Şimdi Ara

arka stopta hasar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar bugun garaja girerken aracımın arka stop lambasına çöp-kağıt toplayan biri( arabasına geniş mobilya yüklemiş) çarptı, arka stop lambasının dış kısmı kırıldı aracım corsa d 2016 model acaba ne kadar tutar orijinali ya da kaskodan (sombo japon) yaptırsam acaba mantıklı olur mu? cevaplarınız içim şimdiden tesekkürler. arka stopta hasar

    Edit arkadaslar bu tür geniş bir hasarda far tamir olmuyormuş onu öğrendim, ayrıca kaskomun yenilenmesine bir aydan az kaldığından yeni kaskomu yaptırdıktan sonra eski kaskom dönemimde oldugu ve ay bitmediği için eski kaskomdan yaptırdım. Yeni yıldaki kaskomda yapılmış oldugu için hasarsızlığım değişmemiş oldu. Ayrıca groupama kasko far değişimini mini onarımdan yaptırıyormuş, yeni kaskonu groupamadan yaptır farını da ordan yaptırmış ol diyen oldu ama etik bulmadıgım için yaptırmadım. Serviste yaptırdım orjinal far takıldı 1200 tramer oldu zaten satarken dısarda da yaptırsam satacağım kişiye söyleyeceğimden problem değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 7 Eylül 2020; 22:16:58 >



  • Nette 300tl gözüküyor. Servisten orjinal sıfır temin edersen yaklaşık 550-750tl arası istenir. (Tabi led stop versiyonu varsa corsa d nin onlar daha pahalı olur bunlar gördüğüm halojen)

    Kasko tramere işletecekse mantıksız miktar işçilikle beraber işlenecek satmak istersen her arayana anlatmaya çalışıp duracaksın. Mini onarım bazılarında işlenmiyor onlarda mantıklı, ayrıca sompo japan mini onarımı tramere işliyor diye biliyorum. Bu sene sanki birisi konu açmıştı bu konuda...
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    tesekkürler cavabınız için az önce sigortacı bi arkadaştan bilgi aldım groupama mini onarıma sokuyormuş far değişimini, ama benim kaskomda (sombo japon) yokmuş arabada zaten daha önce tramer kaydı var onu cok takmıyorum uzun süre kullanacağım aracı. Büyük ihtimal pazartesi serviste orijinal cebimden yaptırıcam.
  • Tek cam değişimi yapan yerlerde var. İsterseniz bi araştırın
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    sadece en dış plastiği mi? istanbuldayım pendikteyim bildiğiniz yer var mı acaba.
  • Alamayacak gibiysen bir şeffaf bantla güzelce sar su fln almaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Josepth

    Tek cam değişimi yapan yerlerde var. İsterseniz bi araştırın
    O olay premiumlarda veya ön farlarda oluyor, bu tarz araçlar için yok. Tamir yapan yerler var ama belli oluyor tamir edildiği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: determinant1

    sadece en dış plastiği mi? istanbuldayım pendikteyim bildiğiniz yer var mı acaba.
    Gidip görmedim fakat sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor. Maslak far tamiri gibi yazarsanız bulucağınızı düşünüyorum. En azından telefonla bilgi alabilirsiniz.
  • cevaplar için tesekkürler, sonucu paylaşacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.