Şimdi Ara

Arduino | Raspberry Pi | mBlock | 3D Yazıcı | Dc Motor | Robocombo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arduino | Raspberry Pi | mBlock | 3D Yazıcı | Dc Motor

    Robocombo.com olarak hayalinizdeki projelerinizi gerçekleştirmeniz için, profesyonel teknik ekibimizle, sektördeki müşteri memnuniyetsizliğine, soru ve sorunlarınıza profesyonel destek ve çözüm olmak için buradayız, yanınızdayız.

    Hayal edip yapmak istediğimiz tüm projelerimizi gerçeğe dönüştürmek Arduino ile artık mümkün. Arduino uno r3 gibi geliştirme kartları ile hayalini kurduğunuz projeleri gerçekleştirmek için hemen hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Arduino uno, nano, micro, mini, mega, pro, leonardo, mkr, due, yun gibi çeşitli kart ve modülleri üretilmiştir. Geliştiriciler, firma harici olarak lilypad 328 model benzerleri giyilebilir teknoloji alanında bireysel çalışmalar yapmaktadır. Arduino setleri, donanım ve yazılımı ile profesyonel geliştiriciler, tasarımcılar, hobi olarak, yeni başlayanlar ve birbiri ile etkileşimli nesneler veya ortamlar oluşturmak isteyen herkes için tasarlanmıştır. Arduino başlangıç seti satın alarak hemen başlayabilirsiniz. Arduino fiyat konusunda özellikle klon modellerin uygun olması, yazılımının ücretsiz olması, hem yazılım hem de donanımının öğrenme kolaylığı, çok sayıda kesimden, her sınıf kategori ve meslekte kullanıcıya hitap ederek kısa sürede geniş bir kullanıcı topluluğuna ulaşmasını sağlamıştır.



    Robot Eğitim Seti

    Okullar, eğitim kursları veya hobi amaçlı robotik uygulama fikrinizi hayata geçirmek için ürünlerimize göz atabilirsiniz. Uzaktan bluetooth kontrollü araç mı kullanmak ve tasarlamak istiyorsunuz? Çukur, engebe demeden ilerleyen Tank platformu, 4wd araç platformu yeni başlayanlar için idealdir. Makeblock markasının mBot robot çeşitleri daha kapsamlı teknik bilgi ve kodlama gerektirdiği için bir öğretici yardımı ile öğrenip uygulamanız gerekebilir.

    Ya da bitirme teziniz veya nasıl çalıştığını anlamak için hazır kurulu arduino dengede duran robot ilginizi çekebilir.

    Her türlü arazi şartlarında hareket edebilen örümcek robot satın almak isterseniz kategorimize göz atmayı unutmayın.

    Herhangi bir objeyi tutma ve yer değiştirme özelliklerini kullanabileceğiniz alüminyum robot kol gripper ve pleksi robot kol pençesi ürünlerimiz tam aradığınız objeler. Alüminyum robot kol seti de güzel bir seçenek.

    Arduino eğitim ve projeleri örneği olarak plastik dişli seti satın alıp 4 çeker araç, basit çark düzeneği yapabilirsiniz. Hareket eden araç uygulamalarınız için gereken dc motor çeşitlerimize göz atın.



    3D Yazıcı

    3D printer ile 3 boyutlu çıktılar almak istiyorsanız mavi,sarı, kırmızı ve diğer renkler de kokusuz ve zararsız tüm okulların tercihi pla filament çeşitlerimiz kaliteli ve uygun fiyat ile sizleri bekliyor. 3D printerlarınız için plastik distans veya metal aralayıcı kullanarak dengelemeniz gerekecek.


    Drone

    Tüm dünya da hızla yayılan, RC model hobiciliğin en özgür üyesi drone çeşitleri ile her yaştan, hobi anlayışından, sektörden meslek grupları ve insana hitap ediyor.
    Kameralı drone modelleri havadan fotoğraf ve video çekimi için bir çok sektörün vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Oyuncak drone modelleri kullanım konusunda kolay ve kuralsız iken, 6 kanal drone modelleri diye isimlendirilen profesyonel dronelar ehliyet alma zorunluluğu getirilmiştir.


    Robotik

    Otto robot üretmek için 3d yazıcı ve filament kullanabilirsiniz. Robot parçalarını ben üretmek istemiyorum, hazır ve çelikten olsun derseniz 17 dof insansı arduino robot kiti tam aradığınız ürün. Robot eklem hareketleri için step motor kullanmanız gerektiği bilgisi aklınızda bulunsun. 17 dof insansı robot kitimiz de step motorlar pakete dahil olarak geliyor.



    MOTORLAR VE SÜRÜCÜLER

    Mini dc motorların icadı, arduino projelerinizde, dronelarınız da kullanılabilir hali ile Thomas Alva Edison tarafından gerçekleştirilmiştir.

    3D yazıcılar, robotik ürünler, arduino projeleriniz de kullanabileceğiniz motor çeşitleri sg90 servo motor, step motor, dc motor, drone motoru, mini redüktörlü dc motor, redüktörsüz motor, mikro dc motor, titreşim motoru, solenoid motor, su pompası modelleri ve fırçasız motor sürücü modülü ve çift motor sürücü kartı seçenekleriyle Robocombo.com da....

    Ayrıca motor tutucu, motor sabitleyici, soğutucu blok, motor bağlantı aparatı seçenekleri için de kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.




    Çocuk Eğitim Setleri

    Çocuklarınız için öğrenmesi kolay ve zevkli bir robot eğitim kiti olan cubetto, hem eğitici ve hem de çocuklarınızın bayılacağı bir hediye.

    Mühendislik ve robot tasarımı alanın da Lego education set, kendi yazılımının da bulunan örnekler ile size yardımcı olacaktır.

    Tam 541 parçadan oluşan lego ev3 eğitim setinin içinde programlanabilir tuğla, renk sensörü, ultrasonik sensör, buton sensörü ve jiroskop sensör dahil ihtiyacınız olan her türlü teknik parça mevcuttur.

    Oyuncak ve eğitim amaçlı T4 solar robot kitimiz de ilgiliniz çekebilir.







    Tüm eğitim sayfalarına Hayaletveyap adresimizden ulaşabilirsiniz.

    Tüm elektronik ve robotik ürünlerine sayfalarımıza girerek göz atabilir, hızlı güvenilir profesyonel teknik destek kolay iade ve en avantajlı fiyat garantisi ile Robocombo da ulaşabilirsiniz. Satın alın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hemen başlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_viron -- 17 Aralık 2018; 11:0:14 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.