Şimdi Ara

Arızalı Anakart Gigabyte Yurtdışı Ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte B450 I Aorus Pro mini-itx anakartım arızalandı. Newegg.com dan satın almıştım, Gigabyte Türkiye hiç bir şekilde destek vermediklerini ücretle dahi tami etmeyeceklerini söyledi. Bende İzmirdeki Shift Tekniğe götürdüm. Arızalı parçaları yurt dışından temin edecekleini ve parçaların 4-6 hafta arasında geldiğini söylediler ve 300 lira gibi bir fiyat istediler.
    Acaba tüketici hakem heyetine gitsem haklı çıkarmıyım ? Çünkü Türkiye de servisleri olmasına rağmen Gigabyte servis tamir desteği bile vermiyor.Ya da yaptırmak en mantıklısı mı ?
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali385 -- 22 Mayıs 2019; 19:40:20 >



  • Gigabyte global den warranty check yapın.asla tamire yanasmayin.chipset BGA veya ısıtma yapacak bir süre sonra yine arıza verecek.bu firmaların Türkiye haricinde uluslararası garanti si mevcut.oraya web sitesi üzerinden kayıt açtığınızda size bir kargo bilgisi veriliyor ve ücretsiz olarak gonderiyorsunuz genellikle Hollanda veya Singapur da oluyor toplama noktası.45 -50 günlük bir süreç.sonunda yenisini gönderiyor.ancak fiziksel hasar görmüş ise kabul etmiyor.sadece elektronik arıza.ben daha önce 3 defa bu şekilde anakart değişimi yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mardina kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için Global sitelerinden Türkiye seçimi yaptığım zaman satıcıyla görüşün diyor. Üründe fiziksel bir hasar yok ama globale nasıl ulaşacağımı bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.