Şimdi Ara

Askerlik ve Çürük Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağ elimde 90 derece eğrilik var.Elimi 180 derece kendime doğru çevirdiğimde kolumla aynı izaya geliyor.Fakat sağ elim çevirdiğim zaman 90 derece dönebiliyor.Elimi rahat kullanabiliyorum fakat silah kullanmam da engel olabilir.Muafta olmak istiyorum.Sizce muaf olabilir miyim.Bilekte eğrilik var sanırım.



  • bence kesim muafsın.askerlik yapmazsın..
  • benim bir akrabam düşme sonucu kolu kırıldı ve çolak kaldı sağ el içi normalde arkaya bakması lazımken öne doğru bakıyordu 1 yıl tecil etti şu an ıspartada asker
  • Kolumdaki durum için ve psikolojik durumum için muaf olabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobyem -- 8 Eylül 2007; 11:04:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lobyem

    askerlik psikolojimi mahvediyor.Muaf olmak istersem kolumdan ve psikolojik olarak muaf olabilir miyim?Çok ama çok korkuyorum.Hapishanede yıllarca yatmaya razıyım ama askerlik yapmaya razı olamıyorum.Bu sorunda eğer muaf olamazsam ömür boyu tüm hayatım boyunca zor duruda kalabilirim.Ailem ise tüm sorunlarımda olduğu gibi beni hayatta yapayalnız bırakıyor.Askere diyelim gittim.Hayatta bi sürü insandan darbe yedim.Kimi zaman aşşağılandım.Alay edildim.Kişilik uyum sorunu yaşıyorum.Hayatta ailem tam olmasa da kısmen yanlış bırakmış.Hiç arkadaşımda yok.Askerede gitsem ordada arkadaşım olamaz.Bir de gidip orda aşşağılanmak ve darbe yemek istemiyorum.beni anlayan var mı?Görenler sen bitmişsin diyor.
    Kolumdaki durum için ve psikolojik durumum için muaf olabilir miyim?


    Kardeş muaf olabilirmisin olamazmısın bilemiyorum. Ama sana şunu söylemeliyim inan hiç korkacak birşey yok. İnan asker arkadaşlığı herşeyin üstündedir. Ve askerde kimsenin kimseyle dalga geçmesi diye birşey söz konusu değil. Askerlik ortamı farklıdır. Herkes yeni başlayacağı için göreceksinki herkes birbiri ile arkadaş olmaya çalışacak ve seninde birçok arkadaşın olacaktır. Ve inan askerlik senin için yeniden doğuş yeniden hayata bir başlangıç olacaktır. Halk arasında da bir kanı vardır Askerliğini yapmayana kız verilmez (Yani askere gitmeden evlendirilmez gençler). Neden çünkü asıl hayat askerlikte öğrenilir. Orda Aile şevkatinden uzak tamamen devletin himayesi altında olacaksın. Farklı düşünce yapısına sahip yüzlerce arkadaşın olacak. Ve askerden döndüğünde o kadar çok olgulaşacaksınki. Demem şu ki askerlik hayatı herkesin yaşaması gereken bir ortamdır. Ve o ortamda eminimki sende içini sıkıntıya düşüren birçok davranıştan kurtulacaksın.

    Dediğim gibi muaf olabilirmisiniz olamazmısın bilemiyorum ama olamadığın takdirde hiç üzülme. Zira askerlik ile ilgili korkularının tamamen yersiz olduğunu anlayacaksın.




  • silah vermezler belki...askerden muaf tutmazlar...

    Bundan bir sene önce bu zamanlar askerleğimin son 10 günü falandı..Hey gidi günler hey...Ulan askerliğide yedik 309 KSD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.