Şimdi Ara

Arkadaslar aciklamasini yapacagim konu hakkinda yardimlarinizi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhaba, yakin zamanda park halinde olan aracima carptilar. Ve aracimda hasar meydana geldi. Yuzde yuz karsi taraf kusurlu bulundu. On tampon, sag far, ve sağ camurluk degisti. Yalniz kazadan hemen sonra bizim farketmemiz sonucu arac su damlatmayada basladi. Aracin tamiri icin goturdugumuz ustaya bu durumu da defalarca belirttik ayrıca. Fakat usta, expere bu su kaçağının bu kazadan meydana gelmedigini belirtmis, haliyle arac eksik bir sekilde onarilmistir. Soyledigim gibi kazadan once bu tarz bir durum kesinlikle yoktu. Kazadan sonra aracım su damlatmaya basladı. Simdi, dosya da kapanmadı zaten, biz experi bu durum icin tekrar cagirdik. Exper bakip inceleyip sigortaya gonderdikten sonra, ben olumsuz bir cevap alirsam sizce nasil bir yol izlemeliyim ? Bu konu hakkinda yorumlarinizi, görüş ve onerilerinizi bekliyorum lütfen. Kazaya ait bir kac fotografta ekliyorum arkadaşlar.
    https://imgyukle.com/i/kAkQlxhttps://imgyukle.com/i/kAkS2yhttps://imgyukle.com/i/kAkImnhttps://imgyukle.com/i/kAkT48https://imgyukle.com/i/kAkHiohttps://imgyukle.com/i/kAkLlUhttps://imgyukle.com/i/kAkORHhttps://imgyukle.com/i/kAkjNA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordrexx04 -- 3 Ağustos 2019; 13:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun, araç nereden şu kaçırıyor? Radyatör civarı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir bilgim yok acıkcası. Ön taraftan değil diyor kesinlikle usta. Arka taraftansada daha once boyle bir durum yoktu. Usta on taraftan olmadıgını belirtip, expere söylememiş bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.