Şimdi Ara

Armani Saatlerdeki İnanılmaz Fiyat Farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
39.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giogo

    Sırf bu sebepten saat almaya yanaşmıyorum bende. Abartmıyorum, saatvesaat'ten dahi alsam yine de içimde ufak bir şüphe kalacak diye korkuyorum. Diğer siteleri söylemiyorum bile onlardan alsam her gün bu sahtemi gerçek mi diye düşünürüm heralde. Çünkü bu kadar birebir kopyasının olması, herhangi bir orjinallik rehberinin olmaması insanda güvensizlik yaratıyor. Kime, neye güvenip, nasıl alacağız hiçbir cevap yok.
    Bu konunun ciddi bir şekilde açıklığa kavuşturulması lazım diye de düşünüyorum. Eğer şüphelendiğimiz şey doğruysa onlarca site insanlara orijinal diye sahte ürünleri satıp haksız kazanç elde ediyorlar.
    senin alacağın armani marka saat zaten çin de üretilen 20 30 dolarlık saatlerle aynı kalitede olan bir saat. bunun kaliteli bir kopyasını alsan da gerçeğinden bir farkı olacağını sanmam. bir de daniel wellington var öyle normalde 1500 2000 tl fiyatı var bunun altına alacağın daniel wellington mutlaka sahtedir ama taklitleri 300 400 e heryerde bulunabiliyor ve orjinal diye satılıyor armani de öyledir kesin al sahtesini orjinalinden hiçbir farkı yok tabi 3 dolara satılan sahteler de var onu eline aldığın an anlarsın ama diğerini anlayamazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 15 Eylül 2018; 22:58:15 >




  • https://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/emporio-armani-ar1979-erkek-kol-saati-kampanyali-garantili-ayni-gun-kargo-ksk-saat-401553079

    Bende şu modeli beğendim günlerdir replika mı değil mi merak ediyorum. Satıcılarla konuştum disbrütör garantisi veriyor hepsi. Sonuçta orjinal den beklentide bu değilmidir? Garanti konusunda sıkıntı çıkmasın. Quantum marka mekanizmalı saatlere de baktım fakat internette mekanizmadan problem yaşayanlar duydum olsun pilli en fazla 3-5 yılda bir pil değişiriz olur biter.




  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş almıştı aynısından 700 TL bandına. Orijinal olabilir ama arkadaş yukarda bahsetmiş, ben de yer yer belirtiyorum orijinal olsa da yüksek kaliteli imitasyon saat olsa da farketmez hocam düşük kaliteli Çin malı saat. Hevesinizi kırmış gibi olmayim ama durum bu.

    İçinizde kalmasın alın deneyin isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi mi Çin bunların o zaman biz ne alalım hep bi üst banda çıkacaz galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Moda markalarının hepsi Çin malı hocam. Çin'e 20-30$'a üretim yaptırıyorlar... Sonra ülkemizde 700'e 1.300'e rahatca satıyorlar.

    Çok kaliteli-omurluk saat de olmuyorlar. Renkleri atıyor, kararma yapıyor, şu geçiriyor, kaplaması dökülüyor... Birçoğu bu şekilde. Şikayet sitesine bakın görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ne yazık ki bazı arkadaşlar beğendikleri saat için olumlu yorum alana kadar tatmin olmuyorlar. Sadece görüntüsüne, tipine bakıp saat alınmaz. Armani, Diesel, Michael Kors, Daniel Wellington veya kot, çanta markası saatleri alınmaz. İçlerinde 2-10$ lık kuvars mekanizmalar olan saatler. Ucuz bir Casio, Pulsar, Lorus, Timex kuvars alın daha iyi. Ki bunlar saat markasıdır. Hatta İsviçre kuvars saat bile alınmaz bence üstünde Swiss Made yazıyor diye. Alın bir Seiko, Orient veya Vostok otomatik saat rahat edin... Paranız bolsa İsviçre otomatik de olabilir... Yazık Armani diye kuvars bir saate 1000 TL vermek. 1000 TL ye bir Seiko 5 bir de Vostok Amphibian Classic diver saat alırsın kafan rahat olur. Illaki pilli olsun, hassas zaman göstersin diyorsan cep telefonu ne güne... Pilli saatlerden özel modeller hariç ; G-Shock, eco drive, kinetic perpetual, solar vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekbey

    Burada ne yazık ki bazı arkadaşlar beğendikleri saat için olumlu yorum alana kadar tatmin olmuyorlar. Sadece görüntüsüne, tipine bakıp saat alınmaz. Armani, Diesel, Michael Kors, Daniel Wellington veya kot, çanta markası saatleri alınmaz. İçlerinde 2-10$ lık kuvars mekanizmalar olan saatler. Ucuz bir Casio, Pulsar, Lorus, Timex kuvars alın daha iyi. Ki bunlar saat markasıdır. Hatta İsviçre kuvars saat bile alınmaz bence üstünde Swiss Made yazıyor diye. Alın bir Seiko, Orient veya Vostok otomatik saat rahat edin... Paranız bolsa İsviçre otomatik de olabilir... Yazık Armani diye kuvars bir saate 1000 TL vermek. 1000 TL ye bir Seiko 5 bir de Vostok Amphibian Classic diver saat alırsın kafan rahat olur. Illaki pilli olsun, hassas zaman göstersin diyorsan cep telefonu ne güne... Pilli saatlerden özel modeller hariç ; G-Shock, eco drive, kinetic perpetual, solar vs...
    Saatin içindeki mekanizma otomatik veya kaliteli olunca bundan nasıl keyif alıyorsunuz? Saate her baktığınızda aylardır yıllardır saniye sapmadı mı diyorsunuz kendinize? Saat aksesuardır. Aksesuarı tasarım, uyum veyahut prestij ile ön plana çıkarmak istersiniz. Rolex veya Tag Heuer kullanan adamlar mekanizması için değil prestiji için kullanıyor. Bizim gibi orta sınıf insanlar ise armani, diesel gibi markalara yöneliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 25 Aralık 2018; 23:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki. Aksesuar olarak görüyorsanız ne begenirseniz onu takarsiniz. Ama saat tavsiyesi olarak soruluyorsa bildiğim kadarıyla tavsiye veririm. Orta sınıf olarak 100TL etmeyecek bir şeye 1000 TL veriyorsanız, bu sizin tercihiniz. Saatten biraz anlayan veya meraklısı biri size moda markalarının kuvars saatlerini de tavsiye etmez. Maksat görüntü ise işportacı kara kardeşlerimiz 10 TL ye de gayet cafcaflı aksesuarlar satıyorlar. Sonuçta isteyen istediğini takar ama tavsiye vermek serbest sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu konuya bir saat satıcısı olarak cevap vermek isterim. Saat & Saat Emporio Armani saat markasının Türkiye distribütörüdür. Distribütör firma olduğu için perakende satış fiyatları son kullanıcıya çokda hitap etmemektedir. Saat & Saat toptan satış yaptığı firmalardan daha alt fiyat vererek e-ticaret yapsa, ondan toplu mal alan saatçileri baltalamış olur. Sadece saat sektörü için değil tüm sektörlerde distribütörün perakende fiyatı yüksektir. İnternetten ürün alırken ürünün distribütörünü mutlak suretle sorgulayınız.

    Örnekle,
    Emporio Armani -> Saat & Saat,
    Guess -> Saat & Saat
    Tissot -> Swatch Group
    Casio -> Ersa , Karpa
    Lacoste -> Günsal Saat
    Orient -> Aslan Saat
    Hislon -> Ortak Saat gibi
  • tekbey kullanıcısına yanıt
    İzmir ARMADA KSK SAAT firmasının sahibi Engin Otkaran ben..
    N11 Hepsiburada GittiGidiyor Sanal pazar gibi sitelerde satışlarımız mevcuttur.. Bunun yanı sıra bazı saat firmaları mağazalar showroomlara tedarik konusunda moda markalar (Armani MK Burberry Diesel DKNY) gibi ürünlerin tedariğini de yapmaktayız.. Distribütör firmalar markanın isim tabela vs vs tüm haklarını bir ülkede satın alır.. Bu sebepten ötürü serbest piyasa ekolüne göre dilediği ücreti bulunduğu ülkede lanse edebilir.. Yani bütün dünyada 130 dolara satiliyordur.. lakin ismini satın aldığı ülkede 5000 TL etiket koyabilir buna isim ve marka hakkına sahip olduğu için yapmaya yetkisi vardır.. Birde yan kurumlar vardır paralel ithalat diyoruz.. Markayı faturalı bir şekilde ülkeye yasal olarak sokar.. yada parça parça getirip montajını kendi teknik ekibine yaptırabilir.. Ve aynı orjinal ürünü daha sansasyonel bir fiyatla rekabetçi olabilir.. ayrıca devlette fiyatların düşmesi için bunu şu an bu tip faaliyetleri destekliyor..
    Gelelim asıl konumuza neden ucuz çünkü yurtdışında Fossil 50 dolar gibi perakende fiyatına satılmakta dikkat edin 50 dolar perakende daha toptan demiyorum bile.. Armani MK Diesel lütfen yabancı sitelere özellikle dünyanın en büyük saatcileri watchshop jomashop vs vs bakınız.. Bu ürünler zaten pahalı değil hiçte olmadı.. Lakin size söylenen rakamlar o kadar üst duzey ki.. ucuz ve seri satan satıcı acaba neden böyle fiyata satıyor diye endişe ediyorsunuz.. Siz asıl şu an gerçek fiyatlarını öğreniyorsunuz bu ürünlerin hatta Amerika da yaşayan bir akrabaniz varsa istediğiniz Fossil saati 3/1 fiyatına size gönderebilir arkadaşlar.. O yüzden bu ürünleri pazarlayan satan ve getiren biri olarak Eğer 2500-3500 TL aralığında bir saat butceniz varsa Seiko Tissot Orientstar vs vs markalar verelim.. Sahtesi olsa Seiko Tissot Orient satmayida bilir bu arkadaşlar neden satmiyorlar sizce de .. Armani Diesel MK vs vs satıyorlar çünkü sahte fake falan değil yurtdışında ucuz sadece ve hepsi orjinal..
    Ve işin ilginç tarafı burada yukarıdaki yorumlara gülüyorum.. saatin arka kapağında seri no olmaz.. klepsindeki no ile eşleşmez.. lütfen herhangi bir Armani satan satan mağazaya gidip ürünü kaldırın ve inceleyin parça nosudur bunlar..
    Büyük firmalar saatler elinde kalınca böyle bloglar yapıp sizin karışık olan kafayı iyice karıştırmaya çalışıp anlamayan adamı daha da anlamaz duruma getiriyorlar...
    AYRİCA N11 GİTTİGİDİYOR HEPSİBURADA TEDARİK FATURALARİNİZİ YANİ URUNU NERDEN ALDİGİNİZİ BİLMEDEN İLAN AÇTIRMİYOR.. KESİNLİKLE ORJİNAL OLDUGUNUN TEYİDİNİ ALİYOR VE SONRA İLAN ACTİRİYOR..

    DİSTRİBÜTÖR FİRMAYA GOTURDUGUNUZDE İSE SİZİN SAATİNİZİ İNCELEMEZLER SADECE İLK NEREDEN ALDİNİZ DİYE SORARLAR.. EGER DİSTRİBÜTÖR FİRMANİN GARANTİ BELGESİ VARSA ONLARDAN ALDİYSANİZ ORJİNAL DERLER..
    LUTFEN SAATLERİNİZİ TEZGAHTARLARA DEGİL SAAT USTALARİNA GOSTERİNİZ..
    HATTA SUNUDA DENEYİN İLK İNTERNETTEN SU FİRMADAN ALDİM DİYİN SAHTE DERLERSE.. 2 GUN SONRA TEKRAR AYNİ YERE AYNİ KİSİYE TEKRAR BASKA BİRİ ZAT GOTURSUN BEN DİSTRİBÜTÖR FİRMA GARANTİLİ ALDİM DİYİN.. FİRMA GARANTİ BELGESİNİ GOSTERMEYİN ORJİNAL Mİ DİYE SORUN BU SEFERDE ORJİNAL DİYECEKLER.. MUTLAKA DENEYİN.. İNSANLARİ SALAK YERİNE KOYMAK NE DEMEK GOSTERİN LUTFEN..

    Saygılarimla..

    ARMADA KSK SAAT
    FİRMA SAHİBİ

    ENGİN OTKARAN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksksaat

    İzmir ARMADA KSK SAAT firmasının sahibi Engin Otkaran ben..
    N11 Hepsiburada GittiGidiyor Sanal pazar gibi sitelerde satışlarımız mevcuttur.. Bunun yanı sıra bazı saat firmaları mağazalar showroomlara tedarik konusunda moda markalar (Armani MK Burberry Diesel DKNY) gibi ürünlerin tedariğini de yapmaktayız.. Distribütör firmalar markanın isim tabela vs vs tüm haklarını bir ülkede satın alır.. Bu sebepten ötürü serbest piyasa ekolüne göre dilediği ücreti bulunduğu ülkede lanse edebilir.. Yani bütün dünyada 130 dolara satiliyordur.. lakin ismini satın aldığı ülkede 5000 TL etiket koyabilir buna isim ve marka hakkına sahip olduğu için yapmaya yetkisi vardır.. Birde yan kurumlar vardır paralel ithalat diyoruz.. Markayı faturalı bir şekilde ülkeye yasal olarak sokar.. yada parça parça getirip montajını kendi teknik ekibine yaptırabilir.. Ve aynı orjinal ürünü daha sansasyonel bir fiyatla rekabetçi olabilir.. ayrıca devlette fiyatların düşmesi için bunu şu an bu tip faaliyetleri destekliyor..
    Gelelim asıl konumuza neden ucuz çünkü yurtdışında Fossil 50 dolar gibi perakende fiyatına satılmakta dikkat edin 50 dolar perakende daha toptan demiyorum bile.. Armani MK Diesel lütfen yabancı sitelere özellikle dünyanın en büyük saatcileri watchshop jomashop vs vs bakınız.. Bu ürünler zaten pahalı değil hiçte olmadı.. Lakin size söylenen rakamlar o kadar üst duzey ki.. ucuz ve seri satan satıcı acaba neden böyle fiyata satıyor diye endişe ediyorsunuz.. Siz asıl şu an gerçek fiyatlarını öğreniyorsunuz bu ürünlerin hatta Amerika da yaşayan bir akrabaniz varsa istediğiniz Fossil saati 3/1 fiyatına size gönderebilir arkadaşlar.. O yüzden bu ürünleri pazarlayan satan ve getiren biri olarak Eğer 2500-3500 TL aralığında bir saat butceniz varsa Seiko Tissot Orientstar vs vs markalar verelim.. Sahtesi olsa Seiko Tissot Orient satmayida bilir bu arkadaşlar neden satmiyorlar sizce de .. Armani Diesel MK vs vs satıyorlar çünkü sahte fake falan değil yurtdışında ucuz sadece ve hepsi orjinal..
    Ve işin ilginç tarafı burada yukarıdaki yorumlara gülüyorum.. saatin arka kapağında seri no olmaz.. klepsindeki no ile eşleşmez.. lütfen herhangi bir Armani satan satan mağazaya gidip ürünü kaldırın ve inceleyin parça nosudur bunlar..
    Büyük firmalar saatler elinde kalınca böyle bloglar yapıp sizin karışık olan kafayı iyice karıştırmaya çalışıp anlamayan adamı daha da anlamaz duruma getiriyorlar...
    AYRİCA N11 GİTTİGİDİYOR HEPSİBURADA TEDARİK FATURALARİNİZİ YANİ URUNU NERDEN ALDİGİNİZİ BİLMEDEN İLAN AÇTIRMİYOR.. KESİNLİKLE ORJİNAL OLDUGUNUN TEYİDİNİ ALİYOR VE SONRA İLAN ACTİRİYOR..

    DİSTRİBÜTÖR FİRMAYA GOTURDUGUNUZDE İSE SİZİN SAATİNİZİ İNCELEMEZLER SADECE İLK NEREDEN ALDİNİZ DİYE SORARLAR.. EGER DİSTRİBÜTÖR FİRMANİN GARANTİ BELGESİ VARSA ONLARDAN ALDİYSANİZ ORJİNAL DERLER..
    LUTFEN SAATLERİNİZİ TEZGAHTARLARA DEGİL SAAT USTALARİNA GOSTERİNİZ..
    HATTA SUNUDA DENEYİN İLK İNTERNETTEN SU FİRMADAN ALDİM DİYİN SAHTE DERLERSE.. 2 GUN SONRA TEKRAR AYNİ YERE AYNİ KİSİYE TEKRAR BASKA BİRİ ZAT GOTURSUN BEN DİSTRİBÜTÖR FİRMA GARANTİLİ ALDİM DİYİN.. FİRMA GARANTİ BELGESİNİ GOSTERMEYİN ORJİNAL Mİ DİYE SORUN BU SEFERDE ORJİNAL DİYECEKLER.. MUTLAKA DENEYİN.. İNSANLARİ SALAK YERİNE KOYMAK NE DEMEK GOSTERİN LUTFEN..

    Saygılarimla..

    ARMADA KSK SAAT
    FİRMA SAHİBİ

    ENGİN OTKARAN
    Hocam bilgi için teşekkürler bir sorum olacak

    gg üzerinden bir diesel saat aldım dz4474



    Garanti belgesinde ithalatçı Saat saat

    Peki bunun garantisinin sağlayıcısı kimsir,teknik servisini ? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksksaat

    İzmir ARMADA KSK SAAT firmasının sahibi Engin Otkaran ben..
    N11 Hepsiburada GittiGidiyor Sanal pazar gibi sitelerde satışlarımız mevcuttur.. Bunun yanı sıra bazı saat firmaları mağazalar showroomlara tedarik konusunda moda markalar (Armani MK Burberry Diesel DKNY) gibi ürünlerin tedariğini de yapmaktayız.. Distribütör firmalar markanın isim tabela vs vs tüm haklarını bir ülkede satın alır.. Bu sebepten ötürü serbest piyasa ekolüne göre dilediği ücreti bulunduğu ülkede lanse edebilir.. Yani bütün dünyada 130 dolara satiliyordur.. lakin ismini satın aldığı ülkede 5000 TL etiket koyabilir buna isim ve marka hakkına sahip olduğu için yapmaya yetkisi vardır.. Birde yan kurumlar vardır paralel ithalat diyoruz.. Markayı faturalı bir şekilde ülkeye yasal olarak sokar.. yada parça parça getirip montajını kendi teknik ekibine yaptırabilir.. Ve aynı orjinal ürünü daha sansasyonel bir fiyatla rekabetçi olabilir.. ayrıca devlette fiyatların düşmesi için bunu şu an bu tip faaliyetleri destekliyor..
    Gelelim asıl konumuza neden ucuz çünkü yurtdışında Fossil 50 dolar gibi perakende fiyatına satılmakta dikkat edin 50 dolar perakende daha toptan demiyorum bile.. Armani MK Diesel lütfen yabancı sitelere özellikle dünyanın en büyük saatcileri watchshop jomashop vs vs bakınız.. Bu ürünler zaten pahalı değil hiçte olmadı.. Lakin size söylenen rakamlar o kadar üst duzey ki.. ucuz ve seri satan satıcı acaba neden böyle fiyata satıyor diye endişe ediyorsunuz.. Siz asıl şu an gerçek fiyatlarını öğreniyorsunuz bu ürünlerin hatta Amerika da yaşayan bir akrabaniz varsa istediğiniz Fossil saati 3/1 fiyatına size gönderebilir arkadaşlar.. O yüzden bu ürünleri pazarlayan satan ve getiren biri olarak Eğer 2500-3500 TL aralığında bir saat butceniz varsa Seiko Tissot Orientstar vs vs markalar verelim.. Sahtesi olsa Seiko Tissot Orient satmayida bilir bu arkadaşlar neden satmiyorlar sizce de .. Armani Diesel MK vs vs satıyorlar çünkü sahte fake falan değil yurtdışında ucuz sadece ve hepsi orjinal..
    Ve işin ilginç tarafı burada yukarıdaki yorumlara gülüyorum.. saatin arka kapağında seri no olmaz.. klepsindeki no ile eşleşmez.. lütfen herhangi bir Armani satan satan mağazaya gidip ürünü kaldırın ve inceleyin parça nosudur bunlar..
    Büyük firmalar saatler elinde kalınca böyle bloglar yapıp sizin karışık olan kafayı iyice karıştırmaya çalışıp anlamayan adamı daha da anlamaz duruma getiriyorlar...
    AYRİCA N11 GİTTİGİDİYOR HEPSİBURADA TEDARİK FATURALARİNİZİ YANİ URUNU NERDEN ALDİGİNİZİ BİLMEDEN İLAN AÇTIRMİYOR.. KESİNLİKLE ORJİNAL OLDUGUNUN TEYİDİNİ ALİYOR VE SONRA İLAN ACTİRİYOR..

    DİSTRİBÜTÖR FİRMAYA GOTURDUGUNUZDE İSE SİZİN SAATİNİZİ İNCELEMEZLER SADECE İLK NEREDEN ALDİNİZ DİYE SORARLAR.. EGER DİSTRİBÜTÖR FİRMANİN GARANTİ BELGESİ VARSA ONLARDAN ALDİYSANİZ ORJİNAL DERLER..
    LUTFEN SAATLERİNİZİ TEZGAHTARLARA DEGİL SAAT USTALARİNA GOSTERİNİZ..
    HATTA SUNUDA DENEYİN İLK İNTERNETTEN SU FİRMADAN ALDİM DİYİN SAHTE DERLERSE.. 2 GUN SONRA TEKRAR AYNİ YERE AYNİ KİSİYE TEKRAR BASKA BİRİ ZAT GOTURSUN BEN DİSTRİBÜTÖR FİRMA GARANTİLİ ALDİM DİYİN.. FİRMA GARANTİ BELGESİNİ GOSTERMEYİN ORJİNAL Mİ DİYE SORUN BU SEFERDE ORJİNAL DİYECEKLER.. MUTLAKA DENEYİN.. İNSANLARİ SALAK YERİNE KOYMAK NE DEMEK GOSTERİN LUTFEN..

    Saygılarimla..

    ARMADA KSK SAAT
    FİRMA SAHİBİ

    ENGİN OTKARAN
    Sizin dediğiniz sitede jomashop ar1894 modeli 160$ yani yaklaşık 840₺ buna gümrük vergisi ,kdv vs vs eklenmemiş ama TR de 600-700 bandına nasıl satılıyor??
    Vergi iade derseniz dahi bizde 18 adamlarda max olsun olsun %10 dur yani fiyat artmalı
    Kar’da yok daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 27 Ocak 2019; 15:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksksaat

    İzmir ARMADA KSK SAAT firmasının sahibi Engin Otkaran ben..
    N11 Hepsiburada GittiGidiyor Sanal pazar gibi sitelerde satışlarımız mevcuttur.. Bunun yanı sıra bazı saat firmaları mağazalar showroomlara tedarik konusunda moda markalar (Armani MK Burberry Diesel DKNY) gibi ürünlerin tedariğini de yapmaktayız.. Distribütör firmalar markanın isim tabela vs vs tüm haklarını bir ülkede satın alır.. Bu sebepten ötürü serbest piyasa ekolüne göre dilediği ücreti bulunduğu ülkede lanse edebilir.. Yani bütün dünyada 130 dolara satiliyordur.. lakin ismini satın aldığı ülkede 5000 TL etiket koyabilir buna isim ve marka hakkına sahip olduğu için yapmaya yetkisi vardır.. Birde yan kurumlar vardır paralel ithalat diyoruz.. Markayı faturalı bir şekilde ülkeye yasal olarak sokar.. yada parça parça getirip montajını kendi teknik ekibine yaptırabilir.. Ve aynı orjinal ürünü daha sansasyonel bir fiyatla rekabetçi olabilir.. ayrıca devlette fiyatların düşmesi için bunu şu an bu tip faaliyetleri destekliyor..
    Gelelim asıl konumuza neden ucuz çünkü yurtdışında Fossil 50 dolar gibi perakende fiyatına satılmakta dikkat edin 50 dolar perakende daha toptan demiyorum bile.. Armani MK Diesel lütfen yabancı sitelere özellikle dünyanın en büyük saatcileri watchshop jomashop vs vs bakınız.. Bu ürünler zaten pahalı değil hiçte olmadı.. Lakin size söylenen rakamlar o kadar üst duzey ki.. ucuz ve seri satan satıcı acaba neden böyle fiyata satıyor diye endişe ediyorsunuz.. Siz asıl şu an gerçek fiyatlarını öğreniyorsunuz bu ürünlerin hatta Amerika da yaşayan bir akrabaniz varsa istediğiniz Fossil saati 3/1 fiyatına size gönderebilir arkadaşlar.. O yüzden bu ürünleri pazarlayan satan ve getiren biri olarak Eğer 2500-3500 TL aralığında bir saat butceniz varsa Seiko Tissot Orientstar vs vs markalar verelim.. Sahtesi olsa Seiko Tissot Orient satmayida bilir bu arkadaşlar neden satmiyorlar sizce de .. Armani Diesel MK vs vs satıyorlar çünkü sahte fake falan değil yurtdışında ucuz sadece ve hepsi orjinal..
    Ve işin ilginç tarafı burada yukarıdaki yorumlara gülüyorum.. saatin arka kapağında seri no olmaz.. klepsindeki no ile eşleşmez.. lütfen herhangi bir Armani satan satan mağazaya gidip ürünü kaldırın ve inceleyin parça nosudur bunlar..
    Büyük firmalar saatler elinde kalınca böyle bloglar yapıp sizin karışık olan kafayı iyice karıştırmaya çalışıp anlamayan adamı daha da anlamaz duruma getiriyorlar...
    AYRİCA N11 GİTTİGİDİYOR HEPSİBURADA TEDARİK FATURALARİNİZİ YANİ URUNU NERDEN ALDİGİNİZİ BİLMEDEN İLAN AÇTIRMİYOR.. KESİNLİKLE ORJİNAL OLDUGUNUN TEYİDİNİ ALİYOR VE SONRA İLAN ACTİRİYOR..

    DİSTRİBÜTÖR FİRMAYA GOTURDUGUNUZDE İSE SİZİN SAATİNİZİ İNCELEMEZLER SADECE İLK NEREDEN ALDİNİZ DİYE SORARLAR.. EGER DİSTRİBÜTÖR FİRMANİN GARANTİ BELGESİ VARSA ONLARDAN ALDİYSANİZ ORJİNAL DERLER..
    LUTFEN SAATLERİNİZİ TEZGAHTARLARA DEGİL SAAT USTALARİNA GOSTERİNİZ..
    HATTA SUNUDA DENEYİN İLK İNTERNETTEN SU FİRMADAN ALDİM DİYİN SAHTE DERLERSE.. 2 GUN SONRA TEKRAR AYNİ YERE AYNİ KİSİYE TEKRAR BASKA BİRİ ZAT GOTURSUN BEN DİSTRİBÜTÖR FİRMA GARANTİLİ ALDİM DİYİN.. FİRMA GARANTİ BELGESİNİ GOSTERMEYİN ORJİNAL Mİ DİYE SORUN BU SEFERDE ORJİNAL DİYECEKLER.. MUTLAKA DENEYİN.. İNSANLARİ SALAK YERİNE KOYMAK NE DEMEK GOSTERİN LUTFEN..

    Saygılarimla..

    ARMADA KSK SAAT
    FİRMA SAHİBİ

    ENGİN OTKARAN
    Sorun şu ki Watchsop jomashop'dan ucuz satıyorsun. Çoğu yurtdışı fiyatlarından ucuza satıyorsun. Burada hararetli hararetli yazarak bize kar yapmadan satış yaptığını izah ediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultimateFB

    Merhabalar bu konuya bir saat satıcısı olarak cevap vermek isterim. Saat & Saat Emporio Armani saat markasının Türkiye distribütörüdür. Distribütör firma olduğu için perakende satış fiyatları son kullanıcıya çokda hitap etmemektedir. Saat & Saat toptan satış yaptığı firmalardan daha alt fiyat vererek e-ticaret yapsa, ondan toplu mal alan saatçileri baltalamış olur. Sadece saat sektörü için değil tüm sektörlerde distribütörün perakende fiyatı yüksektir. İnternetten ürün alırken ürünün distribütörünü mutlak suretle sorgulayınız.

    Örnekle,
    Emporio Armani -> Saat & Saat,
    Guess -> Saat & Saat
    Tissot -> Swatch Group
    Casio -> Ersa , Karpa
    Lacoste -> Günsal Saat
    Orient -> Aslan Saat
    Hislon -> Ortak Saat gibi
    Peki bir mağazanın yurtdışı fiyatlarından ucuza satması şüpheli bir durum değil midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dolar 3.5 TL iken stoğa konulmuş bir ürünün bugünkü satış fiyatının yurt dışı fiyatından ucuz olması çok şaşırtıcı değil. Sanki sıfır stok yada siparişe bağlı çalışan bir sektörmüş gibi düşünmeyin vitrinlerinde hala 5-6 yıllık saatler bulunduran saatçiler var.
    Ayrıca insanlar uzun süreli stok maliyetleri ile karşılaşmamak yada çok eski bir saati gün geçtikçe satması zorlanacağı için gerekirse zararına da satabilirler.
    ayrıca sizin baktığınız yurt dışı fiyatlara o ülkenin vergilerinin eklenmiş olduğunu da hatırlatayım. Ayrıca bizim ülkemizde bu tür ürünlerin pahalı olmasının en önemli nedeni vergiler değil yüksek kar paylarıdır.
    Bütün bu dediklerimden İnternet de bütün ucuz saat satanlar dürüstler ve orijinal saat satıyor diyemem çünkü ne yazık ki öyle olduğunu düşünmüyorum. Ama "fiyatı yurt dışı fiyatından ucuzsa sahtedir" net önermesini de kabul edemem. hem bu şekilde belli dönemlerde bilindik ünlü saat firmalarının yaptığı büyük oranlı ve yurt dışı fiyatından daha ucuza satış yaptıkları indirim kampanyaları için nasıl bir açıklama yapabiliriz ki?




  • Benim de aklıma gelen tek mantıklı açıklama bir üstteki postta yazılmış.

    Armani saat almayı düşünüyorum hediye ksk saatte fiyatlar gerçekten çok uygun, ama bir süre daha araştırmaya devam.
  • SANIYORUM BAZI ARKADAŞLAR YAZIMI TAM OKUMADAN CEVAP YAZMIŞLAR.. PERAKENDE FİYATI 80 DOLAR OLAN FOSSİL PERAKENDE FİYATI 160 DOLAR OLAN ARMANİNİN 30USD KARGO ÜCRETİ ÜSTÜNE KONULMUŞ FREE SHİPPİNG İBARELERİNİ GÖRMÜYORSUNUZ SANIRIM AYRICA VERGİLERİDE ÜZERİNE KONULMUŞ RAKAMLARDIR.. BUNLARIN TAMAMI BU FİYATIN İÇİNDE.. AYRICA BU PERAKENDE FİYATI DİYORUM DİKKAT.. YASAL OFİSLERDEN ALINAN TOPTAN FİYATLARINI SÖYLEMEDİM.. İNATLA ANLAMAMAYA ÇALIŞANLAR VAR..

    AYRICA MESELA USA DA #ONE PAY TWO FREE# GÜNLERİ VARDIR.. BU GÜNLERDE 2 AL 1 ÖDE.. YANİ YUKARDA YAZAN FİYATLARDAN DA 2 ADET AYNI MARKA ÜRÜN ALABİYORSUNUZ.. LÜTFEN EŞİNİZ DOSTUNUZ VARSA BU ÜLKELERDE SORUN.. GLOBAL FİYATLAR İLE TR FİYATLARINI KARŞILASTIRIN.. 200 DOLAR ETİKET VURULUP 140 DOLARA SATILAN BİR ÜRÜN BİZİM ÜLKEMİZDE 600 DOLAR ETİKET VURULUP %15 İNDİRİMLE SATILMAKTADIR.. HATTA CANLARI İSTERSE YUZDE 80 İNDİRİMLİ OLARAKDA SU AN TR DİSTRİBİTÖR BAZI DİESEL ARMANİ MİCHAEL KORS SATISLARI SİTESİNDE MEVCUT HEMDE 700-900TL ARASINDA.. DEMEKKİ NEYMİŞ BU FİYATLARA SATILABİLİYORMUŞ.. AYRICA ARANIZDA %80 İNDİRİME İNANAN VARMI BİLEMEM AMA TİCARETLE UĞRAŞAN BİRİ OLARAK BEN İNANMAM.. BEN BU İŞİ YAKLASIK 12 YILDAN BERİ YAPIYORUM YUKARIDAKİ ARKADAŞLAR.. VE ARTIK İŞİN İLGİNC TARAFI TÜRKİYE DE 40 MAĞAZADA BENİM ÜRÜNLERİM SATILIYOR.. BİLMEM ANLATABİLİYORMUYUM.. BU 40 MAĞAZANIN SAAT USTASI YOKMU HİÇBİRİMİ SAATTEN ANLAMIYOR O YUZDEN TARTIŞMA BİTMİŞTİR..

    ARMADA KSK SAAT
    FİRMA SAHİBİ
    ENGİN OTKARAN




  • SEN BU YÜZDEN HALA BİR SAAT SATICISISIN.. BEN İSE İTHALATCIYIM SAATÇİLERE SAAT SATARIM.. KARPA DİYORSUN MESELA KARPA SAAT TE CASİO VE ORİENT İ PARALEL İTHALAT OLARAK GETİRİYOR BENDE MESELA ONLARDAN CASİO ROMANSON ALIYORUM.. ERSA SAAT RESMİ DİSTRİBÜTÖR CASİO DA.. MESELA SAAT VE SAAT TE PARALEL İTHALAT CASİO GETİRDİ VE SİTESİNDE SATIYOR.. BUNLARI BİLMİYORMUSUN YOKSA ANLAMAYAN İNSANLARI DAHA COK AKIL MI BULANDIRIYORSUN ANLAYAMADIM..
  • ya beyler saçmalayi kesin. bütün moda markalarının saatleri aynı kalitedir diye bir laf olabilir mi?

    Armani diesel Versace saatlerin bugün fiyatları bellidir. prestijli ürünlerdir. prestijli ürünler olmasa bunların sahteleri üretilmez. 3000 liralık diesel saatin çakması bugün ebay de 90 dolardır.

    guess lactose hele Tommy saatler orta düşük kalitedir.

    ek: ha sahte saati anlaması çok güç gerçekten. nasıl yapıyorlar bilinmez ama birebir aynısını yapıyorlar. fakat ağırlığını tutturamiyorlar. orjinal saat daha ağır olur diğerine göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 1 Temmuz 2019; 4:0:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioux

    ya beyler saçmalayi kesin. bütün moda markalarının saatleri aynı kalitedir diye bir laf olabilir mi?

    Armani diesel Versace saatlerin bugün fiyatları bellidir. prestijli ürünlerdir. prestijli ürünler olmasa bunların sahteleri üretilmez. 3000 liralık diesel saatin çakması bugün ebay de 90 dolardır.

    guess lactose hele Tommy saatler orta düşük kalitedir.

    ek: ha sahte saati anlaması çok güç gerçekten. nasıl yapıyorlar bilinmez ama birebir aynısını yapıyorlar. fakat ağırlığını tutturamiyorlar. orjinal saat daha ağır olur diğerine göre
    Ebay'de 90$ a gördüğünüz Diesel sahte değildir bence, gerçek fiyatidir. Diesel, Armani gibi moda (içi kuvars) saatlerin bence maksimum degerleri de odur. Bazı saatlerde büyük oranda sadece markaya ve isme para verdiğinizi unutmayın... Dışı süslü, içi boş saatler yerine, gerçek saatlere ve markalara bakmanızı tavsiye ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.