Şimdi Ara

Arkadaşlar artık canıma tak etti roaccutane kullanıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sivilcelerle 3 yıldır başım belada son zamanlarda iyice arttı sırtım göğsüm boynum ve yüzümün her tarafı artık sivilcelerle doldu hele burnumda çıkan sivilceler sinir katsayımı 3 kat artırıyordu ama artık yeter roaccutane kesin kullanıcam ama kafamı karıştıran diğer yan etkilleri umrumda değil ama 16 yaşındayım ve boy uzamam şu dönemde hızlı bi şekilde oluyor ve roaccutanenın boy uzamasını durdurduğunu duydum bunun hakkında bilgi istiyodum bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim . sizce kullanmalımıyım ?



  • 3 aydir kullaniyorum sivilce kalmadi boy uzama isi hurafe
  • Benim de 4 yıldır geçmiyordu ben de başladım bu ilaca. 1 ay oldu başlayalı. Şuan sivilcelerimde azalma oldu ama hala değil, yan etkilerine gelecek olursak çoğu kişiyi etkilemiyor. Bendeki yan etki şuana kadar bi' dudak kuruması oldu ama yüzümde ve saçlarımda hiç yağlanma olmuyor. Boy uzama işi arkadaşın dediği gibi hurafe.
  • Karaciğeri olumsuz etkiliyor diye duydum. Zaten test yapıyolar ama işin ehli bir doktora görünmekte her zaman fayda var.
  • Aknetrent kullanıyorum. Sadece dudaklarını kavuruyor. Onun için de Pantenol diye bir krem var. Yatarken iyice dudaklarına yedirip sürersen hiçbirşey olmuyor. Ama geciktirirsen dudakların çatlar, hatta kanar. Tecrübeyle sabit.
    8 ay kullanmış olacağım Aralık'ta. Senede 1 gidiyoruz memlekete, görenler başta tanıyamamıştı "Yüzüne ne oldu böyle tertemiz olmuş" gibi tepkiler görünce gerçekten işe yaradığını farketmiştim. Kısacası sen farkedemiyorsun ama seni uzun süre(8-9 ay)görmeyenler hemen anlıyor aradaki farkı. O yüzden ne olursa olsun kullanmaya devam et.
  • roaccutane şu tüplü yüze sürünce yakan ve kokusu uhu'ya benzeyen ilaç değil mi ?
  • kullanan arkadaşlar bide yaşlarınızı yazarsanız sevinirim bide bende haftaya başlıcam artık doktor bana kesinlikle roaccutane dedi ama internetteki boy uzamasını durduyor yorumlarını duyunca vazgeçmiştim varsa yorumları olan yazsınlar lütfen .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntegralX06 -- 19 Kasım 2011; 15:53:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruoja

    roaccutane şu tüplü yüze sürünce yakan ve kokusu uhu'ya benzeyen ilaç değil mi ?

    Roaccutane, o dediğin başka bir ilaç.
  • O ilaci kullananlarda malafati kaldirmiyor diyorlar. Birde kalca bolgesinde asiri killanmaya sebeb oluyormus.
  • allah icin sacma sapan kulaktan dolma bilgilerle post atmayin

    2 aydir kullaniyorum ve bircok arkadasim da kullaniyor.2.ayimdayim asla yan etkisini gormedim allaha sukur.bu arada yuzum asiri derece iyilesti
  • iyileşme %90 evet lakin şöyle bişi var kullanıp bırakanların %40ında tekrar etme riski var ki ben de bu %40 arasındaydım. kremlerle takviye lazım bitirdikten sonra. 2 krem kullanıyorum ben şuan. allaha şükür sorun yok ilaç bitti.
  • Bunun bir aynısı olan zoretenin kullandım 2 hafta. Sonra bıraktım. Çünkü her gün burnum kanıyor, dudaklarım çatlıyor ve belim çok kötü ağrıyordu. Dayanamadım bıraktım. Ama tekrar başlamayı düşünüyorum .
  • evet arkadaşlar yorumları olan varsa bide bana maliyeti ne kadar olcak kaç para vercem her ay
  • ilacının içinde 30 kapsül var bir kapsül 20 mg ilacın fiyatı 57 tl olması lazım yen etki konusunda korkma ben kullanıyorum şuan 2 ay a yaklaştım yüzümde sivilce cıkmıyor artık izlerize yok denecek kadar azaldı çok az kaldı kesinlikle kullan
  • 15 gündür kullanıyorum yüzümde hiç sivilce kalmadı.
  • up up up
  • Millet uydurup uydurup yazmış arkadaşım, yaklaşık 3 sene önce kullandım, yan etkileri biraz etkiliyo tabi bende dudak kuruması ve kemik ağrısı eklem ağrısı yapmıştı ama alışıyosun bi süre sonra ilacı 7-8 ay kullandım tedavi biteli 2 yıl dan fazla oldu tek bir sivilce bile çıkmadı yüzümde kesinlikle öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: School-Service-Vehicle

    iyileşme %90 evet lakin şöyle bişi var kullanıp bırakanların %40ında tekrar etme riski var ki ben de bu %40 arasındaydım. kremlerle takviye lazım bitirdikten sonra. 2 krem kullanıyorum ben şuan. allaha şükür sorun yok ilaç bitti.

    Bende Aknetrent kullandım 6 y boyunca. Yüzümdeki sivilcelerin çoğunu geçirdi ama tamamını geçirip bitiremedi. İlaç bittikten 3 ay sonra sivilceler tekrar çıkmaya başladı.
    Bende krem kullanmıştım, bir noktada sonra fayda etmedi. Şuan farklı antibiyotik haplarla tedaviye devam ediyorum.
    Lazer tedavi yaptırmayı düşünüyorum.

    Bir arkadaş maliyeti sormuş. maliyet kaç miligram kullanacağına bağlı. Yan etki için alacağın kremlerle braber her ay ortalam 30-40 arası para gider. Tabi sigortan varsa.
    Yoksa aylık 110-150 arası değişir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DayNNite

    Millet uydurup uydurup yazmış arkadaşım, yaklaşık 3 sene önce kullandım, yan etkileri biraz etkiliyo tabi bende dudak kuruması ve kemik ağrısı eklem ağrısı yapmıştı ama alışıyosun bi süre sonra ilacı 7-8 ay kullandım tedavi biteli 2 yıl dan fazla oldu tek bir sivilce bile çıkmadı yüzümde kesinlikle öneririm.

    kullandığında kaç yaşındaydın ilacı kullandıktan sonra boy uzaman durdumu peki
  • arkadaşlar kullananlara bir kaç sorum olucak

    1- 1 kutusu kaç para ?
    2 - her gün mü kullanıyorsunuz yoksa başka bir kullanma şekli varmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.