Şimdi Ara

..:::Arkadaşlar Keyi kayıp DVDROM acil yardım:::.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet dvdromdaki flash bellekle yapiyorlarmis yukardada soyledigim gibi adam soylemek istemiyordu ortaligi karistirdigim icin uzgunum
  • Gördüğüm kadarıyla yanlış bilgiler var.
    Anakarttaki dvd keyi okunabiliyor hatta değiştirilebiliyor.Bunun için sağlam ekipman lazım.Öyle kolay bir işlem değil.Herşey düzgün gitse bile anakartı bozma tehlikesi de var.

    Baya bir işlem gerektiriyor ve zamanında oldukça araştırmıştım ancak bunu şu anda Türkiyede yapmaya kalksanız konsol kadar para harcamanız olası.
  • Konsolun orjinal DVD rom keyi yoksa,kayıpsa,hiç birşekilde ona başka bir DVD rom takılamaz,konsol kullanım dışı kalır kısacası,yurt dışında çözümü olabilir ama kesinlikle donanımsal bir çözümü yoktur zamanında çok araştırdık,kesin olmamakla birlikte yurt dışında yapan adamlar var ama deiğim gibi donanımsal bir çözümü yoktur,nasıl yaptıkları konusunda bir bilgim yok ama büyük ihtimalde anakartın DVD rom a giden chip portonu söküp hackliyorlardır,ve bu işlemler için çok fazla masrafa girersiniz ki zaten yeni bir konsol almak daha ucuza gelecektir nerdeyse.

    Arkadaş bizden de yardım istemişti zamanında ama malesef yapacak hiç bir şey yok demiştik(en azından türkiyede), böyle bi durumda,eğer Atik,özkan elektronik gibi fırmalar alındıysa belki onlarda olabilir DVD keyi, FW işlemi sırasında kayd ediyor çünkü,aksı taktirde bence konsolu parça parça satmak en mantıklısı olacaktır.
  • arkadaşlar elimde xbox 360 elite fw li makine var, orjinale dönmek istiyorum ancak backup dosyam yok, dönme şansım var mı acaba?
  • Arkadaşlar aynı durumla madur durumdayım. Bir gelişme varmı dvdkeyi kayıp konsolu yapabilen biyer var mı tr de şu an?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HotShoot

    Arkadaşlar aynı durumla madur durumdayım. Bir gelişme varmı dvdkeyi kayıp konsolu yapabilen biyer var mı tr de şu an?


    hayir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.