Şimdi Ara

Arifiye Çocuk Esirgeme Kurumu ( Arifiye – Sakarya ) ziyaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum dostları ;

    Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu ziyaretimizi birçoğunuz biliyorsunuz.Yaşadıklarımızı, gördüklerimizi orada elimizden geldiği, dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık.

    Gelen arkadaş, dostlarımız gibi gelemeyenler de oldu.Gelemeyen ama gönlünden kopanları bize ileten kardeşlerimizin gönderdiklerini ve haberi olmayan, katılım için yetişemeyen tüm forum dostlarımızın kucak dolu sevgilerini elimizden geldiğince yarım saatlik ziyaret süresince iletmeye gayret ettik.Bahsettiğim ziyarete ilişkin forum konusunun linki alttadır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_88483201/tm.htm

    İstedik ki bu eşsiz duyguları, paylaşımı sizlerle beraber daha organize şekilde gerçekleştirelim.Forumdan değerli dostumuz, loko'nun şahsi gayretleri münasebeti ile belirlediğimiz Arifiye Çocuk Esirgeme Kurumu ( Arifiye Sakarya ) ziyareti planlıyoruz nasip olursa ve sizlerin de katılımını, desteğini bekliyoruz.

    Yapılan görüşme sonucunda ihtiyaç olanların listesini belirledik.İlk akıla gelenlerden giyim ve oyuncak ihtiyaçları kati suretle yok.Bize belirtilen ihtiyaç listesi aşağıdaki gibi ;
    2-12 Yaş Grubu Çocuk Listesi
    S.NO ADI SOYADI AYAK NO YAŞ
    1 Erkek 30 8 Yaş
    2 Erkek 36 10 Yaş
    3 Kız 22 3 Yaş
    4 Kız 39 11 Yaş
    5 Kız 36 10 Yaş
    6 Erkek 29 6 Yaş
    7 Erkek 31 7 Yaş
    8 Erkek 34 12 Yaş
    9 Erkek 32 8 Yaş
    10 Erkek 35 12 Yaş
    11 Erkek 33 9 Yaş
    12 Kız 37 11 Yaş
    13 Erkek 28 6 Yaş
    14 Erkek 33 7 Yaş


    0-12 Yaş grubu çocuklara yazlık capri tşört takımı,sandalet,terlik ve şapka.
    İki sporcu kızlarımız için Eşofman takımı(S Beden) ve spor çanta.
    Genel ihtiyaç olarak
    Muz,Kivi,Avakado ve mevsim meyvesi.(Ziyarete gitmeye yakın alınmalı,Tazelik bakımından dolayı)
    Un,Patates,Puding(Toz),Nutella,Krem peynir,Acıga,Reçel çeşitleri,
    Bebek bezi 3 ve 4 numara,
    Pamuk 5 Kg'lık 10 Adet(bebeklere sağlık açısından ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk ondan gerekli)
    Humana 1,Humana 2,Kaşık maması,Bebe bisküvisi,


    Ziyaret için Sakarya veya İstanbul İl Müdürlüğü'nden izin almak gerekiyor.Ziyaret yapabilecek kişi sayısı 15 ile sınırlı.Ben bu hafta içi veya önümüzdeki hafta başı Cağaloğlu'nda olduğunu öğrendiğimiz İl Müdürlüğü'ne gidip prosedürü tam olarak öğreneceğim.

    Ziyaret için ( istenilen meyvelerin bulunurluğu, saklama süresi vs. göz önüne alındı ) 12 13 Temmuz düşündük.Ziyaret günleri daha önceki ziyaretten bildiğimiz üzere sadece Cumartesi, eğer görüşmede Pazar günü de ziyaret olanağı belirirse Pazar gününe alacağız ziyareti.Böylece hem daha çok zaman geçirebileceğiz, hem de nasip olursa topluca iftar yaparız diye düşündük.Oruç tutmayanlar olabilir, iftarı hep birlikte yiyeceğimiz yemek olarak düşünebilirsiniz, kimse kendini bu durumdan dolayı soyutlamasın, aklına farklı bir şey gelmesin.Cumartesi olursa iftar için burada fikir alışverişi yaparız.

    Eğer vakti olur, zamanı uyarsa ve kabul ederse İstanbul dışı katılımların organizasyonu için Recep ( @recep41 ) kardeşimizin yardımını talep ediyorum.15 kişilik ziyareti kabul ettirebilirsek talep olması halinde 5-7 kişi ( duruma göre artabilir de ) İstanbul dışından, gerisi buradan olur diye düşündük.

    Ramazan'ın da gelmesi dolayısıyla eğer hayır işlemek isteyen varsa konuya ilgi gösterebilir diye düşünüyorum.Yanlış anlaşılmasın, illa ki birşeyler alan katılacak vs. bir durum katiyen yok, candan açacağınız sevgi dolu bir kucak bile yeterli oradaki kardeşlerimiz için.Yeter ki katılım gösterin.

    Gelemeyecek ama yardım gönderecek arkadaşlar da yine buradan kendilerini belli etsin, iletişime geçip yardımlarını kuruma zevkle iletelim.Konunun takibini Loko yapacaktır.

    Herkese selam ve saygılar arkadaşlar, dostlar, kardeşler.Umarım bu organizasyona katılım bir yarış haline döner...

    Akın ( reef1905 ) ve Loko
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Yönetici Arkadaşlar diger Takım Başlıklarınada Aynalama yapabilirse sevinirim.
  • Ah güzel kardesim..... yurt disinda yasiyorum , nasil yardim ederim bilmiyorum. Paypal varsa , bagis bulunur gereken birkac esyalari sizler alin diyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir onceki organizasyonu facebooktan takip etmistim.hepinizden allah razi olsun.simdi akin abiyle gorustum.uzerime dusen herseyi yapmaya hazirim.tek telefonunuz yeterli nunun icin.hepinize saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Ayağınıza sağlık loko hocam. Reef'e selamlar.
  • Aga sakaryadayım ama öğrenciyiz burda . Keşke yardım edebilsem. İlk elden verecekseniz sizinle gelmeyi isterim gücümün yettiğince yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeadlySecret

    Aga sakaryadayım ama öğrenciyiz burda . Keşke yardım edebilsem. İlk elden verecekseniz sizinle gelmeyi isterim gücümün yettiğince yardım etmeye çalışırım.

    elbet ilk elden verecegiz yardımları ve Çocuklarıda Ziyaret edecegiz.İhtiyaçtaç listesinden alabileceginizi alır Ziyarete gelirsiniz.Yalnız unutmayınki ziyarete 15 kişi katılabiliyor.Bakanlıkın kuralları bu şekilde.

    Forumdaşlar para işine girmek istemiyoruz.Mümkün mertebe yardım gönderebilirsiniz,bizde Teslim ederiz.Varsa burda bir Tanıdıgınız ona gönderirsiniz o alır.Olmadı özelden irtibata geçer bir yol buluruz.@DonsuzLaz
  • Arifiyeliyim.Annem orada 30 sene öğretmenlik yaptı,hoş değişti tabii şimdi daha farklı bir hal aldı eski binasından taşındı falan.Yardıma ihtiyaç olursa ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorod

    Arifiyeliyim.Annem orada 30 sene öğretmenlik yaptı,hoş değişti tabii şimdi daha farklı bir hal aldı eski binasından taşındı falan.Yardıma ihtiyaç olursa ulaşabilirsiniz.

    Misafir edersiniz mesela:)
    İftara kalırsak Alabalık Tesisleri yakındaydı degilmi?
  • loko kullanıcısına yanıt
    Altındere civarlarında bulunan tesislerden bahsediyorsanız.35-40 km Arifiye'den.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorod

    Altındere civarlarında bulunan tesislerden bahsediyorsanız.35-40 km Arifiye'den.

    Arifiyede diye biliyorum ama yerini tam bilmiyorum.
  • Forumdaşlar para göndermek isteyenler ama biz para göndermeye karşıyız.Bakanlıktan izin alınması gerekiyor v.s. Eger yardım yapmak istiyorsanız bir Tanıdıgınıza veya Akrabanıza para gönderebilir ve o gerekeni alıp bize Teslim edebilir.Bu şekil olabilir.

    Esirgeme kurumunda yaşayan 2 Genç kardeşimiz Türkiye Badminton Şampiyonu oldular.Onlara Eşofman ve Çanta Hediyeleri alınması kararlaştırıldı.Çok şükür bu Hediyeleri almayı bir Arkadaşımız üstlendi.Eminim şampiyonlarımız çok Mutlu olacaktır.Teşekkürler.
  • Ne zaman gidilecek acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cianni

    Ne zaman gidilecek acaba?

    normalde Ziyaret için izin günleri Cumartesi oluyor ama biz Pazar gününe almaya çalışıyoruz.Yani 12 veya 13 Temmuz gidilecek.
  • Ziyaret izni alma konusunda yardımcı olan @Subsonic arkadaşımıza Teşekkür ediyoruz. @subsonic
  • Ziyarete gelmem mümkün değil ama hesap verirseniz yardımcı olurum
  • Rica ederim hocam.
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
    Bir şey olursa iletişime geçelim yine...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

    Ziyarete gelmem mümkün değil ama hesap verirseniz yardımcı olurum

    para işi biraz sıkıntılı bu yüzden yapmak Nakit yerine ihtiyaç Listesinden bir ürün alabilirseniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.