Şimdi Ara

Arkadaşlar acil destek olur musunuz ? işlemci + anakart problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , bugün exa ' dan bu iki parçayı aldım , kurdum fakat ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor.Bios ekranı bile gelmiyor.Acaba işlemci yeni olduğu için bios güncellemek mi gerekli ? Başka işlemcide yok elimde mecbur bilgisayarcıya gideceğim değil mi ? Birde işlemci desteklemediği zaman anakartın ötmesi gerekmez mi ? hiç uyarı sinyali de vermedi.iyi forumlar , teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarantulaist -- 28 Ağustos 2009; 5:06:15 >



  • Bios update yap.Büyük ihtimal sorun düzelir.
    Bendede bu anakartın 760g modeli var.Bios update yaptım.Hiç bir sorunum yok.
  • İşlemci AM3 olduğu için bilgisayar hiç açılmıyor.Bios update yapmam için am2 işlemci lazım o da bende yok.Teknik serviste şu an bios güncellemesi için.İlginiz için teşekkürler iyi forumlar.
  • Bios update oldu yine ekran gelmiyor :S yarın işlemciyi yollayacağım exa 2 ya.Bu kartı kullananlara bi sorum olacak anakartta uyarı sinyali yokmu bip diye öten ? işlemci çalışmadığı zaman ötmesi lazım .. işlemciyi rami çıkardım sürekli ötmesi lazım ama ötmüyor! sizde de böylemi ?
  • bios ekranı bile gelmiyorsa, anakartta sorun var demektir büyük bir ihtimalle.... çok uzak bir ihtimal ama biosu jumper'dan resetle bir de...

    ekleme: power tuşuna bastığında fanlar falan çalışmaya başlıyor mu?!? yoksa onlar da mı çalışmıyor??!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 26 Ağustos 2009; 17:55:49 >
  • Anakartın bugün teknik serviste biosu güncellendi demekki çalışıyor :S keşke işlemcimide götürseydim götürmedim.Biosu jumperdan resetledim yine görüntü yok.Powera bastığım zaman fanlar çalışıyor , harddiskten ses geliyor ama görüntü yok.yarın işlemciyle beraber götüreceğim bakalım.
  • lanet olsun ya ilk defa bu kadar uğraşıyorum.Ekrana görüntü bile gelmiyor.Anakart değişti ama :( Tek sorum olacak bahsi geçen anakart ve işlemci kullanıldığında varsayılan haliyle (bios güncellemesi olmadan ) bios ekranı açılır mı açılmaz mı ? yada anakarta takılı işlemci olmayınca uyarı sinyali ötermi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.