Yanı dil dosyasını çıkartamıyor. Başka tools varsa elinde paylaş bakalım hemen
  • Ben yamasız oynadım bu DLC'yi çevrilmeye değer bir hikayesi yok şahsen, ama hevesinizi kırmak istemem olsa güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TanerSaydam

    Xentax toolsuyla denedik o dlcyi açamıyor. Yanı dil dosyasını çıkartamıyor. Başka tools varsa elinde paylaş bakalım hemen
    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020


    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020


    https://drive.google.com/file/d/11S34YqDYJahc6WAIALKKowILJcPgJJ9U/view?usp=drive_open

    Açılmış dil dosyaları burada. Bu dlc'ye sahip olmadığım için crackli indirdim ama DataPC.forge dosyasının içinde bulunuyor. dlc_10 klasöründeki dosyalarda değil.

    Bende ana klasör şöyle görünüyor onu da belirteyim:
    https://prnt.sc/sopdl0

    .forge ve .data dosyalarını açmak için Delutto'nun aracını kullanabilirsiniz. Sonrasında .LocalizationPackage dosyalarını açmak için de roobin'in LocalizationPackage aracını kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 27 Mayıs 2020; 14:21:16 >




  • açılması gereken dosya dlc_10 klasöründeki dosya (ac4 dlc sürümü için) ve o tool eksik çıkartıyor dil dosyasını çıkartmıyor.Dosyayı upload ettim buyrun.https://drive.google.com/file/d/16TpBSUIsKqUuhqhBKJbyjBfVsfDUB039/view?usp=sharing
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrock89

    açılması gereken dosya dlc_10 klasöründeki dosya (ac4 dlc sürümü için) ve o tool eksik çıkartıyor dil dosyasını çıkartmıyor.Dosyayı upload ettim buyrun.https://drive.google.com/file/d/16TpBSUIsKqUuhqhBKJbyjBfVsfDUB039/view?usp=sharing
    Dosyayı indirdim ve açtım. Söylediğiniz gibi dil dosyası yok. Muhtemelen yanlış dosyada arıyoruz. Bana oyun klasörü ve dlc_10 klasörünün ss'ini atabilir misiniz?




  • Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020

    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrock89

    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020

    Assasin's Creed: IV - Freedom Cry Türkçe Yama Çalışması - Yüzde: %2.03 - 29.05.2020
    Bana sorarsanız DataPC_dlc_cn_patch.forge dosyasında ya da DataPC_patch.forge dosyasında olabilir. Eğer bu iki dosyayı açıp bakmadıysanız bir bakın. Bir de dlc'nin diğer klasörlerde bulunmadığından emin değilseniz onlardaki forge dosyalarını kontrol edin. Eğer bunları zaten denediyseniz şimdiden özür dilerim zahmet verdiğim için.




  • DLC_10 dosyasında %99. Ama tools bunu açamıyor.
  • Ne zahmeti, ne özürü olur mu öyle şey yardım etmeye çalışıyorsun kötü birşey yapmıyorsun ki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extrmesports

    Bu mesaj silindi.
    Farklı aracın adını yazın da araştıralım.
  • Konuyu öne de çıkartalım arkadaşlar. Daha fazla kişiye ulaşsın. Eminim ki bu yamayı bekleyen bu forumda çok daha fazla insan vardır. Hep birlikte çabalarsak sonuç elde edeceğimizi umuyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.