Şimdi Ara

Asgari ucret 1800 liraya mi düştü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    O linkini attığın yerde bile ne yazıyor agi dahil 2020 tl diyor. sağırın ırzına geçiyorlarmış bu ses nereden geliyor demiş.. seninkisi de o hesap.

    Alıntıları Göster
    Eğer cidden müdürsen yazık senin çaresizliğine nasıl da hakaret ederek saldırarak nefes alıyorsunuz. Verecek cevap yok rezil oldu eee sonucu shshsbsbhsbsb saldır. ;) Böyle böyle rezil olursunuz işte.

    Agi dahil diyor ama sizin gibiler asgari ücret 1830 TL diyor. Sorun sizsiniz işte anlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 11 Ekim 2019; 21:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Ağlama bana burada asgari ücretin net 1830 TL olduğunu ispatla, müdürüm diyerek daha da rezil etme kendini buralarda bütün haber kanalları ve devlet resmi sitesi asgari ücret net 2020 TL diyor mu demiyor mu bana kalkıp abi magi goy goyu yapma diğer vergileri niye kaale alamıyorsunuz işinize gelmiyor dimi laaa var yaaaaaa asgari ücret net 1830 TL diye algı yaparak ne elinize geçiyor aklım almıyor bu kadar mı çaresiz olunur. Bu kadar mı ;)

    Alıntıları Göster
    Hayatımda gördüğüm nefes alabilen konuşabilen ama düşünemeyen tek canlısın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Eğer cidden müdürsen yazık senin çaresizliğine nasıl da hakaret ederek saldırarak nefes alıyorsunuz. Verecek cevap yok rezil oldu eee sonucu shshsbsbhsbsb saldır. ;) Böyle böyle rezil olursunuz işte.

    Agi dahil diyor ama sizin gibiler asgari ücret 1830 TL diyor. Sorun sizsiniz işte anlayın.

    Alıntıları Göster
    Çaresizliğim anca sizin gibi aktrollere gerçeği anlatamamak. Yoksa bundan 20 yıl evvel bulaşık makinesi mi vardı siz getirdiniz. Normalde hiç kasmam da hadi öğren diye şuraya bi asgari ücret bordrosu bırakayım belki sen kadar embesil olmayan birisi bakar da öğrenir. Yaşın kaç bilmiyorum ama cahillik abidesisin.Asgari ucret 1800 liraya mi düştü?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikincieldeguven.com

    Bu mesaj silindi.
    Yukarıda ki bağnaza sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla anlamıyor adam, 2 üniversite okumuşum müdür konumuna gelmişim herif hala benim bilgimi sorguluyor, ülkecek cidden sorunlarımız var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    Yukarıda ki bağnaza sürekli bunu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla anlamıyor adam, 2 üniversite okumuşum müdür konumuna gelmişim herif hala benim bilgimi sorguluyor, ülkecek cidden sorunlarımız var

    Alıntıları Göster
    Bana laga luga yapma koyduğun resmi birçok kişi yaşıyor zaten, bana asgari ücretin 1830 tl olduğunu ispatla diyorum sana bu ülke de agi sürekli verilen bir şey ve asgari ücret net 2020 tl 'dir ve bunu siteler bile devlet bile agi dahil asgari ücret brüt 2500 küsür neti ise 2020 küsür tl demiş mi demişşşşşşşşşşşşşşşşş eeeeee bana diyorum ki 1830 tl asgari ücret olduğunu göster diyorum ama yok hala bana resim koymaya çalışıyorsun ve koyduğun yerde bile asgari ücret vatandaşa 2020 tl küsür olarak ödenir diye gösteriyor demiyor ki 1830 tl alır alabilir alması lazım cart curt demiyor hala kalkmış bana asgari ücret 1830 tl diyor yeminlen komedi ya.

    Orada yazıyor 3200 tl 'lere işverene mal oluyor işte orada diyor 2500 küsür brüt diyor ve orada diyor net olarak işçiye ödenecek miktar 2020 tl küsür diye yazıyor da yazıyor ama hala müdürümüz üstün müdürümüz asgari ücret 1830 diyor. Benim elime ay sonu geçen ne 1830 tl mi yoksa 2020 tl mi en az ha bir de eş çocuk cart curt varsa daha yüksek yatıyorsa asgari ücret agi de artıyor üstüne ödeme miktarı da artıyor 2500 3500 4500 tl de alan var ama üye tutturmuş derki pardon müdürümüz 1830 tl zaten asgari ücret der ohhooooooo ohhhhhhooooo.

    Sorarım sana müdür müdür müdür! Senin anladığın bu benim anladığım. :)

    Gülüyorum aklıma geldikçe 1830 tl imiş asgari ücret. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikincieldeguven.com

    Bu mesaj silindi.
    Ben o kelime oyununu biliyorum, devlet kendini korumayı seçer ve o şekilde de yapıyor, tam bilmiyorum ama bu agi eskiden dahil edilmiyordu herhalde sonradan agi diye bir şey çıktı çünkü eskiden sadece alacağı net ücret var idi ve o bilinirdi halk arasında sonradan agi diye bir şey çıktı ve agi 'yi de işin içine dahil edip agi dahil olayına gidildi, çünküüüüüüüü zaten hükümet yüzde 26,7 gibi bir zam vermişti bunu şu şekilde hesaplıyordu 1404 tl oldu 1603 tl oldu yüzde 14 küsür zam olarak sonra 1603 tl oldu 2020 tl ve o da yüzde 26,7 lik gelen bir zamla gösterildi ve bunun içine de agi dahil olarak haber kanalları ve devletin resmi kurumu belirtti.

    Aynı hikaye şurada da yapılıyor babam emekli maaşı alıyor ve devlet yüzde 5 zam verdiği zaman ve 1000 tl ise emekli maaşı toplamda alacağı zam 1050 tl oluyor ve eline geçen bu deniyor ama halbuki orada bilinmeyen şu da var 1000 tl 'nin yüzde yüzde 5 'ini almıyor ana para 900 tl ise ve 100 tl de emekli ek ödeme ücreti alıyor ise bunu sistem devlet şöyle hesaplıyor; 900 tl 'ye yüzde 5 ekliyor bir sayı çıkıyor ve üstüne ek ödemeye de yüzde 5 ekliyor ve bir sayı çıkıyor bunların ikisini topluyor sonunda 1050 tl sayısına ulaşıp ödeme olarak yansıtıyor emeklilere aynı hikaye de asgari ücrette uygulanıyor, yani bu kelime oyunlarını akp cart curt değil tüm devletimizin yönetim erkanları yapar, zamanında ötv depremden dolayı geldi derler ve bunu da sabit kalmasını sağlarlar kdv derler sağlarlar kkdf derler bankalarla ve sabitlerler ötv öiv kdv şu bu eklerler eklerlerrrr o yüzden bunu devlet sürekli yapar ve bunu yaparken de 1830 tl net üstüne agi de ekleyin alın size 2020 tl demezler çünkü onlar olaya yüzde 26,7 zam yapıldı mı yapılmadı açıklığını gösterip sonuca ulaştırırlar.

    Aynı şeyi imamoğlu geldi şu bu dedi bakıyorsun eli mahkum zam yapmak zorunda ve yapıyor da isterse yapmasın sıkıysa yapmasın sistemin zorlukları ile mücadele ediyor o yüzden chp gelince ülke arşa çıkacak ya da iyi parti gelince arşa çıkacak diye sanmasın kimse hepsi aynı yolun yolcusu biz yönetenler tarafında olmadığımız sürece ve ezilen tarafta olursak her zaman isyan ederiz taaaa hani o yukarıdaki müdür müdür müdür hadisesi var ya ha o işte o ağlar çünkü yönetenlerden değil ya ama sanır ki akp giders baksana akp trollü yaptı bizi neden çünkü onun gibi ağlamıyorum diye işte bu kafalar olduğu sürece bizi daha çokkkkkkkkkkkk sürü gibi yönetirler çünkü adam kendisi gibi düşünmüyorum diye isyan etmiyorum diye yukarıdakilere çatamıyor değiştiremiyor napıyor gücünü benden kendisi gibi olan aynı tarafta olan yöneten olmayan taraftakinden hıncını almaya çalışıyor neden çünkü anca böyle rahatlatabilir kendisini bunu da tutturmuş 1830 tl asgari ücret ama 2020 tl net değil 1830 tl asgari ücrette ücret dediği için. Yani bir kendisi akıllı kafası çalışıyor biz ak trollüz biz anlamayız bilmiyoruz cahiliz bana açık açık etmediği hakaret kalmadı neden içinde nefret kin kan kusması var neden sesini o yönetenlere çıkaramıyor ya beceriksiz ya güçsüz ya tekil şahıs ya o yüzden kendine karşı tarafa alacağı kendisi gibi düşünmeyenleri alacağı bir dart tahtası arıyor. Ha arasın dahaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkk ararrrrrrrrrrrrr bu kafa ile. Biz bir olduğumuz gün sistemi hep birlikte eleştirdiğimiz gün kendimizi sadece ama sadece kendimiz haklı demeyi bıraktığımız gün bu zincirleri kıracağız yoksa daha çokkkk akp gider chp gelir bir de onlar yerler içerler sonra mhp sonra iyi parti gelir gider bu devrandan hoppp bak mışız biz ölüyoruz artık ve yaşayan onlar olur. Biz de kendimizi haklı gördüm bu gece yine bir tekil şahısa ayar verdim kafası ile rahat uyuyacağım kafasını yaşarız.

    Bak sen iyi kötü en azından sakin kalabilmeyi sağlamışsın, ama o müdür müdür müdür! içinde nefretleri ile nefes almaya devam edecek soğuyamaz çünkü kendisi. ;)


    Linki koymayı unuttum =https://www.sabah.com.tr/galeri/aktuel/emekliye-yuzde-4-ek-odeme

    Açın bakın takvim gazetesini her gün hayal satıyor, diyor ki ek ödemeye zam gelecek yüzde 4 'ten yüzde 8 'e çıkacak ha çıksa ne olacak devlet emekli maaşlarına yüzde 5 zam yaptım derse ek ödeme olarak yüzde 8 zam alacağız ana paradan da yüzde 3 gibi bir oran sallıyorum alacağız öyle ya da böyle eninde sonunda emeklinin maaşı bu iki sayılar birleştirilip yüzde 5 olarak 1000 tl 'den 1050 tl alacağız ama bunu işte hayal satanlara anlat. İşte müdür müdür müdür! 'de bunu bana anlatmaya çalışıp kendini bir şey sanacağını sanıyor halbuki bana değil ben zaten onun gibi biliyorum gitsin devlete anlatsın yiyorsa derim ama onun gücü anca bana yettiğini sanır rahatlaması lazım çünkü. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 13 Ekim 2019; 7:11:35 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.