Şimdi Ara

Artık dayanamıyorum yıkık kardeşlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamın aleyküm yıkık kardeşlerim.

    bu zamana kadar sevgili olmadan durduk, bir şekilde yaşadık ama artık dayanamıyorum. var mı benim gibi olan?

    insan arayabileceği kendisini seven birini arıyor. bu yaşıma kadar asla kız eli tutmadım. çok garipsiyorum artık kızlar ile alakam yok hiç. sanki kızlar beni report etmiş gibi sadece erkekler ile konuşuyorum.

    kızlarla konuşamıyorum bile. bütün kelimeleri birbirine sokuyorum ne ne ne manyak mısınız gidin başımdan diyip koşasım geliyor.

    öğle uykusundan kalktım bugün ev boş kimse yok. resmen ölüyordum az kala zor kurtardım dışarı attım kendimi.

    ama sevgilim olsa ararım konuşurum buluşurum.

    sevgiliniz ya da kız arkadaşınız olmadığında diğer kızlar ile de alakanız olamıyor ne kadar yakışlıklı olursanız olun abaza gözü ile bakıyorlar.



  • Brom bir kafeye veyahut kutuphaneye filan gidiyorsun sen gibi tek takılan yıkık bir kızla muhabbete giriyorsun yalniz tipine bakmaksızın cunku asıl hedef o değil onun tanidigi diger güzel kızlar ama ilk once boyle 2-3 kizla arkadaş ol hem nasil konusman gerektigini kavrarsin hem de ozguvenin yerine gelir bende o cesaret bile yok diyorsan degisik programlar var yükle orada kizlar denk gelince sohbet etmeye calis ama kasma cünkü çoğu yollu o kizlarin. Kimse kimseden üstün değil mütevazi gorunen bir kizin yanina git açıkca söyle gerekirse ben kadinlarla omru hayatim boyunca cok nadir konusmus birisiyim bu problemi aşmamda bana yardimci olur musun diyerek çok rahat arkadaş olabilirsin hatta ego tavan biri değilse biraz da sana acır seninle ilgilenir ben de hic konusamazdim böyle böyle yaparak şimdi deli gibi mesaj yağıyor wpden cevap vermek bile istemiyorum tiksiniyor insan bir süre sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.