Şimdi Ara

Aslan'ın geleceğini inşa ediyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Aslan'ın geleceğini inşa ediyorlar


    Aslan'ın geleceğini inşa ediyorlar


    Göreve geldiğinde, “Takımın yaş ortalaması çok yüksek, bir an önce bunu düşürmeliyiz” diyen Mancini, Aysal'ın onayıyla ara transfer döneminde düğmeye bastı. Kontenjan sıkıntısına rağmen yabancı oyuncularda bile tercih 'çilek' değil, 22'lik Hajrovic ve 21 yaşındaki Telles oldu. Yerli yıldız adayları da bir bir Aslan'a katılıyor. Mancini-Aysal ikilisi, geleceğin Galatasaray'ının temelleri atılıyor.

    SALİH DURSUN- 22 yaşında, Sağ bek

    Kayserispor’da sergilediği performansla milli takıma kadar yükselen Salih, transferi ilk bitirilen isimlerden biri oldu. Özellikle defansif özellikleriyle ön plana çıkan genç yıldız, Eboue’den formayı her an kapabilir.

    İZET HAJROVİC- 22 yaşında, Sağ açık

    Grasshoppers’tan 3.5 milyon Euro’ya transfer edilen Bosnalı oyuncu, hazırlık maçlarındaki futboluyla kısa sürede kalitesini ispatlamayı başardı. Mancini boşuna istememiş. Tekniği ve oyun zekası 10 numara. Biraz da fizik olsa tutulması çok zor.

    UMUT GÜNDOĞAN- 23 yaşında, Orta saha

    Oyun tarzıyla Selçuk İnan’a benzetilen Umut Gündoğan için kulübü Bucaspor ile her konuda anlaşma sağlandı. Genç oyuncu kısa sürede kampa katılacak. Umut için, Bucaspor’a 600 bin Euro bonservis bedeli ödenecek. Ayrıca Galatasaray’dan iki genç futbolcu, Buca’ya kiralık olarak gönderilecek. Bununla beraber, yeni sezon öncesi, hasılatı Bucaspor’a kalmak üzere, İzmir’de bir hazırlık maçı
    oynanacak.

    ALEX TELLES- 21 yaşında, Sol bek

    Galatasaray’ın uzun süredir temas halinde olduğu Telles’te tüm pürüzler giderildi. Brezilya’da yılın en iyi sol beki seçilen Sambacı, dün Gremio’ya veda etti, İstanbul’un yolunu tuttu. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray’ın transferinde sona geldiği Alex Telles’den övgüyle bahsetti. Roberto Carlos, “Brezilyalı oyuncular yeniden Türkiye’ye gelmeye başladı. Son olarak Galatasasaray’ın Alex Telles ile ilgilendiğini görüyoruz. Kendisi gerçekten iyi bir oyuncu. Alex Telles bekte, açıkta ve diğer birçok pozisyonda oynatabileceğiniz iyi bir oyuncu. Bu yüzden Galatasaray’a çok fazla faydalı olabileceğine inanıyorum” dedi.

    Endoğan Adili- 19 yaşında, Sağ açık

    Yönetimin en büyük sürprizi. İsviçre Ligi’nde gol atan en genç oyuncu olan ve Türk pasaportu bulunan Adili Endoğan için Basel ile 500 bin Euro’ya anlaşma sağlandı. Genç yetenek, İsviçre Milli Takımı’nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giydi. Tıpkı bir diğer İsviçre kulübü Grasshoppers’tan transfer edilen İzet Hajrovic gibi sol ayağını kullanan ve her iki kanatta da görev yapabilen bir oyuncu. Endoğan Adili, bu sezon İsviçre Süper Ligi’nde sadece 1 maçın son 3 dakikasında şans bulabildi. Onun dışında B takımında görev yapan genç oyuncu, alt ligdeki 10 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynadı.

    ERDİN DEMİR- 23 yaşında, Sol bek

    Müthiş formuyla İsveç Milli Takımı’na kadar yükselen Türk asıllı Erdin Demir için kulübü Brann’la yapılan pazarlıklarda sona gelindi. Bu akşam Moldova’ya karşı oynayacak. 2 yıl önce Trelleborgs’ta müthiş bir performans ortaya koyunca Brann’a transfer oldu. İsveç’in hocası Erik Hamren, kampa davet ettiği Erdin’den her fırsatta övgüyle bahsediyor. Savunma tarzı gayet iyi, ama özellikle hücuma katılımıyla mükemmel bir bek izlenimi uyandırıyor.







  • Su erdin transferi olsun be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla beraber,
    yeni sezon öncesi, hasılatı
    Bucaspor'a kalmak üzere,
    İzmir'de bir hazırlık maçı
    oynanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdin kesin alınması gerek
  • Telles çoook iyi olacak.
  • scouttan kimse bahsetmemiş gitmiş mancininin telles dışında önerdiği bi adam yok burda .

    asıl işi yapan scout ekibi .
  • Güzel gelişmeler bunlar. Üstteki gençlerden ikisi tutsa kardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.