Şimdi Ara

arkadaşlar vhm hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar popüler domain hosting servisinde r lite hosting paketi aldım Vhm sayfasından hiç bir şey anlamadım.

    bir adet özel name server hakkım var, bayi hostinge aldığım domainin domain bilgilerinden verilan hostun ipsini dns1 ile başlatım bi özel name server oluşturdum, şimdi bu hostinge ekleyecem her domain otomatik özel name server mi olucak (:

    birde bu WHM 11.38.2 paneli interenetteki video anlatım panellerle ayn ıdeğil yanlışlık yaparım diye korkuyorum (: bu panelin neresinden domain ekleyip hostu belirleyip ftp oluşturacağım çözemedim :D birde yine aynı şirketten aldığım boşta domainler var o domainleri kendi bayi paketime eklemek istiyorum, bilgisi olan arkadaş var mı?



  • Öncelikle hayırlı olsun fakat keşke bir Türk Firmasından alsaydınız (bkz:devrimbilisim.com) en azından bu konularda bilginiz yoksa 7/24 sizlere destek sağlayacak birileri olurdu. Onun dışında whm panel çok farklı normalden demissiniz ama böyle bir ihtimal yok mümkünse bir adet ekran görüntüsü koyun buraya yardımcı olmaya çalışalım sizlere.
  • çok teşekkürler


     arkadaşlar vhm hakkında
  • Öncelikle Packages kısmından Add a Package ile bir paket oluşturun, daha sonra Account Functions kısmından Create a New Account ile bir hesap oluşturun. Hesap oluşturma işlemi tamamlandığında ftp, cPanel bilgileri karşınıza çıkacaktır.
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    o bahsettiğiniz kısımlar yok, ben araştırmayı severim google sordum bulamadım (: WHM 11.38.2 sürümü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10dans10ra11

    o bahsettiğiniz kısımlar yok, ben araştırmayı severim google sordum bulamadım (: WHM 11.38.2 sürümü

    Araştırmayı sevip sevmeme olayınızı bilmem ama benim panelim bu şekilde ve aynı sürümü kullanıyoruz. Eğer sizde o kısımlar yoksa bunun tek açıklaması sizin tam reseller yetkisi almamış olmanızdır. İletişime geçerek yetki isteyiniz.
  • Sunucu üzerinden yetkileriniz verilmemiş firma ile iletişime geçebilirsiniz.. Onun dışında whm cpanel ve benzeri eğitim setleri için özel olarak hazırladığımız 720p HD Kalitesinde görsellere buradan ulaşabilirsiniz...

    http://www.destek.devrimbilisim.com/
  • @JoSeePh @DevrimBilisim sorun çözüldü arkadaşlar sağolun
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.