Şimdi Ara

Arkadaşlık ilişkisi hakkında bi soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Can ve Ali adında 2 arkadaşım var. Canla 2 sene öncesine kadar aynı apartmanda oturuyorduk, çocukluktan beri tanırım fakat 5-6 sene önce samimi olduk öncesinde pek konuşmazdık. Ali ilede Can vasıtasıyla 3-4 sene önce tanıştım, bunlar çocukluk arkadaşı beraber büyümüşler aileleri çok yakın, birnevi akraba gibiler yani.


    Şimdi aramızda şöyle bir sıkıntı var, benim fazla arkadaşım yok ve Can benim en yakın arkadaşım.

    Fakat Ali ile çok iyi anlaşamıyorum, aramızda bir problem yok fakat arkadaş olarak takılabileceğim, Can kadar samimi olabileceğim bir insan değil, denedim de olmadı öyle bir anda karar vermedim bu duruma bu arada. Can olmadığı zaman pek konuşmuyoruz zaten.

    Alinin de fazla arkadaşı yok ve oda sürekli Canla takılmak istiyor doğal olarak. Buraya kadar bir problem yok.


    Problem şu, Ali sürekli beni dışlamaya çalışıyor. Üçümüz buluştuğumuz zaman yüzüme bile bakmadan Canla konuşuyor, ben yokmuşum gibi davranıyor. Sürekli benim katılmamın mümkün olmadığı planlar yapmaya çalışıyor Canla. Mesela gel 1 hafta bizde kal, yılbaşında bize gel ikimiz takılalım oraya buraya gidelim, gel beraber aile yazlığımıza gidelim gibi planlar. Benim önümde yapıyor bu planları özellikle.


    Yada ben Can ile bir program yaptıysam Cana şey diyor " aaaa tam bize çağıracaktım seni bişey için yardım lazımdı" yada mesela Can bizdeyse ve Alide bunu biliyorsa Canı arayıp kendi evine çağırıyor falan


    Sonra mesela Ali saatlerce Canla olan çocukluk anılarını anlatıyor, beraber onu yaptık bunu yaptık, şu kadar eğlendik bu kadar üzüldük falan filan. Sürekli Canla ne kadar yakın arkadaş olduklarını söyleyip duruyor. Fakat eğer ben Can ile olan bir anımı anlatırsam Alinin birden bire suratı düşüyor, biz aynısı Canla şu kadar sene önce yapmıştık falan ayağına getiriyor yada direk olarak konuyu değiştirmeye çalışıyor.


    Sanırsınız Ali gay, fakat hayır sevgilisi falanda var yani.


    Ben fazla konuşkan biri değilim, içe dönük bir insanım fakat Ali sürekli konuşur, neşelidir. Canda sohbet etmeyi sever ve beraber büyümelerinin de etkisiyle bu ikisi çok iyi anlaşıyorlar. Bir arada olduğumuz zaman genelde ben çok sessiz kalıyorum bu ikisi durmadan konuşuyorlar, kendimi dışlanmış ve yalnız hissediyorum. Ayrıca Can sürekli Alilere gidiyor akşam yemeği, aile buluşması gibi sebeplerle, onlar sürekli buluşup takılabilirken benle o kadar çok buluşmuyor Can. Aliyle 10 kere buluşuyorsa benle 2 kere buluşuyor.


    Şimdi sorum şu, sizce bu durumu Canla konuşmalı mıyım çünkü mutsuz oluyorum, dışlanmış hissediyorum kendimi. Konuşsamda ne diyecem 20 senelik arkadaşın mı benmi mi diyeceğim öyle bir şeyde var. Sizce ne yapmalı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monoman -- 23 Eylül 2021; 1:40:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.