Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar ana kurt kırması baba pitbul olan 2bucuk aylık dişi bir köpek sahiplendim.ilk köpeğim gün içinde hergun gittiğimiz bir bahçem var etrafı çevrili köpeğe orada bakıyorum 2hadta oluyor. Bu aralar beni ve çocuklarımı pacalarimizdan tutup cekistiriyor.elimi isirmiyor hayır diye uyariyorum bırakıyor, 30 saniye sonra gene paçalara yapışıyor. Forumdaki yazıları okudum videolar izledim ama işe yaramadı Bir öneriniz varmı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha çocuk o. Biraz daha büyüsün. Benimde kırma av köpeği vardı. Sürekli ayağa dolaşıp ayakkabılarımızı ısırırdı. Biraz büyüyünce ısırma huyunu bıraktı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağolasın cevap için.biraz ufakken ısıran büyüyünce de ısırır diye diye okudum internette korktum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cantona10 C kullanıcısına yanıt
    Siz bu süreçte sakın elinizi, paçalarınızı yani köpeğinizin ısırabileceği şeyleri köpeğin ağzında tutup onun ısırmasını sağlamayın yeter. Ek olarak bir dal verin o dalı dişlesin. Şu süreç köpeğinizin diş çıkarma sürecidir hocam. Bu süreçte dikkatli olmakta yarar var çünkü köpek bir şeyi huy edinirse vazgeçirmek zor olabiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dalları çiğniyor, bende dış kaşıyıcı birde kemik gibi birşey aldım çiğniyor. Pacalarimi beni gördüğü gibi isirmiyor önce karnıni doyuruyor sonra oyun oynamak için cekistiriyor. Köpeğe hirliyorum bırakıyor hemen. kopekte olduk anasını satım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.