Şimdi Ara

Aşırı üşenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısacası her şeye üşeniyorum.

    Mesela işe gitmek için her zaman son ama son dakikaya kadar yataktan çıkamıyorum. İmkanı yok. Bazı insanları duyuyorum 1 saat önce uyanıp duşunu kahvaltısını filan yapıyorlar. Böyle ritüelli filan, asla öyle biri olamadım.

    Her gün bu yüzden acı çekiyorum. Servise yetişme stresi, bu yüzden yanıma almayı unuttuğum şeyler, gece geç yattığım için uykusuzluk. Filan bir sürü sıkıntı var benim için.

    Ama üşeniyorum işte. O şeyi yapmak bana anlamlı gelmiyor. Motivasyonum ancak zorunluluk ile tetikleniyor. Bu doğal ama bu kadarı da fazla insanın yaşamı üzerinde biraz kontrolü olmalı.

    Çalıştığım vardiyalı iş hayatımdan çok vakit çalıyor ve ben eve geldiğimde hiçbir şey yapmaya enerji bulamıyorum. Bunu da kompanse edecek motivasyonum yok maalesef.

    Ya böyle düzenli insanlar var ya, asla olamadım ve olmak istemiyorum da. Çok sıkıcı değil mi akşam 10da yatmak sabah 8de kalkmak, sanki robotmuşsun gibi.

    Öylece durup uyuyamıyorum işte. Benim de bir hayatım olmalı. Eve 8de geliyorsam 10da uyumamalıyım abi. 2 saat zaten ne yaptım ki yemek yedim kendime geldim 2 saat geçti bile. Çalıştıktan sonra kendime vakit ayırmaya çalışıyorum yok olmuyor.

    Tüm bunlar moral bozukluğu ve üşengeçlik yaratıyor bence soğuyorum hayattan.

    Hedefimin olmaması da bir etken. Önüme baktığımda gördüğüm bir şey yok ki kendimi uyutayım.

    Şu an sadece mutlu olmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten bir hedefe ihtiyacım var ama ne olabileceği konusunda bir fikrim yok. Çoğu zaman da olmadı.

    Bir hedef koymayı kendime hedef koymadım hiç. Ne bileyim bana göre hayat karşılığında zevk aldığın bir şey olmalı. Zevk aldığım net bir şey de yok. Ben bilgisayar başında kahve sigara ile hayatını geçirmek, hobileriyle vakit geçirmek dışında bir şey istemiyorum.

    Evlenmekmiş, kendini gerçekleştirme hedefiymiş, yok öyle bir şey. Bence bir insan kendini en iyi kendi halinde bırakarak gerçekleştirir. Gerçekleştirdiği de bir şey yok bunu çevre sağlar. Sabah 4de kalktım hayatım değişti, geçiniz.

    Neyse üşeniyorum işte. Bu yazı yordu bari bir duş alayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.