Şimdi Ara

ASELSAN’dan Bahreyn’e UKSS ihracatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ASELSAN’ın daha önce çok sayıda ülkeye ihracını gerçekleştirdiği deniz platformları için uzaktan komutalı silah sisteminin (UKSS) şimdi de Bahreyn’e ihracı gerçekleşti. ASELSAN, Bahreyn’e UKSS satışı için sözleşme imzalandığını açıkladı.



    Yapılan açıklamada hangi UKSS modeli için anlaşıldığı, adet ve maddi detay bilgileri bulunmuyor. ASELSAN, Körfez ülkeleri ve Bahreyn Krallığı’na yönelik olarak yatırım ve iş birliği anlaşmalarını artırmayı hedefliyor.



    Ayrıca Bkz.Yerli solunum cihazının yurt dışına ilk satışı gerçekleşti



    ASELSAN, 2019 yılında 330 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi. Savunma sanayi sektörünün yanı sıra sağlık alanındaki yeni iş birlikleri ve yeni ürünlerle ihracatın sürdürülmesi amaçlanıyor.



    Kaynak:https://www.aselsan.com.tr/tr/basin-odasi/haber-detay/aselsan-ihracat-ivmesini-koruyor-7388







  • Ayakkabı kutularından çıktı bunlar chp dürüst diyenler ak parti hırsız diyenler gömez bunlar siz 80 sene 400 bin heykel dikersiniz ancak

  • Tam gaz devam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gt95

    Ayakkabı kutularından çıktı bunlar chp dürüst diyenler ak parti hırsız diyenler gömez bunlar siz 80 sene 400 bin heykel dikersiniz ancak

    Her savunma sanayi konusuna bu şekilde bir Ak partizan gelip , Atatürk düşmanlığı yapıyor. Hep de + alıyor sanırım organize geliyorlar.


    Batı tarzı eğitim sisteminden mezun olmuş ve ATATÜRK sevgisi olan insanların çalıştığı projelerle gelip burada Atatürkçülere laf çakma da tam cahil işi.


    O sistemleri geliştiren birimlerin her yerinde ATATÜRK portresi de olacak , silahların üstünde imzası da olacak. Allah kimseyi kul hakkını yiyenleri savunacak kadar düşürmesin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.