Şimdi Ara

Arınma Gecesi serisinin yeni filmi The Forever Purge'den ilk fragman paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arınma Gecesi serisinin yeni filmi The Forever Purge'den ilk fragman paylaşıldı



    İlk filmi 2013 yılında yayınlanan ve ilk filmin konusu ile birlikte birçok izleyicinin dikkatini çeken The Purge ya da Türkçesi ile Arınma Gecesi serisinin yeni filmi olan The Forever Purge'den ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Apple TV+’ın Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan Lisey's Story dizisinden ilk fragman paylaşıldı



    Serinin yeni filmi The Forever Purge, seriyi sonlandıran bir film olacak. Yeni film, diğer filmlerden farklı olarak büyük şehirlerde değil Teksas kırsalında bir bölgede geçecek. Her yıl düzenlenen Arınma Gecesi'nin bitiminden hemen sonrasını konu alacak.



    2 Temmuz 2021'de vizyona girmesi beklenen The Forever Purge'ün yönetmenliğini Everardo Gout, senaristliğini ise James DeMonaco üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Josh Lucas, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman, Will Patton, Leven Rambin, Veronica Falcón, Susie Abromeit, Alejandro Edda ve Tenoch Huerta gibi isimler yer alıyor.



    The Forever Purge Fragman






    Kaynak:https://screenrant.com/forever-purge-5-movie-trailer/







  • Bol aksiyon dolu bir film bizi bekliyor

  • Tamamıyla vakit kaybı bir sürü saçma sapan mantık hatası dolu izlemeyin derim. Filmin süresi 86 dk falandı düşünün ona bile dayanamadım ileri ileri diye diye izledim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ussuz

    Tamamıyla vakit kaybı bir sürü saçma sapan mantık hatası dolu izlemeyin derim. Filmin süresi 86 dk falandı düşünün ona bile dayanamadım ileri ileri diye diye izledim.

    Bu 4. film. 2 sezon süren dizisi vardı. Shutter Island bekleyenler hayal kırıklığına uğrar ama seyrettiriyor kendini. Her malın bir alıcısı vardır.

  • Purge serisi bozuldu artık izlenmez

  • Bence izlemeye değer bir süper film ayrıca her sahnesi Ayrı bir heyecan verici tavsiye ederim

  • 4.film diyen arkadaşa sesleniyorum, bu 5.film. Ama en güzeli 2.çekilen. Sonra başkanlık seçimi vardı o da idare eder, 4.film ilk arınma gecesini anlatıyordu onu hiç beğenmedim. Bu da beklenen etkiyi vermedi

  • Linkini verdiğim YouTube kanalında 2021 yılında vizyona girecek filmlerin fragmanlarıyla ana konu, karakterleri ve vizyona giriş tarihiyle beraber sade ve anlaşılır olarak anlatıyor. Benim hoşuma gitti. Sizde üye olarak faydalanın istedim.🙋‍♂️




    https://www.youtube.com/watch?v=eZlOsiC9oPg&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herşeye rağmen kendini izlettiren bir seri. İlk filmden sonra verdiği mesajdan aslında biraz uzaklaştı ama aksiyonu tatmin ediyor.

  • Güzel bir aksiyon filmi gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.