Şimdi Ara

Arkadaşlar Fiorino İçin Fiyat Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşime dün Fiorino Combi Emotion 1.3 Multijet 75 Hp aldık 29.000,00 TL ye sizce fiyat uygun mu? Ben kendim yeni Doblo alalım dedim, ama kardeşim ben Fiorinoları daha çok beğeniyorum Doblo tipsiz ve çok hantal duruyor dedi. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, ben olsam Doblo alırdım.



  • En dolusunun bir altı (sadece hafif alaşım jant yok, diğer herşey var) FIAT FIORINO 1.3 MultiJet Adana'da arkadaşımız 26.500 TL'ye aldı, son 3-4 araç arasından, siyahını seçti, bir de beyaz ve kırmızısı vardı, herhalde onlar da satılmıştır.
  • Burda yani Isparta' da en boş versiyonuna 26,500 demişti. Sırasıyla orta versiyon 28.500 en üst bizim aldığımıza da 30.300 demişti bizde işte 29.000 e anlaşıp aldık. Siyah, bordo, çöl grisi araçlar kalmıştı kardeşim çöl grisini seçti. Böyle fiyat farkları normal herhalde küçük illerde Antalya' ya gitsek belki biraz daha indirimli alabilirdik, bir de biz takasla kredi kullanarak aldık. Ondan dolayıda biraz fark eder mi fiyat bilmiyorum.
  • kredili ve peşin araç alımlarında ne yazık ki ediyor.Anlamıyorum ama öyle bir yol tutturmuş bayiler kendilerine.Ben alırken focusuda üstüne 1000 tl koydular kredi çekicem diye niye kardeşim diyorum sonuçta tık almıyomusun paranı ha ben vermişim ha bankadan almışsın yok diyor "pürüsüdür" öyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgufer

    Kardeşime dün Fiorino Combi Emotion 1.3 Multijet 75 Hp aldık 29.000,00 TL ye sizce fiyat uygun mu? Ben kendim yeni Doblo alalım dedim, ama kardeşim ben Fiorinoları daha çok beğeniyorum Doblo tipsiz ve çok hantal duruyor dedi. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, ben olsam Doblo alırdım.

    6-7 daha versen 0 yeni caddy alırsın. tabi para durumunuzu bilemem.
  • Kardeşim biraz zorlasa onuda alabilirdi ama, Dobloyu bile istemedi. Çok büyük hantal araba dedi, illa fiorino alacağım dedi. Kafaya takmış bir kere. Ama bana da sorsan yeni doblo alırdım. 1.6 105 beygir elegance veye premio çok hşuma gidiyorlar. Ama maalesef biraz daha beklemem gerekecek bunun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.