Şimdi Ara

Asker Maaşım Hiç Yatmamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Dün itibari ile terhis oldum. Ne acemedi ne ustada banka için bilgilerimi aldılar. Ben de şöyle düşüm, zaten ziraat hesabım ve kartım var herhalde bilgilerim ellerindedir otomatik maaş hesabı açarlar. Gelen maaşlara dokunmam çıktığım zaman harcadığım kendi paramın üstüne toplu koyarım dedim. Bugün ziraat bankası internet bankacılığından baktığımda maaş hesabım yok.


    Ne yapmam gerekiyor? Maaş hesabım bildirilmediği için maaşımı alamayacak mıyım? Yoksa internet bankacılığında mı gözükmüyor? Bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum




  • Genelde hesap bilgileri alınır veya büyük bir birlikte askerlik yaptıysanız birliğinizin anlaşmalı çalıştığı bir banka olur, oradan size hesap açtırırlar. Bir ihtimal sizinki ptt'ye yatmış olabilir. Ptt'den kontrol edin, eğer orada da paranız yoksa bölük astsubayınıza sorabilirsiniz.
  • aynısı başıma geldi ptt'ye gittim önce bana otobüs bileti aldığımın parasını verdiler. ardından acemideki askerlik yaptığım yeri aradım ziraat bankasına gidin dediler. gittim durumu anlattım aldım paramı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.