Şimdi Ara

Askerlikte En Çok Boş Vakit Sağlayan Görevler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar askerlikte en çok boş vakit sağlayan görevler nelerdir? Gece Nöbetçiliği varmış gece nöbeti yaptıktan sonra gündüz dinleniyormuşsun ister yat ister ayakta dur ister kitap oku, ders çalış vb. Gündüz nöbetçisi için de yine aynı şeyler söyleniyor fakat gündüz vakti olduğu için başka işler de yaptırılıyormuş. Askerliğini yapan veya yapmış kısa dönem tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Nereye gittiğine, hangi pozisyonda olduğuna bağlı tarzı mesajlar yazmazsanız sevinirim sorduğum zaten tecrübeleriniz, tahminleriniz değil ve bu tarz mesajları zaten google'da araştırma yaparken çokça okudum.




  • Sorunun cevabını ben de merak ediyorum ancak boş vakit demek sıkılmak demek, dolu vakit de yorulmak demek. 6 ay sıkılmaktansa sanki yorulmak daha cazip gibi. Milyon tane farklı görev olduğu için yerine göre de değiştiği için tam cevabı vermek de sanırım mümkün değil.

  • Ben de bu görevleri araştırıyorum, sınavlara hazırlanmam lazım.

  • oneayol kullanıcısına yanıt

    Benim de maksat ders çalışmak ama benimkisi daha çok kitap okuma şeklinde. 2 saat boş vakit olsa bile yeterli bana. Araştırmalarıma göre en iyisi gece nöbetçiliği gözüküyor bir de nizamiyede mi ne nöbetçi oluyormuşsun o da iyiymiş nöbetçiyken oturup çalışan da oluyormuş. Tek sıkıntılı yanları akşam 8 sabah 8 bir yerde dikilip durmak kafayı yedirtebilir insana, gündüz antrenman cart curt şeylerle uğraşanlar vaktin nasıl geçtiğini anlamadan günü bitirir yatarlar da nöbet işleri biraz daha sıkıntılı gibi o yönden.

  • Jujutsu J kullanıcısına yanıt

    Bahsetmiş olduğum buydu, fiziksel iş yapınca vakit çabuk geçiyor. Ama bok temizlemektense nöbet daha iyi tabi.  

  • FordcuGocaHerif F kullanıcısına yanıt

    Sıracılık varsa zaten bir zaman temizler herkes sonra sonradan gelenlere bırakırlar bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.