Şimdi Ara

askerlik bitmiyor delirecegim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler adiyaman gerger ilce jandarmada askerim. artik delirme noktasina geldim. hergun 6 saat nobet tut , devriye cik gel öldum yav. celik yelek kask silahti gunde ortalama 8 saat 25 kilo yuku tasiyorum artik gecmiyor. hic bir sosyal aktivite yapilabilecek hic birsey yok. bi televizyon var baska bi halt yok. carsi iznide yok bu lanet yerde hapisiz tamamen. sirf askere eziyet yapmak icin gereksiz killiklar yapan egoist rutbelilerdende gina geldi. bu mesajida 10-12 nobetinden atiyorum. ardindan sabah 4-6 var. uykusuzluk en buyuk sorunlardan zaten. gunde ortalama 4,5 saat uyuyorum bugun 3,5 saatlik uykuyla ayaktayim mesela.. psikolojim allak bullak artik askerligini yapmis ve yapmakta olanlar beni cok iyi anlayacaktir eminim. atarsa 56 gunler gecmiyor lanet olsun. boyle bi yerde 8 ay nasil gecirdim hayla aklim almiyor. izdirap denilen acemi birligi cok daha iyiydi burdan lanet olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nobette nasil telefonla ugrasabiliyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik başlı başına bir saçmalık zaten
  • Askerde en büyük problem nöbettir kolay gelsin. Ben şanslıydım, 6 gün yatış 6 gün 2 saat nöbetim vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun. Bakalım biz neler çekecez.
  • Geçer yeğen geçer... Baban , deden , abin , atan herkes geçti bu yollardan. 56 günün kalmış biraz daha sabret ...
  • Diyarbakırda ilçeye bağlı bi üst bölgede yaptım dağın başında geleli 1 ay oldu. Seni çok iyi anlıyorum. Ama geçmiyo bitmiyo gibi şeyler söyleyip kendini negatif etkileme. Pozitif düşün hep. Askerlik bittikten sonra yapacaklarını hayal et, orda kalıcı değilsin senin gibi binlerce kişi geldi geçti ordan. Sen yine ilçedesin olanaklarınız biraz daha iyi. Biz dağın başında barakadan bozma binalarda yatıp kalkıyoduk, konteyner'de yemek yiyoduk. Gazino dediğimiz yer yani tv izlediğimiz yere yemin ediyorum eşşek bağlasan durmaz ama biz durduk sıka sıka. Hatırlamak istemediğim daha birçok olumsuz özellik. 12 saat nöbette cabası Sonunda bitirdim geldim evime rahatıma kavuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanları yaşamının ortasında alıp eline silah verip hadi jeneratörün,tankın, arabanın başında nöbet tut demek saçmalık. Adam hayatında silah görmemiş 1.5 ay eğitim verip hadi git çatışmaya gir demek daha saçmalık insanların orda psikolojisi bozuluyor. Zaten ne verim beklersin böyle birinden? Türkiye'de profesyonal orduya geçilmesi şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.