Şimdi Ara

Askeri birliklere sokulması yasak maddeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cep Telefonu
    Fotoğraf Makinası ve Camcorder
    Radyo ve Elektronik Eşyalar
    Kitap ve yasak yayınlar
    Çakı ve Silah
    Uyuşturucu ve uyuşturucu ilaçlar
    Su hariç yiyecek gıda maddeleri



  • 1-Cep Telefonu:Olmayan kimse yok.Hatta bazı askerlerle komutanlar cep ile konuşuyor.Zaten bi komutanın postasıysan cep kullanman serbest.tabee öle ulu orta değil.
    2-Fotograf makinası:genelde kimse dijital makina getirmiyor.Hırsızlığı çok oluyor.ama eski tip makinalardan gerektiği kadar var.
    3-RADYO-Mp3:Herkezde telefon kadar yaygın olmak üzere mp3-4 var.hatta ben nöbet esnasında 2-4,4-6 nöbetlerinde mutlaka yanımda götürürdüm ama ben kışın askerlik yaptım ve kar maskesiyle nöbet tutuyorduk.Kar maskesi takılmıyorsa kullanmanız zor.
    4-Kitap-Yasak yayınlar:Valla okuyacak haliniz kalırsa okursunuz ama öle bi yasakla karşılaşmadım.
    5-Çakı-Silah:Çakı kullanıp ne yapacaksın onu anlamadım.yane birini yaralasan kaçacağın bi yer yok.Kullanan görmedim.Silah herkezde var.G3-keleş,Hk.ama tabanca götürmen çok anlamsız olur.istersen sokabilirsin içeri.ama nedennn???
    6-Uyşturucu ve ilaçlar:Valla gündüz kullanılmıyor ama gece koğuş yattıktan sora ücra bi köşede mutlaka esrar saranlar oluyor veya haftasonu çarşıdan kafası ii gelenler çok oluyor.
    7-Su hariç Yiyecek maddeler:Bu nasıl bi yasak anlamadım.Valla kesinlikle ama kesinlikle öle bi yasak yok.zaten erbaş kantininde genelde topkek,cips ceşitleri ve traş malzemeleri olur.valla biz dışardan dış postalardan döner bile istiip getirtioduk.

    Arkadaşlar bu yasaklar HAKKARİ alay komutanlığında yoktu.Diğer yerlerde de olacağını zannetmem.ama belli de polmaz.forumda okuduydum komutanım cigarada içerim dönerde yerim koğuşta dersen ben seni tanımam ona göre
  • cep telefonu kesinlikle yasaktır yakalanırsanız emre itaatsizlikte ısrar suçundan mahkemeye verilirsiniz ve sonucunda 26 gün hapis alırsınız iyi haliniz mahkemece uygun görülürse 19 gün oad hapsinde yatarsınız ve askerliğinizden sayılmaz.Yani 19 gün geç terhis olursunuz ve askeri suçlar ertelenemez ve paraya çevrilemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.