Şimdi Ara

arkadaşlarımı değil de lise yıllarını özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müdür yardımcısının,nöbetçi öğretmenin sınıfımıza gelip birbirinize sapanlarla kağıt atmayın demesini özledim.(fena haşlıyodu)

    İngilizce dersinde hoca notları okurken başım dik,göğüsümü gere gere oturmayı özledim.


    Tenefüslerde arkadaşlarla okulun bahçesindeki çınar ağaçlarının altındaki banklara oturup,ağaçtan kafama böcek düşmesini özledim.(bazen kuş da sıçıyordu ama onu özlemedim)



    Cuma günleri "Bugün cuma enseyi kapa" lafını ve enseye atılan şaplakları özledim.(Hiç izin vermezdim şaplak atmalarına,keşke zorla attırsaydım diyorum şimdi çünkü böyle bir anım olmuş olurdu)

    Bilirsiniz lisede de bu olay devam ediyor, ilkokul ve ortaokulun devamı olarak. Hani o (+) (-) atan kişiden bahsediyorum. Ödev kontrolcüsü(?) Bizim tayfa ödevleri ya son gün sınıfa geldiklerinde yapardı ya da hiç yapmazdı.(tamam yapanlar illa oluyor ama geneli böyleydi) Tenefüste dışarı çıkınca ödev kontrolcümüz,bir arkadaşı gözletlemesi için kapıya dikip,çantasından defteri çıkarıp en arka sayfadaki isminin karşısındaki (-)'leri,(+) yapmayı özledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Lise anilari

    4 yil yatili okudugun bi okulda hatiranin olmamasi imkansiz. Cok ozledim hocam hakiki dostluklari, ekmegin arasina tuz-karabiber atip yemeyi, yurttan kacmayi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasimodos -- 23 Kasım 2016; 19:10:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.